Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Dimos77

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
  Καλησπερα στην παρεα σας, σας παω πολυ και ελπιζω να γινω και εγω μελος της στο μελλον.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ολοι ειναι καλοδεχουμενοι...επισημως θα μαζευτουμε αρχες σεπτεμβριου :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπερα. κι εγω σας παω πολυ και ελπιζω καποτε να γινω κι εγω μελος της παρεας.  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν παιζει να γινει αυτο φιλε.  :P καμια μαζωξει μετα το ματς με την ξανθη θα εχουμε; νομιζω οτι ειμαστε γουρληδες και ριχνει ταλαρα η ομαδαρα!  :cheesy:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν παιζει να γινει αυτο φιλε.  :P καμια μαζωξει μετα το ματς με την ξανθη θα εχουμε; νομιζω οτι ειμαστε γουρληδες και ριχνει ταλαρα η ομαδαρα!  :cheesy:
εριξα βαρβατο δελτιο...αν βγει μετα τις επτα το βραδυ θα σου στειλω π.μ :orchestra:

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
γεια και απο εμενα ποιος ειναι διοργανωτης των συναντησεων να συμετεχουμε και εμεις στην παρεα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τις περισοτερες συναντησεις τις κανονιζει ο μπουξ....μια εκανα εγω την τελευταια μια ο φουρναρης.....μολις ανακοινωθει συναντηση μην διστασεις να στειλεις μυνημα...στειλε σε μενα η στον μπουξο και θα μαθεις λεπτομερειες...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
τις περισοτερες συναντησεις τις κανονιζει ο μπουξ....μια εκανα εγω την τελευταια μια ο φουρναρης.....μολις ανακοινωθει συναντηση μην διστασεις να στειλεις μυνημα...στειλε σε μενα η στον μπουξο και θα μαθεις λεπτομερειες...

Αμα διοργανωσεις παλι εσυ,εγω θα ερθω με ομπρελα και βαρκα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
H επομενη ειναι δικια μου αδερφε... μου την χρωστατε απ το καλοκαιρι που δεν μαζευοσασταν. :)
επιτελούς να κι ενα νεο αλανι στο θρόνο του Διοργανωτή! :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κανόνισε να με βολευει γιατί δεν θέλω να  χάσω με τίποτα το σόου! :orchestra:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ΠΛΑΚΩΤΟ
Όταν ένα πούλι βρίσκεται μόνο του σε μια θέση ο αντίπαλος έχει το δικαίωμα να το «πλακώσει»,και έτσι κάνει μια πόρτα.
Ο κάθε παίχτης έχει το δικαίωμα να αρχίσει το μάζεμα όταν έχει φέρει όλα τα πούλια του στην περιοχή μαζέματος του και δεν του έχει πλακώσει κανένα πούλι του ο αντίπαλος. Αν κατά την διάρκεια του μαζέματος του πλακώσει κάποιο πούλι ο αντίπαλος τότε σταματάει το μάζεμα μέχρι να ελευθερωθεί το πούλι.
Όταν ένας παίχτης πλακώσει την «μάνα» του αντιπάλου τότε το παιχνίδι είναι σχεδόν σίγουρο ότι χάνεται διπλό. Κι αυτό γιατί έχει το πλεονέκτημα στο μάζεμα να «σπάει» τα πούλια του πάνω στη μάνα μέχρι να μαζέψει και το τελευταίο. Η μόνη θεωρητικά μικρή πιθανότητα να λήξει το παιχνίδι με διαφορετικό αποτέλεσμα είναι κι ο αντίπαλος να πιάσει την μάνα του άλλου, που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να μαζέψει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος και έτσι θα έχουμε ισοπαλία. Από την άλλη αν ο ένας παίχτης αφήσει πιο γρήγορα την μάνα του άλλου τότε αυτόματα χάνει και το παιχνίδι διπλό

Υ.γ. : Ουτε τους κανονες του πλακωτου δεν ξερεις! :grin:
Και παλι ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ :rockon:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
επιτελούς να κι ενα νεο αλανι στο θρόνο του Διοργανωτή! :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κανόνισε να με βολευει γιατί δεν θέλω να  χάσω με τίποτα το σόου! :orchestra:
Ε ναι ρε φιλε,εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε δλδ :grin: Αρχες σεπτεβρη θα σας μαζεψω.. θα σας πω και την ημερα καποια στιγμη. Οποιος θελει λοιπον νεος και παλιος,ομορφος κι ασχημος. Εμεις δεν κανουμε διακρισεις  :grin: μπορει να με στειλει κανα π.μ (να ανεβω και λιγο εκει) :cheesy: και θα σασ ενημερωσω προσωπικα το πως θα την κανουμε την φαση.

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ε ναι ρε φιλε,εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε δλδ :grin: Αρχες σεπτεβρη θα σας μαζεψω.. θα σας πω και την ημερα καποια στιγμη. Οποιος θελει λοιπον νεος και παλιος,ομορφος κι ασχημος. Εμεις δεν κανουμε διακρισεις  :grin: μπορει να με στειλει κανα π.μ (να ανεβω και λιγο εκει) :cheesy: και θα σασ ενημερωσω προσωπικα το πως θα την κανουμε την φαση.
και εγω μεσα μη ξεχασεις να στειλεις π.μ. φιλαρακι

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Azazel και Φακιρης στα μπουζούκια με μουνακια.
Ο Φακιρης δίπλα απο τσουβαλες με βυζαρες!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μπουξο θα σε σκίσω,ξεροχυνεις απο το σπιτι;
Ελα απο δω μη σου γαμησω   :grin:
αύριο Τα Μελέ! :grin:
Έφαγα πριν λίγο ρεβύθια και δεν είμαι για πουθενά! Βλέπω στα μεσά του Υπνου να ξυπναω για να
:shit: :shit: ...... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom