redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αυριο τυπε!!!Μαλακία.......έπρεπε να γιορτάσεις με τα κέρδη σου........
αυριο τυπε!!!Μαλακία.......έπρεπε να γιορτάσεις με τα κέρδη σου........
αυριο θα εχει καταιγιδες απτο απογευμα τυπε :-αυριο τυπε!!!
τύπε δν πας τσαρκα αμα βρεχει;;εγω παω με την μεγαλη την ομπρελα αυτες τις παλιες την παιρνω μαζι κ μεσα στο δωματιοαυριο θα εχει καταιγιδες απτο απογευμα τυπε :-
Να πάει πρωί,τότε...... Φεύγω,με τόσα που διάβασα σήμερα...πάω να δω Supernatural...να στανιάρω.....αυριο θα εχει καταιγιδες απτο απογευμα τυπε :-
και εσυ supernatural?Να πάει πρωί,τότε...... Φεύγω,με τόσα που διάβασα σήμερα...πάω να δω Supernatural...να στανιάρω.....
τύπε δν πας τσαρκα αμα βρεχει;;εγω παω με την μεγαλη την ομπρελα αυτες τις παλιες την παιρνω μαζι κ μεσα στο δωματιο
Εδώ και 5 σαιζόν........και εσυ supernatural?
http://[URL unfurl="true"]www.cine.gr/ArticleImages/5930_4.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote] :headbang3: :headbang3: εισαι ΤΥΠΟΣ :headbang3:
τυπε σε ενα απονηρευτο ματι δεν θα εκανε εντυπωση αλλα προσεξε πως εχει περασει ο κοσνικισμος στην βιομηχανια των ελληνικων ταινιων ;)εισαι ΤΥΠΟΣ
δεν το προσεξα τυπε,τοτε υπηρχε κοσκικισμός;;;ειναι σαν τωρα με τα μασωνικα σύμβολα στις ταινιες κλπ;τυπε σε ενα απονηρευτο ματι δεν θα εκανε εντυπωση αλλα προσεξε πως εχει περασει ο κοσνικισμος στην βιομηχανια των ελληνικων ταινιων ;)
δεν το προσεξα τυπε,τοτε υπηρχε κοσκικισμός;;;ειναι σαν τωρα με τα μασωνικα σύμβολα στις ταινιες κλπ;
πως ειναι οι ρεπτιλιανοι στο χολυγουντ?
ετσι ειναι οι κοσνικιστες στην ελλαδα τυπε
τυπε κι εκει μας αντιγραφουν....οταν ο νωντισμος επαιζε σαν υποσυνηδειτομηνυμα στις τσοντες, ο βατραχος ηταν ακομα γυρινος ;)πως ειναι οι ρεπτιλιανοι στο χολυγουντ?
ετσι ειναι οι κοσνικιστες στην ελλαδα τυπε
οι νωντοτυπο κανουν καλατυπε κι εκει μας αντιγραφουν....οταν ο νωντισμος επαιζε σαν υποσυνηδειτομηνυμα στις τσοντες, ο βατραχος ηταν ακομα γυρινος ;)
κοτοπουλακι θα το φας το κεφαλι σου.... ;)οι νωντοτυπο κανουν καλα
κοτοπουλακι θα το φας το κεφαλι σου.... ;)
...εχει καμμια σχεση με τον γαλατη ο νωντας τυποι ερωτω...http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/9805D2E54DA0C4E7C1D40324CEDA6B6B.jpg[/img[/URL]] ???
[/quote]Όπως το πάρει κανείς,ψηλέ μου........... :dancing: