Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγω,γαματα παιξαν
Και γιατί δε μου μίλησες;
Εγω,γαματα παιξαν
εχεις κλεισει τραπεζι με dimble? ο συνοδος σου θα πλερω τα λουλουδια φανταζομαι.... :-*[size=17pt] Οι Sepultura έρχονται στη Λάρισα[/size]
Τη Πέμπτη, 31 Μαίου 2012, η Λάρισα θα υποδεχτεί στο club του Μύλου τους Sepultura, μία από τις μεγαλύτερες thrash metal μπάντες στο κόσμο.
Ελεοοος Μεμάκιεχεις κλεισει τραπεζι με dimble? ο συνοδος σου θα πλερω τα λουλουδια φανταζομαι.... :-*
ο μεμακος ΠΑΝΤΑ ειναι καλα ;)Ελεοοος Μεμάκι
Όλα καλά? :-*
Επρεπε να πανε στην Αυστρια ε?Στη Λάρισα? >
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αυτο που θα δεις δεν ειναι Sepultura.[size=17pt] Οι Sepultura έρχονται στη Λάρισα[/size]
Τη Πέμπτη, 31 Μαίου 2012, η Λάρισα θα υποδεχτεί στο club του Μύλου τους Sepultura, μία από τις μεγαλύτερες thrash metal μπάντες στο κόσμο.
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αυτο που θα δεις δεν ειναι Sepultura.
Επρεπε να πανε στην Αυστρια ε?
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αυτο που θα δεις δεν ειναι Sepultura.
Οhohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohhohohohoh
Νταξ και εγω πιο Black Flag τυπος ημουν αλλα και τις αμερικανιες τις ακουγα.Αν και ποτε δεν τους πηγα τρελλα(πολυ Αμερικανιλα για εμενα) μεγαλο respect για Pennywise. Απο τις λιγες φασεις που θα ηθελα να ειμαι πισω στην χωρα για να τους δω....
Ο χοντρος εβαλε δαχτυλιδι στο στομαχι και αδυνατισε φουλ,το τελευταιο καιρο ομως τα ξαναπηρε.Ρουμανια στο Cluj-Napoca τυπε.
Αφου γουσταρεις Αμερικη εστω και λιγο αξιζει να δεις TOTAL CHAOS(California) -16/06/12 An Club, Athens, Greece και 19/06/12 Gambrinus Pub, Cluj, Romania
Παλι θα ξεπουλησει μπυρα ο χοντρος στο Αν !!!