rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
άσχετο αλλά έχω λιώσει στο γέλιο μ'αυτό το βιντεάκι:
γιατι ειπες την πουρή πουρήάσχετο αλλά έχω λιώσει στο γέλιο μ'αυτό το βιντεάκι:
γιατι ειπες την πουρή πουρή
η συναντηση ηταν πριν 6 χρονια :SΕγώ μπορώ να ρθω στη συνάντηση;
ναι ;)Εγώ μπορώ να ρθω στη συνάντηση;
τυπε εχω παει με κοπελα σε μπουρδελο κ με ειχαν διωξειη συναντηση ηταν πριν 6 χρονια :S
τωρα μιλαμε για μπουρδελοτσαρκα χρυσα
τυπε εχω παει με κοπελα σε μπουρδελο κ με ειχαν διωξει
τυπε εχω παει με κοπελα σε μπουρδελο κ με ειχαν διωξει
κατεβα σημερα να σε παει ο ρεντμαν τσαρκαΟκ , sorry. Aλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πόοοοοοοοοσσσσσσσσσσσοοοοοο πολύ απαγορευεται η είσοδος σε γυναίκες..!Από περιέργεια ήθελα να μπαινα σε ένα...
γιατι θελεις να γαμησειςΟκ , sorry. Aλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πόοοοοοοοοσσσσσσσσσσσοοοοοο πολύ απαγορευεται η είσοδος σε γυναίκες..!Από περιέργεια ήθελα να μπαινα σε ένα...
Οκ , sorry. Aλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πόοοοοοοοοσσσσσσσσσσσοοοοοο πολύ απαγορευεται η είσοδος σε γυναίκες..!Από περιέργεια ήθελα να μπαινα σε ένα...
μου λεει η τσατσα αφου εχεις γκομενα τι ηρθες να κανεις εδω;;;; :S εγω ηθελα πουτανα κ γκομενα μαζι,φυσικα η γκομενα ηταν allternative αλλιως σιγα και γούσταρε τετοια καταστα αυτη και καλα ηθελε να δει απο περιεργια
Εγώ μπορώ να ρθω στη συνάντηση;
γιατι θελεις να γαμησεις
είδατε;;δεν είναι η μοναδική!!!μου λεει η τσατσα αφου εχεις γκομενα τι ηρθες να κανεις εδω;;;; :S εγω ηθελα πουτανα κ γκομενα μαζι,φυσικα η γκομενα ηταν allternative αλλιως σιγα και γούσταρε τετοια καταστα αυτη και καλα ηθελε να δει απο περιεργια
τι;;;
φοβασαι
μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να σου ικανοποιήσω αυτήν την περιέργειαΟκ , sorry. Aλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πόοοοοοοοοσσσσσσσσσσσοοοοοο πολύ απαγορευεται η είσοδος σε γυναίκες..!Από περιέργεια ήθελα να μπαινα σε ένα...
μπορει να εχει λεσβιακες τασεις τυπεγιατι θελεις να γαμησεις