You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνάντηση μελών του bourdela.com !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Άν θες έλα να γνωρίσεις εμάς ,τα χανούμια του site,στις 9 του Δεκέμβρη στη Ν. Φιλαδέλφεια.Είσαι ευπρόσδεκτος ακόμα κι αν δεν είσαι Αεκτζής..μαλλον μονος μου πηγα ο μαλακας
θα κανονισουμε για αυριο απογευμα?
[move]ΟΛΟΙ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ [/move]
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Σύνθημα Nadia
Παρασύνθημα 4U
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Διορθώνω 13/12..Άν θες έλα να γνωρίσεις εμάς ,τα χανούμια του site,στις 9 του Δεκέμβρη στη Ν. Φιλαδέλφεια.Είσαι ευπρόσδεκτος ακόμα κι αν δεν είσαι Αεκτζής..
[move]ΟΛΟΙ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ [/move]
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ετσι ειναι billk.
Ολοι λενε πως θα ερθουν αλλα αρχιδια ερχονται.
Αν διαβασες το μεγαλο post του gobr οπου παρεθεσε την κριτικη της πρωτης οργανωμενης τσαρκας του site ειχαμε μαζευτει 4 ατομα, απο τους 40 που ηταν να ερθουν.
Ολοι λενε λενε, αλλα στο τελος αρχιδια!
Αν διαβασες το μεγαλο post του gobr οπου παρεθεσε την κριτικη της πρωτης οργανωμενης τσαρκας του site ειχαμε μαζευτει 4 ατομα, απο τους 40 που ηταν να ερθουν.
poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Κρίμα και περίμενα να μαζευτούν γύρω στα 20 άτομα.Ολοι μου φαίνεται ότι άλλα λένε τη μια και άλλα κάνουνε.Εσύ τουλάχιστον ρε billik συνέχισες τη τσάρκα σου η ξενέρωσες και έφυγες?
ρε παιδιά οι καθημερινές δεν είναι
εύκολες για τέτοια πράγματα, μπορεί
να προκύψουν χίλια δυο άλλα ειδικά
για αυτούς που είναι άνω κάποιας ηλικίας
και έχουν υποχρεώσεις επαγγελματικές ή δεν ξέρω γω τι άλλο..
εγώ πάντως θα στείλω για κυριακή απόγευμα
κι όποιος θέλει έρχεται...
τί λέτε;
εύκολες για τέτοια πράγματα, μπορεί
να προκύψουν χίλια δυο άλλα ειδικά
για αυτούς που είναι άνω κάποιας ηλικίας
και έχουν υποχρεώσεις επαγγελματικές ή δεν ξέρω γω τι άλλο..
εγώ πάντως θα στείλω για κυριακή απόγευμα
κι όποιος θέλει έρχεται...
τί λέτε;
Επισκέπτης
έχει μπάλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον nick025 ειμαι μεσα για κυριακη απογευμα το κανονιζουμε απο τωρα;
Επισκέπτης
έχει μπάλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν θα έρθει κανείς καλύτερα να πάμε για καμάκι σε στέκι με βουλγάρες.ας εχει κανονιζουμε κα οποιος θελει ερχετε λοιπον ωρα;6 ειναι καλα;
αρχιδια ψημενα σημερα.περιμενα σαν τον ζωο απο τις 6 μεχρι της 6 μιση στα εβερεστ τρωγοντας σαντουιτς αλλα τιποτα.εκανα και μια γυρα αλλα δεν ειδα κοσμο μαζεμενο που ειπαμε.στην πλ.βικτωριας μονο μαυροι με cd,πακιστανοι με παιχνιδακια και πολωνοι με ρουμανους να πινουν μπυρες φυσικα με γκομενες που ερχοντουσαν με το τρενο για να πανε στα μαγαζια της πατησιων.απλως αλλη φορα δεν θα το ξανακανω. οταν λεμε και γραφουμε κατι να το τηρουμε κυριοι.
εκανα τσαρκα στουντιο εκει κοντα και φυσικα κατεθεσα.στο ημερησια ενημερωση για στουντιο τα περισσοτερα.
εκανα τσαρκα στουντιο εκει κοντα και φυσικα κατεθεσα.στο ημερησια ενημερωση για στουντιο τα περισσοτερα.
Ακριβως ετσι.το διαπιστωσα σημερα και φυσικα δεν προκειται να το ξανακανω.Ετσι ειναι billk.
Επισκέπτης
παλαιότερα έκανα πρόταση να κάνουμε κάτι σαν σύλλογο με την αίθουσα μας και τα λοιπά μόνο έτσι θα υπάρχει μαζικότητα.Ακριβως ετσι.το διαπιστωσα σημερα και φυσικα δεν προκειται να το ξανακανω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 4K