Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.724
Πόντοι
10.326
Υπαρχει μια πιθανοτητα να ανεβω αυτο το σαββατο.. αλλα δεν λεω για συναντηση μην σας μαζευω τσαμπα, αν τελικα ερθω πως θα γινει να τσαρκαρουμε μαζι  :birdman:
ρε μεγάλε τι κόλλημα εχεις φαει μαζί μου!  :grin: Έχω πολλή δουλεια μέχρι την επόμενη Δεύτερα οποτε άκυρο! :birdman: Μονο σήμερα έχω κενό! :orchestra:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ρε μεγάλε τι κόλλημα εχεις φαει μαζί μου!  :grin: Έχω πολλή δουλεια μέχρι την επόμενη Δεύτερα οποτε άκυρο! :birdman: Μονο σήμερα έχω κενό! :orchestra:
:2funny: δεν θα σε ξανα πετυχω στο γηπεδο...θα σε φτιαξω εγω :orchestra: παντως σε εχει φαει η δουλεια καημενε για αυτο οι κοιλια κοντευει να εκραγει!  :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:2funny: δεν θα σε ξανα πετυχω στο γηπεδο...θα σε φτιαξω εγω :orchestra: παντως σε εχει φαει η δουλεια καημενε για αυτο οι κοιλια κοντευει να εκραγει!  :grin: :grin:
σαν καλο παιδι που ειναι τρωει ολο του το φαγητο :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.724
Πόντοι
10.326
Απο συμμετοχες είχε τπτ??? :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.724
Πόντοι
10.326
Δεν ξερω ακομα.... εχουμε γεματο φθινοπωρο φετος σε πολλα θεματα...παιζει να παραιτηθω κι απο διοργανωτης  :P
οκ ! Δες ΝΕΕ πως καλεις για συνάντηση να μαθαίνεις! :orchestra:

ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ....
ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ!
ΣΟΥΤΙΑ, ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ....
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΛΟΝΙΚΗ!
:rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
οκ ! Δες ΝΕΕ πως καλεις για συνάντηση να μαθαίνεις! :orchestra:

ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ....
ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ!
ΣΟΥΤΙΑ, ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ....
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΛΟΝΙΚΗ!
:rockon:
Με κλεμενα μαγκας δεν εγινε κανεις! βγαλε τωρα δικο σου να σε παραδεχτω  :birdman:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
να κι ενα δικο μου! :grin:
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα ΞαναΜελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:birdman: :birdman: :birdman:
Αυτο ειναι η υπογραφη σου ρε... συνθημα δεν μπορεις να βγαλεις, εισαι ταγαρι  :grin: :grin: κανονισε με τον φιλο σου το λαγνο να φαμε καμια ρεβανι την μεθεπομενη κυριακη εγω θα ειμαι σιγουρα εκει.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.724
Πόντοι
10.326
Αυτο ειναι η υπογραφη σου ρε... συνθημα δεν μπορεις να βγαλεις, εισαι ταγαρι  :grin: :grin: κανονισε με τον φιλο σου το λαγνο να φαμε καμια ρεβανι την μεθεπομενη κυριακη εγω θα ειμαι σιγουρα εκει.
θα το κοιτάξουμε για ραβάνι! :grin: αν και νομιζω παραγνωριστηκαμε! :birdman:
Αφού είσαι ΠΑΟΚ και συναγωνιστής !  :rockon: είσαι Αδερφος ρε αλανι! :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εχουμε αρκετες μερες ως τοτε...θα παρω τηλεφωνο τον μπουξ να το κανονισουμε :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εχουμε αρκετες μερες ως τοτε...θα παρω τηλεφωνο τον μπουξ να το κανονισουμε :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Σιγα τις πολλες ρε λαγνε...ουτε δεκα δεν ειναι  :grin: θα παμε και στα μπουρδελακια τις πολης αμα γουσταρετε  :P

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: σωστος  ο παίχτης λέμε! :rockon:
Φανέλα όλοι θα παρουμε μέχρι και ο Azazel θα πάρει! :rockon:

Ρε χοντρές ολοι σας θα πάρετε μπλούζες Azazel και θα γυρνάτε στα πορνόστενά της ηδονης.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Ρε σύ Βικινγκ,δεν κατάλαβες ακομα οτι ο Λαγνος και ο Μπουξος ειναι τραχανοπλαγιες,οπαδοί του καναπέ;
Απο σπόντα πήγαν σ'ενα ματς και τους γνώρισες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε σύ Βικινγκ,δεν κατάλαβες ακομα οτι ο Λαγνος και ο Μπουξος ειναι τραχανοπλαγιες,οπαδοί του καναπέ;
Απο σπόντα πήγαν σ'ενα ματς και τους γνώρισες.
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:ποτε πηγες τελευταια φορα χαριλαου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τωρα με μπερμπαντοφ τι θεση θα τερματισω;;;;;;;;;;εχουμε και ενα στοιχημα να τρεχει..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:ποτε πηγες τελευταια φορα χαριλαου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τωρα με μπερμπαντοφ τι θεση θα τερματισω;;;;;;;;;;εχουμε και ενα στοιχημα να τρεχει..

Επιμένω στις απόψεις μου σχετικά με το στοίχημα,στο δεύτερο τρίτο ματς θα ειναι τραυματίας,θα δεις.
Χαριλάου θα ξανα πάω τωρα με τη ντορτμουντ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom