You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρεεεεεεε Φλεβαρη έρχονται KREATOR Αθήνα-Σαλόνικα!
Χαμός για ακόμη μία φορά!
(ελπίζω να μήν πέσει πάνω σε μάθημα,κωλοεξεταστική)
πώς τους ακούτε αυτούς ρε παιδιά?αυτοί είναι καφρίλα,όχι μέταλ με "αρχές" και οι αρχές του μέταλ είναι η δυνατή μελωδία και ο μεστός στίχος!
Ρεεεεεεε Φλεβαρη έρχονται KREATOR Αθήνα-Σαλόνικα!
Χαμός για ακόμη μία φορά!
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ναι αλλα στα βιβλια μου οι saxon δεν ειναι μεγαλο ονομα του metal.Τουλαχιστον οχι για την ηλικια μου.Παντως αν το διευρυνουμε το θεμα τοσο ειναι και οι birthday party το 80 και ο μεγαλος Gallagher το 81.Α!και οι stones επι χουντας.Saxon παντως ειχα ακουσει οτι εγινε χαμος,εγω ημουν πιτσιρικας δεν ειχα παει αν ειχες παει ριξε εντυπωσεις.Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Οι Motorhead έπαιξαν το 88 3 συναυλίες στο Sporting. Αν εξαιρέσει κανείς τους UFO και τους URIAH HEEP στις αρχές της δεκαετίας του 80, η πρώτη "μεγάλη" metal συναυλία ήταν οι SAXON to 86 στη Ριζούπολη.
Επισκέπτης
Οι Dub Incorporation για πρωτη φορα live στην Αθηνα. Παρασκευη 31/10 στο Gagarin και την επομενη Θεσσαλονικη στο Principal. Επιτελους καλη Reggae στην Ελλαδα!!!
Επισκέπτης
πώς τους ακούτε αυτούς ρε παιδιά?αυτοί είναι καφρίλα,όχι μέταλ με "αρχές" και οι αρχές του μέταλ είναι η δυνατή μελωδία και ο μεστός στίχος!
Άκυρος;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 506
Ναι αλλα στα βιβλια μου οι saxon δεν ειναι μεγαλο ονομα του metal.Τουλαχιστον οχι για την ηλικια μου.Παντως αν το διευρυνουμε το θεμα τοσο ειναι και οι birthday party το 80 και ο μεγαλος Gallagher το 81.Α!και οι stones επι χουντας.Saxon παντως ειχα ακουσει οτι εγινε χαμος,εγω ημουν πιτσιρικας δεν ειχα παει αν ειχες παει ριξε εντυπωσεις.
Στις αρχές της δεκαετίας του 80 οι Saxon παίζανε μπροστά σε 50-60000 κόσμο σε διάφορα φεστιβάλ. Φτάσανε να πουλάνε μισό εκατομμύριο δίσκους χωρίς κανένα mainstream promotion. Άκου τα Denim & Leather, The eagle has landed (live) και το Crusader. Η συναυλία το 86 ήταν εξαιρετική με 6-7000 κόσμο, όταν όλα τα βρωμοπεριοδικά θάβανε το metal.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 506
Την Μαντονα την γραφω στα αρχιδια μου
ΣΩΣΤΟΣ!!!!
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Tο crusader το ξερω τα αλλα θα τα ψαξω,ευχαριστω!Ο Uli που παιζει?Ακουσα για 2 συναυλιεςΣτις αρχές της δεκαετίας του 80 οι Saxon παίζανε μπροστά σε 50-60000 κόσμο σε διάφορα φεστιβάλ. Φτάσανε να πουλάνε μισό εκατομμύριο δίσκους χωρίς κανένα mainstream promotion. Άκου τα Denim & Leather, The eagle has landed (live) και το Crusader. Η συναυλία το 86 ήταν εξαιρετική με 6-7000 κόσμο, όταν όλα τα βρωμοπεριοδικά θάβανε το metal.
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
same hereΤην Μαντονα την γραφω στα αρχιδια μου
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 506
Tο crusader το ξερω τα αλλα θα τα ψαξω,ευχαριστω!Ο Uli που παιζει?Ακουσα για 2 συναυλιες
Για Roth δες: . ulijonroth. com/sky/current/concerts_tours_1. htm
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Το 1o Athens Hip Hop Festival θα είναι η πρώτη live streaming συναυλία στην Ελλάδα. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο τη συναυλία και τα αγαπημένα σας συγκροτήματα, από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό σας. Εισιτήρα για τη ζωντανή συναυλία 15 ευρώ.
ώπα φίλε... τα ξανάπαμε... είσαι λάθος..
γούστα είναι αυτά... ;) ;)
metal είναι είτε ειναι black, death, thrash, heavy, epic, doom...κλπ κλπ!!!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.684
- Πόντοι
- 42.697
12 Μαϊου οι Depeche Mode στην Μαλακάσα
εισιτήρια απο 60 εώς 100 ευρώ
η προπόληση θα αρχίσει άυριο νομίζω.
[youtube=425,350]48JFIv9LZ2w[/youtube]
WonderGirl
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
12 Μαϊου οι Depeche Mode στην Μαλακάσα
www.imageshack.gr/view.php?file=nvkcn3cdjompigh2unnn.gif] [/URL]
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
DEUS EX MACHINA
DOORS OPEN: 22.00 - ENTRANCE: 10 EURO
20 YEARS DEUS EX MACHINA!
Η πιο διαχρονική μπάντα της εγχώριας rock σκηνής, η πιο αγαπητή και δημοφιλής με πιστούς οπαδούς και ίσως η πιο ιστορική εφόσον συνεχίζουν να μας ξεσηκώνουν εδώ και 20 χρόνια. Από τον Απρίλιο του 1989 έκαναν αίσθηση με την ακέραιη, αλλά και ασυμβίβαστη στάση τους. Οι Deus Ex Machina παίζουν δίχως όρια, οι live εμφανίσεις τους είναι ανεπανάληπτες και το σίγουρο είναι πως πάλι θα μας καθήλώσουν.
http://[URL unfurl="true"]www.anclub.gr/Data/morePhotos/20.12.08.jpg[/img[/URL]]
[b]Στο Αν Club[/b]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 154