Νέα

Συνάντηση μελών του bourdela.com !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
670
Like
2
Πόντοι
6
εγω ζω για να δω το μετεπειτα ποστ των εντυπωσεων!!!! 
 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εγώ θα πρότεινα
σύνθημα : τραβέλι?
παρασύνθημα : με προσόντα
και να ρωτάμε τον κόσμο, αν ειναι δικός μας σίγουρα θα ξέρει το παρασύνθημα !
 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Για να μην γίνει καμία παρεξήγηση αφού είμαστε μέγιστοι ιππότες να καλέσουμε τα κορίτσια του site Κατερίνα, Λούλη, Σιάσια κά και να τις πάμε να τις κεράσουμε μιλκ φεϊγ μετά!!
 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εχω σοβαρές πληροφορίες , ότι εχει πέσει σύρμα σε ολες τις τσατσάδες να μας υποδεχτούν με το σύνθημα Γλομπέας. Προσφέρουν σε όλα τα μέλη γλυκό του κουταλιού φιαγμένο απο τα χεράκια των κοριτσιών τους.
 
OP
OP
B

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Ελα παιδια το γαμησαμε

ποιος ξερει τι ωρα ειναι?
 
OP
OP
B

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
ελα θα απαντησω εγω
ωρα για τσαρκα η πιτσιλιαμα
οκ?
 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
3.379
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Για την ιστορια, κανω αντιγραφη απο το παλιοο φορουμ τα αποτελεσματα τις πρωτης τσαρκας του σαιτ.
Διαβαστε τα αποτελεσματα απο τον μερακλη αρχοντα του κωλου anal_hunder


Καλησπερα μπουρδελιαρηδες.

Καταρχην συγγνωμη που ψιλοαργησα να γραψω αυτη την κριτικη αλλα οντως δεν ειχα χρονο καθως πλακωσε μετακομιση στο σπιτι και ειπα απο το να κατσω να γραψω δυο τρεις μαλακιες για να τελειωνω, να κατσω με την ησυχια μου οταν μπορεσω να γραψω σωστα αυτα που ειδαμε, προς οφελος ολων ( ναουμε )

Λοιποοοοοοον......

εχει παει η ωρα εξι και τεταρτο, και εγω με τον αρχοντα της πατουσας, τον ενα και μοναδικο, τον πατουσοεξαρτημενο, τον αισθηματια τον Κοτσαρικο εχουμε φτασει στο επιμαχο σημειο. Γραφει ο τοιχος πανω, το νουμερο 20. Εκει ειχαμε ραντεβου οι απανταχου μπουρδελιαρηδες. Κριμα που δεν ηρθαν περισσοτεροι, αλλα δεν με αφορα τι κανει ο καθενας και δεν θα δωσουν λογαριασμο σε εμενα ουτε σε κανενα το τι εκαναν και δεν ηρθαν. ( αυτοι εχασαν βεβαια )

Εχει παει εξιμιση πλεον και εγω με τον Κωστα αρχιζουμε και αναρωτιομαστε αν θα ερθουν, ποιοι θα ερθουν, πως θα ειναι ο καθενας κτλ κτλ. Σε μια φαση βλεπουμε εναν τυπο με κιτρινο μπουφαν να ερχεται προς τη μερια μας, κοιτωντας το νουμερο 20 στον τοιχο και κοιταζοντας το ρολοι του. Εγω λεω κατσε να δουμε τι παιζει και παω και τον ρωταω αν ειναι απο το site και παιρνω καταφατικη απαντηση. Μαλιστααααα, εδω ειμαστε λεω.

Ηταν ο filos78 απο το site. Καθομαστε για κανα δεκαλεπτακι μιλωντας για πολλα και διαφορα, ωσπου σε μια φαση σκαει και ενα αλλο παλικαρι και μας ρωταει αν ειμαστε για την τσαρκα κτλ κτλ. Αυτος ηταν ο ZeroTolerance. Γνωριστηκαμε, καθησαμε λιγακι παραπανω και μετα απο μερικα λεπτα την καναμε γιατι η ωρα ειχε ηδη παει κοντα 7. Λεμε αν ηταν να ερθει καποιος θα ειχε ερθει οποτε την καναμε με ελαφρα πηδηματακια. Σε μια φαση ηταν και ενας αλλος κοντα μας και μας κοιταζε συνεχεια σα να προσπαθουσε να κοψει φατσες αν ειμαστε απο το site για την τσαρκα αλλα δεν του μιλησαμε, ουτε αυτος σε εμας, καθως ηταν ψιλομακρια και εκανε σα να κρυβοταν.

