Νέα

Συνεδρίαση Κ.Ε της Ν.Δ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kthniatros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι περιμένετε να δείξουν τα επόμενα γκάλοπ

• Άνοιγμα της ψαλίδας υπερ του ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Η ΝΔ να κλείσει απλά την ψαλίδα

• Η ΝΔ να περάσει οριακά μπροστά

• Η ΝΔ να περάσει μπροστά με μεγάλη διαφορά

• Να παραμείνει η κατάσταση ως έχει

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
  Η ιστορία του ομηρικού Θερσίτη είναι λίγο πολύ σε όλους γνωστή και δε νομίζω ότι χρειάζεται να την επαναλάβω. Είδαμε σήμερα καμμιά πεντακοσαριά άτομα ( αλήθεια πόσοι αποτελούν την Κ.Ε ενός κόμματος ιδέα δεν έχω ) να παρακολουθούν μια κοινότυπη ομιλία για να ειπωθούν ουσιαστικά οι τελευταίες 3-4 φράσεις.Μα για 3-4 φράσεις υπάρχουν και τα non paper πιο οικονομικά θα τους ερχόταν.Έτσι λοιπόν όταν ο αρχηγός τους ως άλλος Οδυσσέας τους κούνησε το μαστίγιο των εκλογών οι Θερσίτες της ΝΔ παρέδωσαν τα φυσεκλίκια τους και δήλωσαν υποταγή στο τακτικό στρατό.Ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος όταν διαπίστωσε ότι η ΝΔ επι κ. Έβερτ δε τον εξέφραζε πολιτικά παραιτήθηκε, αυτή ίσως να αποτελεί μια έντιμη πολιτική πράξη ( κρίνω τη συγκεκριμένη πολιτική πράξη κι όχι ολόκληρη την πολιτική του πορεία για να προλάβω τους κρωγμούς κάποιων ) Όλοι εμείς οι αδέσποτοι ( μη ενταγμένοι σε κομματικούς στρατούς ) είχαμε βάλει χαμηλά τον πήχυ για τη σημερινή συνεδρίαση ούτε ανασχηματισμό, ούτε παραιτήσεις , ούτε εκλογες.... ούτε κηρυξη πολέμου σε γειτονικό κράτος περιμέναμε απ τον κ. πρωθυπουργό και φυσικά επιβεβαιωθήκαμε. Εξίσου επιβεβαιωθήκαμε και για τις προσδοκίες που είχαμε απ τους Θερσίτες της Ν.Δ αφού ως γνωστόν κριτική ασκούν όσοι ναι μεν ξέρουν το δρόμο, δεν ξέρουν όμως να οδηγούν αυτοκίνητο.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σε ψαχνει ο αντισθενης :dancing:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Μα τέτοιου είδους "συνέδρια" γίνονται μόνο για να έχουν τροφή τα μέσα. Για να επηρεαστεί η κοινή γνώμη από μια καλή αρχηγική εμφάνιση.Το κάθε κόμμα λοιπόν πουλάει αυτό που μπορεί να πουλήσει. Η ΝΔ πουλάει το δυναμισμό, τη θετική κατά πολλούς παρουσία και την εμπιστοσύνη που εμπνέει ο αρχηγός της, γιατί μόνο αυτά διαθέτει. Το Πασόκ σήμερα δεν έχει κάτι να πουλήσει, οπότε αρκείται στα σκάνδαλα της κυβέρνησης.

Δεν έγινε καλύτερο το Πασόκ από τη ΝΔ σε μια βδομάδα. Δεν θα ξαναγίνει καλύτερη η ΝΔ αύριο. Το κάθε κόμμα προσπαθεί να δείξει πως είναι καλύτερο από τον κακό (πραγματικά κακό) αντίπαλό του. Και τα δύο κόμματα που μπορούν δυνητικά να ασκήσουν εξουσία (λόγω εμπειρίας σε διακυβέρνηση, σε διαχείρηση) φαίνεται πως δεν αποτελούν σήμερα ενδεδειγμένες επιλογές για την διακυβέρνηση της χώρας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όπως είχα γράψει και για την παραίτηση Βουλγαράκη, too little, too late...

Ο καραμανλής έδωσε μια επικοινωνιακή μάχη των Αρδεννών..Και όχι από την πλευρά του Πάττον..

Επισκέπτης
Μα τέτοιου είδους "συνέδρια" γίνονται μόνο για να έχουν τροφή τα μέσα. Για να επηρεαστεί η κοινή γνώμη από μια καλή αρχηγική εμφάνιση.Το κάθε κόμμα λοιπόν πουλάει αυτό που μπορεί να πουλήσει. Η ΝΔ πουλάει το δυναμισμό, τη θετική κατά πολλούς παρουσία και την εμπιστοσύνη που εμπνέει ο αρχηγός της, γιατί μόνο αυτά διαθέτει. Το Πασόκ σήμερα δεν έχει κάτι να πουλήσει, οπότε αρκείται στα σκάνδαλα της κυβέρνησης.

Δεν έγινε καλύτερο το Πασόκ από τη ΝΔ σε μια βδομάδα. Δεν θα ξαναγίνει καλύτερη η ΝΔ αύριο. Το κάθε κόμμα προσπαθεί να δείξει πως είναι καλύτερο από τον κακό (πραγματικά κακό) αντίπαλό του. Και τα δύο κόμματα που μπορούν δυνητικά να ασκήσουν εξουσία (λόγω εμπειρίας σε διακυβέρνηση, σε διαχείρηση) φαίνεται πως δεν αποτελούν σήμερα ενδεδειγμένες επιλογές για την διακυβέρνηση της χώρας.
ο δυνασμισμος του κωστακη και οι προσδοκιες ισως να πουλουσαν πριν πεντε χρονια. πλεον δε νομιζω οτι ειπε κατι ουσιαστικο που να αγγιζει τον ελληνα πολιτη. στα παπαρια του αν ο τατουλης η ο βυρων ειναι ανταρτες η δεν ειναι αλλωστε ο ιδιος τους εκανε υπουργους. το θεμα ειναι οτι δεν ειπε τιποτα που να αφορουν τα καθημερινα προβληματα του κοσμακη οι απειλες και η επιδειξη δυναμης ας την εκανε και στη ρηγιλης. λυσεις δεν εδωσε αλλα ουτε φαινεται να μπορει να δωσει αυτα βλεπει ο κοσμος και στρεφεται παλι στο πασοκ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σεμνη και ταπεινη υποχωρηση

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
ο δυνασμισμος του κωστακη και οι προσδοκιες ισως να πουλουσαν πριν πεντε χρονια. πλεον δε νομιζω οτι ειπε κατι ουσιαστικο που να αγγιζει τον ελληνα πολιτη. στα παπαρια του αν ο τατουλης η ο βυρων ειναι ανταρτες

Τα κυριακάτικα gallop θα δείξουν.
Εννοώ πως θα δείξουν πόσο ευμετάβλητο είναι το έκλογικό σώμα. Ίδωμεν.

(ακοματίκ και όχι απολιτίκ)

Επισκέπτης
Τα κυριακάτικα gallop θα δείξουν.
Εννοώ πως θα δείξουν πόσο ευμετάβλητο είναι το έκλογικό σώμα. Ίδωμεν.

(ακοματίκ και όχι απολιτίκ)
φιλε μου  περα απο τα γκαλοπ εσενα σε επεισε για κατι ο κωστακης; σε επεισε οτι μπορει να αλλαξει κατι ειπε κατι διαφορετικο; προστατευσε τα λαμογια και δεν εκανε κουβεντα για τα προβληματα του κοσμακη. αυτος δεν ηταν που ειχε σημαια τη διαφανεια και την καθημερινοτητα;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
και την καταργηση των συνδεσμων οπαδων

Πολύ σωστά.
Απλά, @@ δεν έχει κανείς τους. Πετάνε μια μαλακία που θέλουν να περάσουν. Αν ο βλάκας-κόσμος δεν αντιδράσει, τότε μια χαρά.
Αν γαμηθεί ο Δίας, αντιδράσει μαζικά η κοινωνία και αλλάξουν τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις (γιατί αυτό είναι που μας καίει) τότε βγάζουμε την κωλοτούμπα απ' το τσεπάκι. :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
απλα ειναι κοτομπιφτεκοι σα και μενα,δειλοι αλλα τσεπατοι ολοι τους

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
απλα ειναι κοτομπιφτεκοι σα και μενα,δειλοι αλλα τσεπατοι ολοι τους

Όχι ρε συ βόθρε. Δεν είναι έτσι.
Είναι άλλο να έχεις καταθέσεις στην Ελβετία, εξουσία, να είσαι καρεκλοκένταυρος, να το παίζεις μάγκας και με @@ και στην πραγματικότητα να είσαι δειλός και άλλο να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις λεφτά να πάρεις ψωμί και γι' αυτό συχνά να υποχωρείς. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά που δε σε ξέρω, αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις το point μου.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Όχι ρε συ βόθρε. Δεν είναι έτσι.
Είναι άλλο να έχεις καταθέσεις στην Ελβετία, εξουσία, να είσαι καρεκλοκένταυρος, να το παίζεις μάγκας και με @@ και στην πραγματικότητα να είσαι δειλός και άλλο να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις λεφτά να πάρεις ψωμί και γι' αυτό συχνά να υποχωρείς. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά που δε σε ξέρω, αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις το point μου.
ακριβως ετσι ειμαι και γω μονο που τα χω στη νεα ελβετια(βυρωνας) τα λεφτα,τα λεμε γιατι αν και σημερα δε βγαλω το μπαζακι μου εξω θα με κανει μαυρο!!!!!!!!
να σε καλα Οχια,και ειμαι κοτας δε μπλεκω πουθενα μονο οπου με παιρνει,ειμαι σα την κυβερνηση Νου Δου ,κοτομπιφτεκατος!!!!!!!!

Επισκέπτης
Που παιζει το εν λογω εργο,να περασω μια βολτα?...παρεα με το ΑΚ μου of course...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ακριβως ετσι ειμαι και γω μονο που τα χω στη νεα ελβετια(βυρωνας) τα λεφτα,τα λεμε γιατι [size=10pt][size=10pt]αν και σημερα δε βγαλω το μπαζακι μου εξω θα με κανει μαυρο[/size][/size]!!!!!!!!
να σε καλα Οχια,και ειμαι κοτας δε μπλεκω πουθενα μονο οπου με παιρνει,ειμαι σα την κυβερνηση Νου Δου ,κοτομπιφτεκατος!!!!!!!!

:2funny: :2funny:
Βόθρε εγώ ποτέ δεν πρόκειται να κατηγορήσω εσένα ;)
Αλλά για τους καρεκλάτους που μας κατακλέβουν και το παίζουν μάγκες με το δικό μας κόπο (κινητά, αυτοκίνητα, σπίτια, σωφέρ, πιστωτικές, τζετ, εκδηλώσεις, γιορτές, όλα πληρωμένα) και στο τέλος να υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας, ε γι' αυτόυς δεν έχω κανένα έλεος! :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom