House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κούκος-Αλάρμ τέλη του 80 δεν ήταν στα φόρτε τους?οχι, εχει πει οτι πηγαινε. και εκει και σε αλλα..
Κούκος-Αλάρμ τέλη του 80 δεν ήταν στα φόρτε τους?οχι, εχει πει οτι πηγαινε. και εκει και σε αλλα..
ακριβως. το 90 παιζει και να μην υπηρχαν..Κούκος-Αλάρμ τέλη του 80 δεν ήταν στα φόρτε τους?
η συναυλια με το πιο πολυ ξυλο ηταν ....
...... η πρώτη ημέρα του θρυλικού Rock in Athens το 1985 στο Καλλιμαρμαρο.
η συναυλια με το πιο πολυ ξυλο ηταν P.I.L (πρωτη του lyndon εδω...) τo 88' στο πεδιο οπου βεβαια τοτε η P.I.L δεν επαιξαν ποτε...χαρακτηριστικα θυμαμαι ατομα με οργανα στο λεωφορειο κλεμμενα απο τη συναυλια τοτε,μπασα,πιατινια,μικροφωνα και αλλα...
...... η πρώτη ημέρα του θρυλικού Rock in Athens το 1985 στο Καλλιμαρμαρο.
Είχε παίξει ξύλο στο Rock In Athens; Εγώ μόνο το κράξιμο στο δύσμοιρο τον "Boy" George θυμάμαι!
Πάλι δεν ήρθες στους Faith μωρή?
Το διαφήμιζαν συνέχεια στις οθόνες του ejekt!Εκεί θα το έμαθε και το φιλαράκι σου...
Για το χθεσινό αν δεν ήσουνα φαν κάποιου από τα συγκροτήματα που παίζανε δεν έχασες και πολλά!Κάνανε την μαλακία και το μεταφέρανε τελευταία στιγμή στο κλειστό του Φαλήρου και ο ήχος ήταν κακός ως συνήθως στον συγκεκριμένο χώρο!
Βέβαια οι FAITH NO MORE είναι θεοί ακόμα και χωρίς μικρόφωνα...
Στους προντιτζυ εννοείς?Δεν είμαι φαν αλλά δεν αποκλείεται...τσιμα τσιμα ειμαι, πώς να ρθω?
ααα μπραβο, η κολλημενη με τον παττον φιλη μου με ειδοποιησε για προντιτζυ. κι αυτη τα ιδια μου πε. εεε αμα ξαναρθουν του χροοονου, κατι θα κανω..
εσυ θα ρθεις?
Στους προντιτζυ εννοείς?Δεν είμαι φαν αλλά δεν αποκλείεται...
Οι Prodigy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο!!!
ΕΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ καλοί σημερα το βράδυ ήταν οι Cranberries
H Dolores ολο κέφια και φωνάρα φοβερή.
Το θεατρο βράχων γεμάτο.
Πολύ καλή συναυλία
ωωω αυτα ειναι!
παιξανε περίπου 1 & μιση ώρα.
πολύ καλή σκηνική παρουσία η Dolores και είχε και διαθεση για κουβεντα αναμεσα στα τραγούδια.
Κοσμος πολύς και ανάμικτος, απο 16χρονα 30+ (πολλοί) 40χρονες μόνες και έρημες να χορευουν και να τραγουδουν και αρκετοι 50+ 60+!!!
αμα μπορέσω αυριο μπορει να ανεβάσω και βιντεο