Νέα

Συναθλητές θέλω βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kapsos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναθλητές, μου συνέβη κάτι πρωτόγνωρο, και θα ήθελα την γνώμη ή συμβουλή σας.

Προχθές καθώς επεκτεινόμουν σε νέες αγορές προς αναζήτηση σάρκας, μπήκα σε ένα μπουρδελάκι που μου διέφευγε, παρ? ότι είναι σε κεντρική περιοχή των Αθηνών (και δεν υπήρχε και στο site).λοιπόν, η κοπελιά, παρότι θύμιζε την κλασσική 2μετρη προιν ανατολικού μπλοκ που δεν υπόσχεται και πολλά, κάτι τα τατουάζ της ,κάτι ότι βαριόμουν να ψάξω παρακάτω και λόγω παρκινγκ... με τα πολλά μπήκα...
Ξεκίνησε κλασσικό προγραμματάκι, ώσπου άρχισε να καυλώνει τρελά.. στην αρχή νόμιζα οτι απλά προσπαθούσε να συμμετέχει κ αυτή και οτι προσποιούταν. Εν συνεχεία όμως άρχισε να με πιπιλάει το λαιμό,να με νυχιαζει να ουρλιάζει faster faster κτλ.. αλήθεια είναι οτι στο sex είμαι αρκετά καλός, και μιας και το γκομενάκι τα ζήταγε θα τα έπαιρνε.στο κατω κατω είχα πληρώσει. Το μωρό σχεδών είχε φτάσει... αρχισε να με φυλάει στο στώμα με γλώσσα(!) και πολλά τέτοια. Σεχδών είχαμε ξεφύγει απο το γαμίσι και εόχαμε περάσει στην σφαίρα του έρωτα. η ώρα περνούσε, και αυτό δεν την ανησυχούσε, ώσπου η τσατσα μπήκε μεσα. Μεγάλη νίλα και ξενέρωμα.. όλο νάζι άρχισε να μου λέει οτι δέν είναι δίκαιο που δέν έλειωσα κτλ..
Και οτι έπρεπε να φύγει.. βγαίνωντας απο το μαγαζί,με ακολο΄υθησε ώς την πόρτα,και κρυφά απο την τσατσα τρήφτηκε πάνω μου και μου έσκασε ένα καυτό φιλι
  Ε,χθες δέν μπορούσα να μήν καταθέσω, καθώς τα 20 τα άξιζε και με το παραπάνω.
Μες την χαρλα που με είδε, μου είπε πως δέν με περίμενε,και οτι εχθές την έλιωσα και τέτοια... γαμίση πάλι απίστευτο... ούτε με την γκόμενα μου τόσο παθιάρικο..
Στο τέλος πάλι βέβαια ο χρόνος ήτανε πρόβλημα.. μου έβγαλε την καπόλτα και μ τον έπιζε,αλλα αποτελεσμα δέν υπήρξε. Οχι πως με ένοιαζε δηλαδή..
Κ εδώ φθάνω στο σημείο που χρειάζωμαι βοήθεια... το γκομενάκι άρχισε να με ρωταει πως με λένε και την ηλικίαμ και αν μπορώ να την συναντήσω καποια μέρα όλταν σχολάει,κ πως ήτανε γαμάτα και να είχαμε χρόνο κτλ..
Το ξέρω πως δέν είμαι κ ο πιο όμορφος άντρας,an kai b;ebai sto st;yl ter;iazoyme, kau;vw eg;v makrym;alhs kai ayth gothu, και παραξενέυωμαι.. της είπα πως θα τα πουμε αυριο μεθαύριο στο μαγαζί κ θα κανονίζαμε κ πως δν ξερω προγραμμα μου κτλ.. αυτη επ.εμενε. τεσπα,με χαιρετησε με ένα φιλι κ ολα κυριλε.
Εγω τώρα τί να κάνω?????????????????αν είναι βιζιτού δέν με νοίαζει να τα ακουμπίσω,γιατι περνάω τέλεια μαζί της.επειδη όμως πολλά ακουγωνται για τον χώρο της νύχτας... λετε να γουσταάρει όντως?η θα φάω καμια αδεσποτη απο νταβά, γκομενο κτλ.. πολλα έχουν ακουστεί και για εμπόριο οργάνων.. τι με συμβουλεύεται????παντως γουστάρω τρελλά αλλά φωβάμαι λιγο...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αν πραγματι γαμας καλα, τοτε το οργανο σου κινδυνευει. Θα το παρει αλλος για ρεκτιφιε.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
αφου γουσταρεις τρελα, προχωρα αλλα να χεις και το νου σου γιατι ποτε δεν ξερεις τι εχει ο αλλος στο μυαλο του.
και στη συνεχεια βλεποντας και κανοντας...

