Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Σε ειχα πει νομιζω. Τωρα ομως δεν ξερω σε πιο να παωτελικά στο προηγούμενο σε ποια πηγες?
Σε ειχα πει νομιζω. Τωρα ομως δεν ξερω σε πιο να παωτελικά στο προηγούμενο σε ποια πηγες?
στην 7 η Συνάντηση Σταματησαμε!επειδη εχουμε μαζευτει αρκετες φορες δεν ανακοινωνουμε συνηθως...πλα υπαρχουν τα τηλεφωνα πλεον...εαν εχεις τηλεφωνο απο καποιο μελος που ερχεται στις συναντησεις τον παιρνεις τηλεφωνο...οποτε και οι υπολοιποι ενημερωνονται και αν υπαρχει χρονος και κυριως χρημα...κατι γινεται
απορω με τον υπερ-Μαλεα που σε έφερε!παντως οι πιο επεισοδειακες συναντησεις ειχαν την υπογραφη μου
οταν με πηρες τηλεφωνο....γελουσα μετα μονος μου σκεφτομουν..θα πλακωθω με τον αζαζελ μολις τον γνωρισω αλλα...ειναι καλο παιδι οταν κοιμαται...εκανες καλη επιλογη που με καλεσεςαπορω με τον υπερ-Μαλεα που σε έφερε!
Άραγε ποιος να ναι???!
Μπακαγιοκο να πέσουν λίγο οι ζεστέςΣε ειχα πει νομιζω. Τωρα ομως δεν ξερω σε πιο να παω
Τυπε εγω θα παω το σ/κ πιο 15 αυγουστο με λεςΜπακαγιοκο να πέσουν λίγο οι ζεστές
Να περάσει και ο 15 Αύγουστος και οργάνωσε Συνάντηση!
Ε! Είσαι ωραιοςςς.Τυπε εγω θα παω το σ/κ πιο 15 αυγουστο με λες
χαχαχα θα κανω συναντηση μονος μου παλι
καλοπαιρναει εκει στον βορρα;;;;;;;Έχετε Χαιρετίσματα όλοι σας απο τον TheRatPack
Αρχές Σεπτέμβρη θέλει να μας δει ΟΛΟΥΣ!
Jamaicane ακούς! φτιαξε κλώνο!
για δουλεια πήγε!καλοπαιρναει εκει στον βορρα;;;;;;;
Σαββατο βραδυ αδερφε μετα τις εντεκα λεω, αν θελει ας ερθει και ο φιλος μπουχος να τα γυρισουμε ολα!Πότε θα κατέβεις προς τα κει? Λεω να έρθω
Μάγκες συναντηθειτε να γουσταρετε!Σαββατο βραδυ αδερφε μετα τις εντεκα λεω, αν θελει ας ερθει και ο φιλος μπουχος να τα γυρισουμε ολα!
οκ φιλος. Εγω για οσους θελουν να ερθουν θα ειμαι στις 11 ο βραδυ του σαββατου στα κουλουρια θεσσαλονικης. Θα κατσω κανα δεκαλεπτο μετα τα παιρνω ολα σβαρνα και πισω δεν κοιταω...Μάγκες συναντηθειτε να γουσταρετε!
Δεν μπορω λόγω δουλείας! :S Ευχαριστώ πάντως!
Σαββατο βραδυ αδερφε μετα τις εντεκα λεω, αν θελει ας ερθει και ο φιλος μπουχος να τα γυρισουμε ολα!
χαχα ετσι διαβαζεται στα αγγλικα!Τύπε Μπουξος λέγεται το παιδί!!!
Φιλε κωστα εισαι μεσα για σημερα το βραδυΠότε θα κατέβεις προς τα κει? Λεω να έρθω