You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ολοι ειναι καλοδεχουμενοι...επισημως θα μαζευτουμε αρχες σεπτεμβριου
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
φτιαξε πρωτα το τηλεφωνοΚαλησπερα. κι εγω σας παω πολυ και ελπιζω καποτε να γινω κι εγω μελος της παρεας.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εριξα βαρβατο δελτιο...αν βγει μετα τις επτα το βραδυ θα σου στειλω π.μΔεν παιζει να γινει αυτο φιλε. καμια μαζωξει μετα το ματς με την ξανθη θα εχουμε; νομιζω οτι ειμαστε γουρληδες και ριχνει ταλαρα η ομαδαρα!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
στειλε καλυτερα κανα φραγκο!εριξα βαρβατο δελτιο...αν βγει μετα τις επτα το βραδυ θα σου στειλω π.μ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ας βγει το δελτιο....και θα εχουμεστειλε καλυτερα κανα φραγκο!
Perfect2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια και απο εμενα ποιος ειναι διοργανωτης των συναντησεων να συμετεχουμε και εμεις στην παρεα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
τις περισοτερες συναντησεις τις κανονιζει ο μπουξ....μια εκανα εγω την τελευταια μια ο φουρναρης.....μολις ανακοινωθει συναντηση μην διστασεις να στειλεις μυνημα...στειλε σε μενα η στον μπουξο και θα μαθεις λεπτομερειες...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
τις περισοτερες συναντησεις τις κανονιζει ο μπουξ....μια εκανα εγω την τελευταια μια ο φουρναρης.....μολις ανακοινωθει συναντηση μην διστασεις να στειλεις μυνημα...στειλε σε μενα η στον μπουξο και θα μαθεις λεπτομερειες...
Αμα διοργανωσεις παλι εσυ,εγω θα ερθω με ομπρελα και βαρκα
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
H επομενη ειναι δικια μου αδερφε... μου την χρωστατε απ το καλοκαιρι που δεν μαζευοσασταν.Αμα διοργανωσεις παλι εσυ,εγω θα ερθω με ομπρελα και βαρκα
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
επιτελούς να κι ενα νεο αλανι στο θρόνο του Διοργανωτή!H επομενη ειναι δικια μου αδερφε... μου την χρωστατε απ το καλοκαιρι που δεν μαζευοσασταν.
Κανόνισε να με βολευει γιατί δεν θέλω να χάσω με τίποτα το σόου!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ΠΛΑΚΩΤΟ
Όταν ένα πούλι βρίσκεται μόνο του σε μια θέση ο αντίπαλος έχει το δικαίωμα να το «πλακώσει»,και έτσι κάνει μια πόρτα.
Ο κάθε παίχτης έχει το δικαίωμα να αρχίσει το μάζεμα όταν έχει φέρει όλα τα πούλια του στην περιοχή μαζέματος του και δεν του έχει πλακώσει κανένα πούλι του ο αντίπαλος. Αν κατά την διάρκεια του μαζέματος του πλακώσει κάποιο πούλι ο αντίπαλος τότε σταματάει το μάζεμα μέχρι να ελευθερωθεί το πούλι.
Όταν ένας παίχτης πλακώσει την «μάνα» του αντιπάλου τότε το παιχνίδι είναι σχεδόν σίγουρο ότι χάνεται διπλό. Κι αυτό γιατί έχει το πλεονέκτημα στο μάζεμα να «σπάει» τα πούλια του πάνω στη μάνα μέχρι να μαζέψει και το τελευταίο. Η μόνη θεωρητικά μικρή πιθανότητα να λήξει το παιχνίδι με διαφορετικό αποτέλεσμα είναι κι ο αντίπαλος να πιάσει την μάνα του άλλου, που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να μαζέψει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος και έτσι θα έχουμε ισοπαλία. Από την άλλη αν ο ένας παίχτης αφήσει πιο γρήγορα την μάνα του άλλου τότε αυτόματα χάνει και το παιχνίδι διπλό
Υ.γ. : Ουτε τους κανονες του πλακωτου δεν ξερεις!
Και παλι ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ
Όταν ένα πούλι βρίσκεται μόνο του σε μια θέση ο αντίπαλος έχει το δικαίωμα να το «πλακώσει»,και έτσι κάνει μια πόρτα.
Ο κάθε παίχτης έχει το δικαίωμα να αρχίσει το μάζεμα όταν έχει φέρει όλα τα πούλια του στην περιοχή μαζέματος του και δεν του έχει πλακώσει κανένα πούλι του ο αντίπαλος. Αν κατά την διάρκεια του μαζέματος του πλακώσει κάποιο πούλι ο αντίπαλος τότε σταματάει το μάζεμα μέχρι να ελευθερωθεί το πούλι.
Όταν ένας παίχτης πλακώσει την «μάνα» του αντιπάλου τότε το παιχνίδι είναι σχεδόν σίγουρο ότι χάνεται διπλό. Κι αυτό γιατί έχει το πλεονέκτημα στο μάζεμα να «σπάει» τα πούλια του πάνω στη μάνα μέχρι να μαζέψει και το τελευταίο. Η μόνη θεωρητικά μικρή πιθανότητα να λήξει το παιχνίδι με διαφορετικό αποτέλεσμα είναι κι ο αντίπαλος να πιάσει την μάνα του άλλου, που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να μαζέψει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος και έτσι θα έχουμε ισοπαλία. Από την άλλη αν ο ένας παίχτης αφήσει πιο γρήγορα την μάνα του άλλου τότε αυτόματα χάνει και το παιχνίδι διπλό
Υ.γ. : Ουτε τους κανονες του πλακωτου δεν ξερεις!
Και παλι ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ε ναι ρε φιλε,εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε δλδ Αρχες σεπτεβρη θα σας μαζεψω.. θα σας πω και την ημερα καποια στιγμη. Οποιος θελει λοιπον νεος και παλιος,ομορφος κι ασχημος. Εμεις δεν κανουμε διακρισεις μπορει να με στειλει κανα π.μ (να ανεβω και λιγο εκει) και θα σασ ενημερωσω προσωπικα το πως θα την κανουμε την φαση.επιτελούς να κι ενα νεο αλανι στο θρόνο του Διοργανωτή!
Κανόνισε να με βολευει γιατί δεν θέλω να χάσω με τίποτα το σόου!
Perfect2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και εγω μεσα μη ξεχασεις να στειλεις π.μ. φιλαρακιΕ ναι ρε φιλε,εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε δλδ Αρχες σεπτεβρη θα σας μαζεψω.. θα σας πω και την ημερα καποια στιγμη. Οποιος θελει λοιπον νεος και παλιος,ομορφος κι ασχημος. Εμεις δεν κανουμε διακρισεις μπορει να με στειλει κανα π.μ (να ανεβω και λιγο εκει) και θα σασ ενημερωσω προσωπικα το πως θα την κανουμε την φαση.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
η ξανθιά για ενα Ξεροχυσιμο καλη είναι!Azazel και Φακιρης στα μπουζούκια με μουνακια.
Ο Φακιρης δίπλα απο τσουβαλες με βυζαρες!!!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
η ξανθιά για ενα Ξεροχυσιμο καλη είναι!
Μπουξο θα σε σκίσω,ξεροχυνεις απο το σπιτι;
Ελα απο δω μη σου γαμησω
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
αύριο Τα Μελέ!Μπουξο θα σε σκίσω,ξεροχυνεις απο το σπιτι;
Ελα απο δω μη σου γαμησω
Έφαγα πριν λίγο ρεβύθια και δεν είμαι για πουθενά! Βλέπω στα μεσά του Υπνου να ξυπναω για να
......