Με αυτα και με αυτα εμεις εχουμε ηδη ξεκινησει την τσαρκα, εγω ειχα το κινητο ετοιμο για να γραφω πληροφοριες και οπου ειδαμε φως εξω απο το σπιτι σταματησαμε βεβαιως βεβαιως.

Ακολουθει οσο το δυνατο πληρεστερη απαριθμηση και κριτικη των μπουρδελων τα οποια επισκεφτηκαμε.

Πρωτη σταση : Φυλης 40. Τι να πρωτοπει κανεις. Αυτο το σπιτι ηταν σαν σημαδι για την τσαρκα μας. Σα να μου ελεγε οτι σημερα θα γαμησω κωλαρακι. Και αυτο γιατι αν και η γκομενα ηταν απαραδεκτη εδινε την κουλουρα της για 20 ευρω. Δεν την συνιστω σε κανεναν, ειναι μια ξανθια μπομπονα, κατι σαν τριτοκλασατη τραγουδιστρια σε σκυλαδικο της εθνικης. Συνεχιζουμε.

Επομενος σταθμος???? Τι να πει κανεις...... τα λογια ειναι περιττα. Και αυτο γιατι μιλαω για ποια αλλη, για την μια και μοναδικη..... την εκλεκτη της ψ (υ)(ω) (χ)(λ) ης μου. ( οποιος καταλαβε καταλαβε ) ΜΑΡΘΑ μαγκες. Μαρθα. Ειναι απεναντι απο το 43 σε ενα ωραιο μπουρδελακι με ωραιο χωρο αναμονης. Εσκασε φορωντας ενα κοκκινο νυχτικο, αυτα τα πολυ μικρα που ισα ισα φτανουν μεχρι την κιλοτα. Τα μαλλια ψιλοπιασμενα πανω, και με το κλασσικο χαμογελο που καθε φορα που το βλεπω με πιανει κατι. Τα γνωστα, 20 κανονικο προγραμμα, 25 κωλο. ( μαντεψτε ποιο απο τα δυο πηρα και με κερνατε αλλη μια γυρα στη Μαρθα )

Φευγουμε προς τα πανω, και φτανουμε στο νουμερο 66. Μαλιστα. Εδω μαγκες ειχε ενα μουνι αλλο πραμα. Μια ψηλη γαματη. Ενα μαυρομαλλικο και γαμω τα κομματια, με μακρια μαυρα μαλλια, η λεγομενη Μαρινα. Πολυ γαματη. Δεν την πηραμε αλλα με τα μουνια που ειδαμε εκεινη την μερα δεν θα ηξερες ποια να πρωτοδιαλεγες.

Παμε απεναντι, και ειμαστε στο νουμερο 59 πλεον. Εκει ειχε ενα αρκετα αξιο θα ελεγα, ξανθο μωρακι με 25 ευρω.

Προχωραντας φτασαμε στο 80 νουμερο, εκει ειχε μια πολυ καλη μελαχρινη γκομενα με ΓΑΜΑΤΟ βυζι. Μεγαλο και στητο, σα να σου μιλαγε ρε παιδι μου, πολυ καλο με 25 ευρω.

Υστερα πηγαμε απο Καλυμνου μερια οπου δεν κατσαμε και πολυ γιατι ειχε μπαζα. Στο νουμερο 48 μια με 25 ευρω αλλα και στο 36α ενα πουρο γαμησε τα, ουτε τιμη δεν ρωτησαμε να φανταστειτε.

Μετα ξαναμπηκαμε στη Φυλης αλλα αυτη τη φορα στα πανω νουμερα, στο 134α και στο 134. Στο 134α ειχε ενα ψηλο ξανθο μετριο-καλο με 20 ευρουλακια, να σας πω την αληθεια δεν την θυμαμαι και πολυ καλα αλλα δεν θυμαμαι να μου ειχε κανει και τρομερη εντυπωση.

Μετα ανεβηκαμε στο 134 οπου εκει δεν ηξερες ποια να γαμησεις, την τσατσα η την πουτανα. Αυτη η τσατσα ηταν ενα κοντοπουτανο μες στην καυλα, να την γαμας μεχρι να σου σαπισει η πουτσα μιλαμε. Πολυ εκφυλο. Η πουτανα ειναι η Ντιανα, γνωστη σε μερικους, τουρκαλα απο οτι ειπαν τα παιδια, η οποια εχει και βαθυ λαρυγγι οπως μας ειπε η τσατσα. Γαμω τις φασεις και 20 ευρω παρακαλω. Η γκομενα πολυ ομορφη και τα αξιζει και με το παραπανω τα 20 ευρω.

Στο νουμερο 109 ηταν μια αθλια γκομενα που επαιρνε 20 ευρω, και παραδιπλα στο ιδιο νουμερο η τσατσα ειπε μονο ραντεβου. Αρχιδια ραντεβου, να πανε να γαμηθουνε και οι δυο λεω γω να ησυχασουμε.

Κατεβαινουμε και φτανουμε στο 71. Εκει εχει δυο σπιτια, ενα αριστερα και ενα δεξια ( ελα ρε μαλακα αληθεια, εγω νομιζα ενα πανω και ενα κατω ) Παιδια δεν εχω γραψει ποια ειναι που αλλα εχω την εντυπωση οτι η γκομενα που ηταν ντυμενη αγιος βασιλης ηταν στα αριστερα και η αλλη δεξια. Αν θυμαται κανεις ας με διορθωσει.

Λοιπον, αυτη στα αριστερα, ντυμενη αγιος βασιλης οπως ειπα, τρελο μωρο, γυρω στο 1.70, μαυρομαλλα, γαματη γκομενα και η τσατσα ειπε οτι γλυφουμε και ρωγουλες αν γουσταρουμε ( αν γουσταρουμε λεει!!! ) Τιμη 20 ευρω, τα αξιζει και με το παραπανω

Η αλλη και αυτη ΤΡΕΛΟ μουνι, οχι μαλακιες, μελαχρινη και αυτη, στα 25 ευρω. Την συνιστουμε ανεπιφυλακτα.

Στο νουμερο 67 ηταν ενα μωρο μα τι μωρο, μιλαμε για υπαρξη τρελη με ενα τατουαζ σε ολη την πλατη που εμενες μαλακας οταν τοβλεπες. Πολυ ωραια γκομενα με μελαχρινο κοντο μαλλακι, και ο χωρος ηταν εξισου καλος ( οπως εξαλλου τα περισσοτερα μπουρδελα της φυλης ) Αυτη ειχε 25 ευρω.

Στο 84 ειχε ενα μαυρο, αλλα ΜΑΥΡΟ, οχι μαυρομαλλικο Τιμη 20 ευρω. Εγω δεν την πηδαγα με τιποτα αυτην. Δεν μου αρεσουν που δεν μου αρεσουν οι μαυρες, αυτη ηταν εντελως για τον πουτσο.

Στο νουμερο 86 ηταν ενα εκφυλο πουτανακι, με ελκυστικο βλεμα το οποιο εκανε 20 ευρω. highly recommended που λενε και στο χωριο μου. Πολυ αξιο.

Στο νουμερο 88, στο σπιτι διπλα απο την πολυκατοικια ηταν μια νταρντανα καστανοξανθη, αρκετα ομορφη γκομενα, η οποια κοστιζε 20 ευρω. Μου εκανε εντυπωση, γιατι ουτε και οι πολυ ψηλες μου αρεσουν και αυτη ηταν παρα πολυ καλη.

Στο 67 νουμερο τωρα ( ναι, ειναι δυο σπιτια αυτο ειναι στα δεξια ) το μπουρδελο εχει και γαμω τους χωρους, κατω το πατωμα ειναι τελειο και η εσωτερικη διακοσμηση πολυ καλαισθητη. Η γκομενα ειναι ελληνιδα μαυρομαλλα με 20 ευρω παρακαλω.

Και τελειωνοντας, η γκομενα στο 82. Πρεπει να την ξερετε μερικοι, γιατι πιστευω οτι ειναι συνεχεια σε αυτο το σπιτι. Ειναι μια γκομενα που σε ριχνει με το βλεμα της. Μιλαμε για γαμω τις υπαρξεις, πολυ ωραια παρουσια, λεει ' καλησπερα ' με ενα τροπο που σου λεει οτι αν φυγεις θα την προσβαλεις. Δεν την πηρα ουτε αυτη τη φορα, αλλα την επομενη σιγουρα θα την τιμησω. Και απο οτι λεει και ο Κοτσαρικος που την πηρε στο κρεβατι λεει και βρωμολογα, κατι που γουσταρω τρελα. Ο μαλακας ο πατουσακιας ομως δεν την ρωτησε το ονομα της δυστυχως οποτε οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.

Ειλικρινα παιδια μιλαμε για πολυ υπαρξη. 20 ευρω, τα αξιζει και με το σπαθι της, δεν ειναι καμια μαλακισμενη ξενερωτη που ειναι ψωναρα, καθε αλλο.

Τελος τσαρκας μαγκες.

Εγω δεν αντεξα και πηρα Μαρθα. Αυτη η γυναικα με ελκυει ρε παιδι μου, εχω παθει κατι μαζι της, οταν την βλεπω το θεωρω μαλακια αν δεν μπω να παρω το κουλουρι της. Αυτη τη φορα ετσι πως της τον εβαζα πονεσε γιατι στην αρχη δεν εμπαινε και μετα εκανε αυτο το 'pop' και εκει την ενιωσα την γκομενα που μαζευτηκε λιγο ( δεν το ηθελα Μαρθα αλλα στο παιχνιδι ειναι ολα ) Την επομενη φορα θα παρω την ελληνιδα που γραφω στην τελευταια παραγραφο, την οποια πηρε ο Κοτσαρικος.

Ο ZeroTolerance δεν πηρε καμια, αλλα μας τιμησε με την παρουσια του στην τσαρκα. Δεν εχει σημασια αυτο, το θεμα ειναι οτι εγινε χαβαλες και περασαμε γαματα. Ο filos78 πηρε το μελαχρινο στο νουμερο 71, αυτο που ειναι στα δεξια. ( αν θυμαμαι και καλα, αν κανω λαθος διορθωσε με ) Απο οτι μου ειπε την εχει ξαναπαρει και ειναι γαματη στο κρεβατι.

Αυτα λοιπον, μετα ακολουθησε κρεπουλα στην πλατεια Βικτωριας, εγω ο κοτσαρικος και ο filos78 καθως ο zerotolerance επρεπε να φυγει. Περασαμε γαματα, πολυ χαβαλες και καλο κλιμα γενικα. Και πολλα μουνια, πολλα και καλα, αυτο ηταν που μου αρεσε. Χορταινε το ματι σου μουνι και ας μην γαμουσες.

Ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε περισσοτεροι, χωρις αυτο να σημαινει οτι επειδη ειμασταν 4 δεν περασαμε γαματα

Τα λεμε μαγκες

Καθε διορθωση, ερωτηση και οποιο αλλο σχολιο γουσταρετε ευπροσδεκτο βεβαιως βεβαιως.
 
OP
OP
B

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
αντε ρε παιδια θα περασουμε γαματα
6 στη Βικτωρια
 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.273
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πάντα μερακλής και επεξηγηματικός ο άναλ!!  :rockon:  :rockon:
ρε παιδιά εγώ γουστάρω να έρθω σήμερα αλλά μάλλον
δεν θα μπορέσω λόγω δουλειάς. ίσως για πέμπτη
μια επανάληψη της τσάρκας να μην ήταν άσχημα.
πάντως εγώ θα δώσω
ένα ραντεβού για αυτή ή την άλλη κυριακή απόγευμα-βραδάκι.  
νομίζω ότι είναι μία μέρα όπου οι περισσότεροι
δεν κανονίζουν κάτι και σίγουρα είναι πιο
χαλαρά από τις καθημερινές -προτείνω λοιπόν
αν πάει καλά το σημερινό να επαναληφθεί κάποιο σ/κ. ευχαριστώ
για την προσοχή σας..  :rockon:  :rockon:  :)  
 
OP
OP
B

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
αν ερθουν τα 19 μελη που διαβαζουν τωρα το θεμα θα περασουμε γαματα!
 
OP
OP
B

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
ποσοι θα ρθειτε?
 
OP
OP
B

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
τι θα γινει ρε παιδια μονος μου θα παω?
 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
billk λες για τη συναντηση στις 18:00, και σε βλεπω Συνδεδεμενο αν και ειναι 17:20! Ουτε εσυ δε θα πας  :huh:
 
OP
OP
B

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Πηγα μονος μου και περιμενα 30λεπτα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom