Mε την ορεξη εμειναν οι φανς των depeche!!!!!!
τι έγινε???
Mε την ορεξη εμειναν οι φανς των depeche!!!!!!
Υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη με τον τσοπάνο?Ασε Βολταιρε το βρηκα...antolgami,οι παπαριες που εγραψες για ΤΗΝ(ΙΜΟ)επιδραστικοτερη μπαντα των 80's μπορουν να συγχωρεθουν μονο αν εισαι κατω των 25...Οσοι ειναι 30φευγα σαν του λογου μου καταλαβαινουν τι ηταν οι Pixies στα ωραια τους και τι αντιπροσωπευαν.
Υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη με τον τσοπάνο?
anatolgami για λατρης της μουσικης εισαι πολυ απολυτος μου φαινεται...
καλοι και οι pixies kai oi sabath και οι scorpions. Κανεις δεν ειναι αυτοφωτος και δεν υπαρχει παρθενογεννεση στη μουσικη. Ολοι επιρρεαζονται και επιρρεαζουν καποιους στη μουσικη. Αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο. Αντικειμενικοτητα δεν υπαρχει σ αυτο. Δεν υπαρχει η "μεγαλυτερη μπαντα στον πλανητη". Αυτο ομως που συμβαινει σιγουρα ειναι η υπερβολικη μας αγαπη για αυτη την υπερτατη μορφη εκφρασης να μας κανει να αντιδρουμε λιγο υπερβολικα σε επιλογες αλλων που δεν μας ταιριαζουν και πολυ...
Τα λεω στον anatolgami για να τα ακουει ο pristine
Μόνο τη μούρη σου να δω ρε τελειωμένε με καμιά γκρίζα κοτσίδα και να κουνιέσαι με Scorpions και έκλεισα με γέλιο μέχρι τον Αύγουστο.Εγώ είμαι κάτοικος Αθήνας ρε ΓΥΦΤΟΤΣΟΛΙΑ. Άντε στο κωνάκι σου τώρα μιας και έχεις και τις κατάλληλες αφίσες. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...
Μόνο τη μούρη σου να δω ρε τελειωμένε με καμιά γκρίζα κοτσίδα και να κουνιέσαι με Scorpions και έκλεισα με γέλιο μέχρι τον Αύγουστο.
Άν ήσουν 18 ρε καμενίδη, να πω εντάξει - αλλά 40φεύγα και ακούς Scorpions?
Χου ρε καράβλαχε, που ξέρεις κι απο μουσική - άκου Scorpions.
Τους είδα το 92 στην Αγγλία. Μαζί με τον Cave στο Ρόδον το 89 (εντελώς διαφορετική φάση βέβαια) - τα καλύτερα live που έχω δει.New Model Army αυριο Αθηνα και τους χανω, γαμω την αφραγκια μου γαμω....