azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
χαχαχα φαινεται απο τις μλκ που γραφει
Οταν θα πληρωσει το στοιχημα ο Λαγνος θα σε παρω να παιρνεις ματι και θα φωναζω στην υγεια της Μπαουγκ
χαχαχα φαινεται απο τις μλκ που γραφει
Ναι ρε μεγαλε στο κυπελλο, πρωτο ματς του ομιλου και με 8 αλλαγες... πλακα μας κανεις ρε
Εγω παντως θα μπορω να σας περιμενω σε καποιο δωματιο η καποιο ειδικο μερος που θα διαλεξετε κ να περασετε γ ενα "γεια" ο καθενας
Εγω παντως θα μπορω να σας περιμενω σε καποιο δωματιο η καποιο ειδικο μερος που θα διαλεξετε κ να περασετε γ ενα "γεια" ο καθενας
Αντε καλα, καλο θα ειναι ομως για να εχεις αποψη για τον ΠΑΟΚ να βλεπεις και κανενα παιχνιδι του ;)Ολο στις δικαιολογιες ειστε ρε Μεμετια,φτανει ποια..
Ενας Μπαουγκτζης εκτος απο το Λαγνο δεν υπαρχει που να λεει τα πραγματα με τ'ονομα τους.
σωστα εχουμε και το στοιχημα...το ειχα ξεχασει......Οταν θα πληρωσει το στοιχημα ο Λαγνος θα σε παρω να παιρνεις ματι και θα φωναζω στην υγεια της Μπαουγκ
στείλε π.μ. στον ΛαγνοΕγω παντως θα μπορω να σας περιμενω σε καποιο δωματιο η καποιο ειδικο μερος που θα διαλεξετε κ να περασετε γ ενα "γεια" ο καθενας
τι παιζει ρε μλκ εδω.. για πειτε κι εμεναστείλε π.μ. στον Λαγνο
Δεκα ατομα μετρησα μεχρι τωρα :o κανονιστε μλκ να βρεθουμε παλι δυο τρεις στην συναντηση
καθε γεια και σκαμπιλοπουτσα;με ψηνεις αγρια μωρο μου!!Εγω παντως θα μπορω να σας περιμενω σε καποιο δωματιο η καποιο ειδικο μερος που θα διαλεξετε κ να περασετε γ ενα "γεια" ο καθενας
6 θα ειμαστε...να χωραμε και στα σπιτακιαΔεκα ατομα μετρησα μεχρι τωρα :o κανονιστε μλκ να βρεθουμε παλι δυο τρεις στην συναντηση
10 θα μαστε και θα χωριστουμε σε δυο παρεες6 θα ειμαστε...να χωραμε και στα σπιτακια
για τους άλλους που είναι fun!Εγω εχω σχεση δεν κανω τετοια
Κανε οτι νομιζεις εσυ εισαι ο διοργανωτης!για τους άλλους που είναι fun!
ναι ρε το ξέχασα! τα Μελέ Μαλέα...Κανε οτι νομιζεις εσυ εισαι ο διοργανωτης!
Ελα μωρο,θα περασουμε καλα...Μονο για καφε θα πατε;
Τπτ αλλο;