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Με προσοχή συναδελφε, όχι με τα μουτρα!!!

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Καποιος συναθλητης εχει ενα φοβερο motto: "Οποιος φοβαται παει και κοιμαται!!".Σιγουρα κατι παραπανω ξερει.  ;) ;)

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
ΑΣΧΕΤΟ
Φιλε delaxo το link σου ειναι απαιχτο.

OP
OP
K

kapsos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα, δηλαδη παιζει κ να με γουσταρει για γκομενο ι κατι τετοιο???

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστή πέρνα καλά ρίχνε τα  :knockinb:, αλλά με προσοχή γιατί δεν ξέρεις τι παίζει με το γκομενάκι.... ;)

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
συνιστω η σχεση σας να μεινει μονο στη φαση "πουτανα-πελατης".υπαρχουν ουκ ολιγα παραδειγματα με "καμενους".

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω οτι το καλύτερο είναι να σκεφτείς με το πάνω κεφάλι και όχι με το κάτω.....

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
εγω νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να παει σε αυτο το μπουρδελο και αλλος συναγωνιστης... αν ειναι δυνατον ωραιος και μακρυμαλλης.. και αν το gothoκοριτσο του συμπεριφερθει με τον ιδιο τροπο... τοτε μακρια...

αλλιως... πηγαινε τη στο underworld για ποτακι!!!

oceanspray

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
0
εγω δε πιστευω τα περι "η διεύθυνση μου διέφυγε". Πες μας που είναι αυτο το μαγαζι, ή τουλάχιστον στείλε πμ σε καποιον για εξακρίβωση στοιχείων.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλοι μου εχει συμβει και εμενα κατι αναλογο,πριν απο μερικα χρονια(9 αν θυμαμαι καλα)Μου εχει συμβει στο μπουρδελο που ειναι στον καθετο πεζοδρομο της Δροσοπουλου(δεν θυμαμαι ακριβως την οδο)εκει δουλευε μια αλβανιδα και την ειχα παρει 2 φορες.Την τριτη φορα που πηγα αφου εγινε η πραξη μου λεει μου αρεσεις θελεις να συναντηθουμε.
Συναντηθηκαμε κατα τις 9:00 αφου ειχε τελειωσει την δουλεια,για να μην τα πολυλογο πηγαμε για ενα καφε και δωσαμε ραντεβου για την επομενη μερα,βεβαια δεν ξαναεμφανιστηκε απο τοτε αλλα ουτε και εγω επεδιωξα να την ξαναδω με το φοβο οτι μπορει να εμπλεξα.
Συμπερασμα δεν ειναι απιθανο να σε γουσταρει,αλλα φιλαρακι προσεχε γιατι τα κοριτσια αυτα εχουν και φιλους οι οποιοι μπορει να μην σε γουσταρουν.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω δε πιστευω τα περι "η διεύθυνση μου διέφυγε". Πες μας που είναι αυτο το μαγαζι, ή τουλάχιστον στείλε πμ σε καποιον για εξακρίβωση στοιχείων.
αντιπροσωπεια να στειλουμε αμεσα, δεν νοηται να μην ελεχθει το θεμα.  οργανοθειται

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Για μενα παντως εχει πολυ υψηλο βαθμο επικυνδυνοτητας να πατε για καφε.Τωρα αν επιμενεις πηγαινε αλλα να ξερεις οτι ολλες οι τανες παρακολουθουνται απο τους νταβαδες.Για αυτους ειναι χρημα και αν εσυ τη ξεθεωσεις τοτε δεν δουλευει καλα και αν δεν δουλευοει καλα
ο νταβας ψαχνει το γιατι και να εισαι σιγουρος οτι θα το βρει.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Για μενα παντως εχει πολυ υψηλο βαθμο επικυνδυνοτητας να πατε για καφε.Τωρα αν επιμενεις πηγαινε αλλα να ξερεις οτι ολλες οι τανες παρακολουθουνται απο τους νταβαδες.Για αυτους ειναι χρημα και αν εσυ τη ξεθεωσεις τοτε δεν δουλευει καλα και αν δεν δουλευοει καλα
ο νταβας ψαχνει το γιατι και να εισαι σιγουρος οτι θα το βρει.
Σωστο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom