redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μακρια απο αιρεσεις τύπε,μπορει να μπλεξεις!!!!ο κοσνικισμος ειναι αιρεση τυπε :S
μακρια απο αιρεσεις τύπε,μπορει να μπλεξεις!!!!ο κοσνικισμος ειναι αιρεση τυπε :S
τι αιρεση, ουτε παπακι δε γεμιζουνε οι κοσμιστες τυπε ;)ο κοσνικισμος ειναι αιρεση τυπε :S
Εγώ είδα το ΦΩΣ το αληθινό,όταν συνάντησα Τον Νώντα.....άλλαξε όλο μου το Είναι............ο κοσνικισμος ειναι αιρεση τυπε :S
Εγώ είδα το ΦΩΣ το αληθινό,όταν συνάντησα Τον Νώντα.....άλλαξε όλο μου το Είναι............![]()
Σόδα τύπε...........νερο βαζουν στο ποτο τύπε,αλλιως θα ειχαν μεθησει
Σόδα τύπε...........
http://[URL unfurl="true"]www.pizzaclub.gr/image/cache/data/products/8-refreshments-beverage/1-refreshments/tuborg-700x700.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3:
κανουν προσυλητισμο ομως τυπε :-τι αιρεση, ουτε παπακι δε γεμιζουνε οι κοσμιστες τυπε ;)
Έτσι ένιωσα στα βρώμικα στενά της Φυλής................
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20912.0;attach=478038;image[/img[/URL]]
[/quote]που να πας και μεταξι!!!!
Κεντησες.γιατι ο κοσνικιος μεθυσε απτην εξουσια που ειχε ο Νωντισμος και θελησε να φτιαξει την δικη του θρησκεια
ο Θεος Νωντας τον καταραστηκε να κυκλοφορει στον κοσμο με την πραγματικη του μορφη,του βατραχου
και να καιγεται αιωνια στην νωντοκολαση :S
Το δογμα του δογματος? :Sεχετε ιδεα για τον χαστουρισμο?![]()
![]()
![]()
για πες τύπεεχετε ιδεα για τον χαστουρισμο?![]()
![]()
![]()
η θρησκεια του administrator δεν ειναι τυπε?εχετε ιδεα για τον χαστουρισμο?![]()
![]()
![]()
Πληρωνει καλυτερα μαν ?εχετε ιδεα για τον χαστουρισμο?![]()
![]()
![]()
στις μερες μας ολοι δηλωνουν αθεοι και αιρετικοιΟλοι αιρετικοι γινανε εδω μεσα........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
true administratorη θρησκεια του administrator δεν ειναι τυπε?![]()
Κανε και εσυ την δικια σου αιρεση τυπε.Ολοι αιρετικοι γινανε εδω μεσα........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()