Επισκέπτης
Θες να πεις κάτι πριν σε....;καλα καλα
εχεις ορεξη εσυ βραδιατικα!
Έχεις 1 λεπτό να αποσύρεις το παρόν σχόλιο.
Θες να πεις κάτι πριν σε....;καλα καλα
εχεις ορεξη εσυ βραδιατικα!
ναι τυπε
εκανα D.A.S Streetfighting
με τον τζων λαιμοδετης
Γι αυτό μοντ όπου βρεις θρεντ με stratego δίνεις ρέστα;
ναι τυπε
εκανα D.A.S Streetfighting
με τον τζων λαιμοδετης
Θες να πεις κάτι πριν σε....;
Έχεις 1 λεπτό να αποσύρεις το παρόν σχόλιο.
Καλα μεχρι τωρα πολλα εχει πει.Όχι τύπε έχει πει ότι έχει κάνει πυγμαχία νομίζω.
Γι αυτό μοντ όπου βρεις θρεντ με stratego δίνεις ρέστα;
Είσαι διαβασμένος!
στον αγνωστο στρατιωτη ρε μαν......ασφαλες και σιγουρο σημειο.....ολοι το ξερουν.....Και για πειτε αν βρεθουμε τελικα το σημειο συναντισης!...Εσεις οι πιο μεγαλοι βρειτε κατι ασφαλες εκει στην μπουρδελοπεριοχη!
Στην κουζίνα σου τώρα.Εδώ μιλάνε τα αρσενικά .δε λεω τπτ!
Μόντ,εσύ κι Δήμος Βερύκιος ένα πράγμα δηλαδής;Εμ να ξέρουμε τι λέμε. Έγκυρες πηγές δικέ μου.
ηταν βολικο γιατι με το που κατεβαινες εκανες και πρακτικη εξασκηση τυπεόταν ήταν η σχολή στα Εξάρχεια?
πρεπει να επαιζε και rome total war lan.....απο κει τον ξερει τον σουτζουν......Γι αυτό μοντ όπου βρεις θρεντ με stratego δίνεις ρέστα;
Είσαι διαβασμένος!
πρεπει να επαιζε και rome total war lan.....απο κει τον ξερει τον σουτζουν......
Τύπε το νου σου.Δεν ξέρω αν γνωρίζει ο Λάκης ότι στο παρελθόν σύχναζες στα Εξάρχεια.ηταν βολικο γιατι με το που κατεβαινες εκανες και πρακτικη εξασκηση τυπε
Στην κουζίνα σου τώρα.Εδώ μιλάνε τα αρσενικά . Μόντ,εσύ κι Δήμος Βερύκιος ένα πράγμα δηλαδής;
Στην κουζίνα σου τώρα.Εδώ μιλάνε τα αρσενικά .
τυπε μετα το μαθημα με τον τζων λαιμοδετη εκανες πρακτικη εξασκηση με τους αναρχικουςΤύπε το νου σου.Δεν ξέρω αν γνωρίζει ο Λάκης ότι στο παρελθόν σύχναζες στα Εξάρχεια.
Το βάδισμα της χήνας πως πάει;
οκ λοιπόν.Συ είπας ;)δεν παίρνω εντολές από σένα πια!
Εντάξει τότε τύπε.Δεν πιστεύω να φοράς κι εσύ διπλόβατο σακάκι;τυπε μετα το μαθημα με τον τζων λαιμοδετη εκανες πρακτικη εξασκηση με τους αναρχικους
ο λακης τα εγκρινει αυτα
στον αγνωστο στρατιωτη ρε μαν......ασφαλες και σιγουρο σημειο.....ολοι το ξερουν.....