Νέα

Συναυλίες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν και τους Metallica δεν τους παω τωρα..ετσι οπως εχουν φλωρεψει...θα τους παραδεχτω ομως για το οτι απλα γαμησανε....Ειναι σα να μας χυσανε στη μαπα και να μας αφησανε να αναρρωτιομαστε τι εγινε!!!!
Απλα φοβερο live, ισως και απο τα καλυτερα που εχω δει στη ζωη μου...2,5ωρες σεχδον?
Επιτελους αρχιζουμε και βλεπουμμε συναυλιες και ονοματα σαν αυτα των φεστιβαλ του εξωτερικου...Ειδικα φετος ειχε φοβερη οργανωση,αν εξαιρεσουμε τη μαλακια αυτη με τα 80 ευρω..

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ανέβηκα από το νησί για την συναυλία. Μακράν ότι καλύτερο έχω δεί και έχω ακούσει. Φοβερή ενέργεια τέλειος ήχος, με ένα λόγο άπαικτοι. Θα μείνω στα τελευταία λόγια του Lars ελπίζω να τους ξαναδούμε σύντομα γιατί το αξίζουν και γιατί το αξίζουμε. ʼντε πάντα τέτοια.
Good night motherfuckers!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οντως το εισιτήριο είναι πολύ ακριβό, 60,70.80 ευρώ όταν ξέρεις ότι οι περισσότεροι πηγαίνουν εκεί για την τελευταία συναυλία της βραδιάς.
Αντε να πω και το απωθημένο μου, αυτό που δεν κατάφερα να δω ποτέ αλλά ακόμα ελπίζω: τον Blackmore μαζί με τον Dio. Με τους Deep Purple τον έχω δει, με τη μαλακισμένη τη γκόμενα του τον έχω δει, με τον Dio όμως όχι. Μπορεί να είναι μαλάκας, αλλά δεν υπάρχει μια εταιρία να τους τα σπρώξει για μία αρπαχτή στη μνήμη του μακαρίτη του Cozy Powell; Πιστεύω ότι έτσι και τους δω μαζί σε σκηνή θα βάλω τα κλάματα...

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ωραία όλα αλλά η Μαλακάσα είναι μια απάτη και μισή.
Πάντα γίνεται λαϊκό προσκύνημα και οι διοργανωτές βγάζουν τρελλά φράγκα, αναρωτιέμαι γιατί δε βελτιώνουν λίγο το χώρο, δηλαδή να βγάλουν αυτή την κούρμπα που υπάρχει προς τη σκηνή, να το ισιώσουν με μια μπουλντόζα το μέρος λίγο, να βλέπουν όλοι σκηνή;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οντως το εισιτήριο είναι πολύ ακριβό, 60,70.80 ευρώ όταν ξέρεις ότι οι περισσότεροι πηγαίνουν εκεί για την τελευταία συναυλία της βραδιάς.
Αντε να πω και το απωθημένο μου, αυτό που δεν κατάφερα να δω ποτέ αλλά ακόμα ελπίζω: τον Blackmore μαζί με τον Dio. Με τους Deep Purple τον έχω δει, με τη μαλακισμένη τη γκόμενα του τον έχω δει, με τον Dio όμως όχι. Μπορεί να είναι μαλάκας, αλλά δεν υπάρχει μια εταιρία να τους τα σπρώξει για μία αρπαχτή στη μνήμη του μακαρίτη του Cozy Powell; Πιστεύω ότι έτσι και τους δω μαζί σε σκηνή θα βάλω τα κλάματα...

Μη μας πωρώνεις ρε γαμώ το...Μην λες αυτά τα ονόματα, γιατί εγώ δάκρυσα  :'( με το που διάβασα το ποστ σου...Zeppelin και Rainbow είναι πέρα από τα όρια του μύθου και ίσως πρέπει να μείνουν εκεί...

Αν δε διάβασες προηγούμενη αναφορά μου, ο DIO γεννήθηκε το 1942, και πρωτόπαιξε το 1957 στους VEGAS KINGS... :rockon:
Αρχικά έπαιζε μπάσο και έκανε και κάποια backing vocals στους ELF (αργότερα)...Όσο το πράγμα χόντραινε και το ΡΟΚ γινόταν σκληρότερο, ο Ronnie όλο και πλησίαζε προς αυτό που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, στη μεγαλύτερη δηλαδή φωνάρα της Hard Rock σκηνής και στην ανυπέρβλητη (αν και κοντός) σκηνική του παρουσία...

www.youtube.com/watch?v=QwX8yF8k0ls&mode=related&search=]http://www.youtube.com/watch?v=QwX8yF8k0ls&mode=related&search=[/url[/video]]
:rockon: :rockon: :rockon:

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Μη μας πωρώνεις ρε γαμώ το...Μην λες αυτά τα ονόματα, γιατί εγώ δάκρυσα  :'( με το που διάβασα το ποστ σου...Zeppelin και Rainbow είναι πέρα από τα όρια του μύθου και ίσως πρέπει να μείνουν εκεί...

Αν δε διάβασες προηγούμενη αναφορά μου, ο DIO γεννήθηκε το 1942, και πρωτόπαιξε το 1957 στους VEGAS KINGS... :rockon:
Αρχικά έπαιζε μπάσο και έκανε και κάποια backing vocals στους ELF (αργότερα)...Όσο το πράγμα χόντραινε και το ΡΟΚ γινόταν σκληρότερο, ο Ronnie όλο και πλησίαζε προς αυτό που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, στη μεγαλύτερη δηλαδή φωνάρα της Hard Rock σκηνής και στην ανυπέρβλητη (αν και κοντός) σκηνική του παρουσία...

www.youtube.com/watch?v=QwX8yF8k0ls&mode=related&search=]http://www.youtube.com/watch?v=QwX8yF8k0ls&mode=related&search=[/url[/video]]

Eγώ αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι όταν το είδα στα μέσα των 80ς στο Λονδίνο που τραγούδησε χωρίς όργανα το Temple of the king...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Eγώ αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι όταν το είδα στα μέσα των 80ς στο Λονδίνο που τραγούδησε χωρίς όργανα το Temple of the king...

ΟΧΙ, τέτοια τύχη δεν είχα  :headbang: πήγαινα και Γυμνάσιο τότε  :rockon: απλά τους ακούγαμε (βάλε και AC/DC) και δε σταματήσαμε να τους ακούμε ΠΟΤΕ :rockon:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
οι Metallica χθες το βραδυ στην μαλακασα ηταν ολα τα λεφτα!!!!!
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

πιο καλοι απο 'τι τους περιμεναν ολοι...
επαιξαν 2 ωρες και 20 λεπτα... και το tera vibe ηταν τιγκα!!!!!!!!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ο "θειος" Ronnie J. Dio , εχει σπουδασει κλασσικη μουσικη - συνθεση , και φωνητικη .
Τον εχω δει ζωντανα 3 φορες (1993 - 2005 -και φετος) και η ποιοτητα του παρ`οτι 65 ετων παραμενει υψηλη .

Απο τα καλιτερα live στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια........

.....ημουν κοκκαλο απο νωρις , και μπορω να πω οτι ολα τα συγκροτηματα εδωσαν οτι καλιτερο ειχαν .

"...the world is full of kings and queens
who blind your eyes and steal your dreams
it`s Heaven and Hell...."

Το Σαββατο 7/7 απογευμα (18:00) στην παραλια τζιτζιφιες στα ολυμπιακα ακινητα , θα εχει ελευθερη εισοδο σε συναυλια 6-7 ελληνικων συγκροτηματων .

Τα περισσοτερα παιζουν χαρντ-ροκ , και χεβυ . Αξιζει να παει κανεις ειδικα για τους

πολυ καλους Strike light !

...11/7  ....Joe Satriani + Firewind + guests

Συνημμένα

• live07.jpg
    live07.jpg
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 46

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
:rockon: Εδώ έχω ανεβάσει μερικά από τα video της χθεσινής συναυλίας αλλά είναι από κινητό και έχουν το μαύρο τους το χάλι!Όποιος θέλει να τα κατεβάσει πάντως θα χρειαστεί quicktime η vlc player για να τα παίξει. :rockon:

Είναι απόσπάσματα από τα παρακάτω τραγούδια..

"The Memory Remains" :headbang2:

"Master of Puppets"  :headbang2:

"Fade to Black"  :headbang2:

"Enter Sadman"  :headbang2:

Εισαγωγή απ'το..
"Wherever i May Roam" :headbang2:

Σας προειδοποιώ πάντως δεν είναι καλή η ποιότητα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μην ξεχναμε και τον ανελεητα στραπου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:......της αριστοτελους τον οποιο τον ειδαμε να χτυπιεται σε ρυθμους χεβι μεταλ!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εδω θεσ/νικη οι type o negative τα σπασανε αλλα δεν ειχε κοσμο ρε γαμωτο,ελπιζω αθηνα να ειναι καλυτερα τα πραγματα!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Για οσους δεν μπορεσαν να ειναι εκει,
αλλα και για μας που θελουμε να ξαναβρεθούμε εστω και νοητικά εκει
ολόκληρη η συναυλια των Μetallica για κατεβασμα μεσω rapid share  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι εβαλες ρε μαν!!!!!!!!
Μηπως ξερεις και κανα αλλο σαιτ?

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ο Joe Satriani μας εκανε να χτυπιομαστε για περιπου 2 ωρες χθες το βραδυ στο Ελληνικο ! :headbang2:  :crazy:

....μας εφυγε το κεφαλι λεμε , και τα μυαλα μαζι ! :rockon: ....μου `φυγε και ο σβερκος ....

Μεσα στις 5 καλλιτερες συναυλιες που εχω δει τα τελευταια 20 χρονια !

Επαιξε τα παλια καλα κομματια του ,ενω του φωναζα.........

......Carlos Santana is....dead !

Συνημμένα

• js-series-joe.jpg
    js-series-joe.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC_0260.jpg
    DSC_0260.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Surfing_With_The_Alien-legacy-sm.jpg
    Surfing_With_The_Alien-legacy-sm.jpg
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 79

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
αν και η συναυλια που θελω να ρωτησω ειναι λιγο διαφορετικη απο αυτες που λετε εσεις μπας και ξερει κανεις να μου τι παιζει στο γηπεδο του softball στο ελληνικο. παιζουν οι blues brothers αυριο αλλα ειμαι στενος απο χρημα. εχει κανα τοιχο να πηδηξουμε (δεν πηδαμε που δεν πηδαμε γυναικες, να πηδηξουμε κανα τοιχο τουλαχιστον :P ) να δουμε τσαμπα τη συναυλια???
δωστε και σωστε

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστη !

Η τοποθεσια ανηκει στις εγκαταστασεις του πρωην αεροδρομιου , και παραμενει οπως ακριβως ηταν .Περιφραγμενη δλδ. σεκιουριταδες και ισως καμερες .Αν δεν μασας απο τετοια , δοκιμασε να μπεις απο την επανω πλευρα (ενας οδικος χαρτης θα σε βοηθησει αρκετα ) υπαρχουν αρκετα τυφλα σημεια , και μολις πεσει το σκοταδι , πιστευω οτι θα καταφερεις να μπεις . Η φυλαξη απο την εισοδο και μετα την εναρξη των συναυλιων ειναι απο χαλαρη , εως ανυπαρκτη.....

Καλη τυχη ! ;)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Deux X Machina σημερα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
iraq'n'roll και εκτος αθηνων. Οποιος ειναι Κορινθια προλαβαινει και τα 3 αλλα γκρουπ. (βαρανε και αυτα).

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Άντε και..... καλό χειμώνα... ;) :rockon:

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου:
• Tool, Terra Vibe, Μαλακάσα
Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου:
• Peeping Tom, Gagarin 205, Αθήνα
Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου:
• H.I.M., Θέατρο Δάσους, Θεσ/νίκη
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου:
• H.I.M., Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου:
• Marduk/ t.b.a. An Club, Αθήνα :rockon: :rockon:
Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου:
• Marduk/ t.b.a., Μύλος Ξυλουργείο, Θεσ/νίκη
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου:
• Agent Steel/ Vicious Rumors/ After All, Club Underworld, Αθήνα
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου:
• Agent Steel/ Vicious Rumors/ After All, Μύλος, Θεσ/νίκη
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου:
• Orange Goblin/ Lord 13/ Stone Devils, Club Underworld, Αθήνα
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου:
• Dark Tranquillity, t.b.a., Θεσ/νίκη
• Orange Goblin/ t.b.a., Club Rock Bottom, Θεσ/νίκη
Σάββατο 13 Οκτωβρίου:
• New Wave Of British Heavy Metal Festival: Tygers Of Pan Tang/ Cloven Hoof/ Jaguar/ Elixir, An Club, Αθήνα
Πέμπτη 18 Οκτωβρίου:
• Krisiun/ Incantation/ Inactive Messiah/ Estuary, Club Eightball, Θεσ/νίκη
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου:
• Krisiun/ Incantation/ Inactive Messiah/ Estuary, Club Underworld, Αθήνα
• Rotting Christ, t.b.a., Ηράκλειο
Σάββατο 20 Οκτωβρίου:
• Krisiun/ Incantation/ Inactive Messiah/ Estuary, Club Otherside, Κοζάνη
• Rotting Christ, t.b.a., Χανιά :rockon:
Πέμπτη 25 Οκτωβρίου:
• Riot/ Dreamweaver/ Reflection, Club Underworld, Αθήνα
Παρασκευή 26 Οκτωβρίου:
• Riot/ t.b.a., t.b.a., Θεσ/νίκη