travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
η κατερινη ανεκαθεν ειχε τουρισμο απο το ανατολικο μπλοκ.....τοσαχρονια που εμενα εκει κατι ξερω. ..μπουξ.....θα πας γηπεδο σημερα;;;;;;;
δεν πάω ! Να φύγουν οι Προδότες πρωτα!η κατερινη ανεκαθεν ειχε τουρισμο απο το ανατολικο μπλοκ.....τοσαχρονια που εμενα εκει κατι ξερω. ..μπουξ.....θα πας γηπεδο σημερα;;;;;;;
η κατερινη ανεκαθεν ειχε τουρισμο απο το ανατολικο μπλοκ.....τοσαχρονια που εμενα εκει κατι ξερω. ..μπουξ.....θα πας γηπεδο σημερα;;;;;;;
που θα δεις τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;ΟΧΙ βεβαια,οπαδος του καναπε ειναι,ακομα να τον μαθεις?
που θα δεις τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εχθες μιλούσαν τα γκομενακια για γκομενους! Αγαμητες δλδ και το ψαχναν απο δω κι απο εκεί. Και σε μια στιγμη πετάγεται ο Μπακαγιοκος Αζαζελ και τις λέει βαλτε Αγγελία!
θαμώνες είναι μωρέ! Θα ξαναπάμε και θα Ξεροχυσουμε
Τρελα πουλαει μονο ο λαος του ΑΡΗ..
Μαλακια που δεν κατσαν αν και ψηνοταν τα πουτανακια,θα τις ειχα κανει αμεσα δικες μας αλλα ηταν το καταραμενο πορνοταβλι αναμεσα μας
θαμώνες είναι μωρέ! Θα ξαναπάμε και θα Ξεροχυσουμε
μπουξ...το ματι σου θα ειναι στο μουνι η στον ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;
στον Μπάμπη η' εκεί?Σημερα να δουμε το ματς
Ποιος τον γαμαει τον Μπαουγκ και τις ομαδες μπροστα στα μουνια και την αναγκη για γαμησι ρε μαν?
Στο καφε μαν,ασε τον Μπαμπη για αλλη φορα,εχει και μιλφαρες το καφε μεσα
Αφου δεν θα ρθει κανενας το σαββατο, δεν μου προτεινετε καμια καλη τουλαχιστον να μην κλαιω τα λεφτα μου.
Οχι αλλες μπυρες τυπε φτανει.. λεω να παω σε αυτη τι λαρα που γραφουν αλλα δεν καταλαβα σε ποιο στουντιο ειναιΚαλη,μπυραρία;
Οχι αλλες μπυρες τυπε φτανει.. λεω να παω σε αυτη τι λαρα που γραφουν αλλα δεν καταλαβα σε ποιο στουντιο ειναι
εχει αλλαξει λιγο...και βυζακια αφηνει και κρεμα την σταματησε!!και πιπουλα καλη κανει!!ητανε κομοδινε κατασταση απλα τωρα τελευταια τα σταματησε τα ψιλοσπαστικα της!!Εχθες περασα εγω στο Las Vegas ηταν στο αριστερο,μετρια πραγματα,δεν ξερω αν ειναι η ιδια Λαρα,αυτη δηλωνει Βουλγαρα,εκτως απο τα γελια και τα ναζια δε γλυφει αρχιδια και ειναι βιαστικη.Κρεμα αρκετη στο μουνι της,φιλια δεν δινει,βυζια δε με αφησε να γλυψω.
Τα 25ε που εδωσα ηταν οριακα απαραδεκτα..
εχει αλλαξει λιγο...και βυζακια αφηνει και κρεμα την σταματησε!!και πιπουλα καλη κανει!!ητανε κομοδινε κατασταση απλα τωρα τελευταια τα σταματησε τα ψιλοσπαστικα της!!
...στο las vegas ειναι και οχι στο λα φαμ αλλο!!!
ριξανε τις τιμες βλεπω, αντε γιατι με 30αρια και 40 αρια δεν γινεται δουλεια και εν μεσω καπιταλ κοντρολ που εχουμε ενα σωρο αλλες υποχρεωσεις να πληρωσουμε.Εχθες περασα εγω στο Las Vegas ηταν στο αριστερο,μετρια πραγματα,δεν ξερω αν ειναι η ιδια Λαρα,αυτη δηλωνει Βουλγαρα,εκτως απο τα γελια και τα ναζια δε γλυφει αρχιδια και ειναι βιαστικη.Κρεμα αρκετη στο μουνι της,φιλια δεν δινει,βυζια δε με αφησε να γλυψω.
Τα 25ε που εδωσα ηταν οριακα απαραδεκτα..