scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Κανόνισε από βδομάδα καμια βόλτα. Ιουλιο-Αύγουστο δεν θα μπορώΝα ρωτησω κάτι η Γκαντεμοσαυρα έφυγε? ::
Παλι πλημμυρες είχε η πολή το Σ/Κ!
Κανόνισε από βδομάδα καμια βόλτα. Ιουλιο-Αύγουστο δεν θα μπορώΝα ρωτησω κάτι η Γκαντεμοσαυρα έφυγε? ::
ενω τον Μαίο και αρχές Ιούνη μπορούσες !Κανόνισε από βδομάδα καμια βόλτα. Ιουλιο-Αύγουστο δεν θα μπορώ
Ήθελα όμωςενω τον Μαίο και αρχές Ιούνη μπορούσες !
Να σαι έτοιμος για γλεντημα !
Να ρωτησω κάτι η Γκαντεμοσαυρα έφυγε? ::
$ & ¥Το Π/Σ/Κ Μετατίθεται! Τουλάχιστον να ξέρουμε με τι νόμισμα θα μαμησουμε!
Δραχμας η' Ευρώ?
παιζει με την πείνα που θα πεσει! Να μαμησουμε και με κανένα κουπόνι Πίτσας!
Παιδια μην σπρωχνεστε ενας,ενας παρακαλωΨηνεται κανεις για τσαρκα μετα τις 11 το βραδυ
Παιδια μην σπρωχνεστε ενας,ενας παρακαλω
Ναι μεσα ειμαι, πεσμου μονο τι πρεπει να κανω γιατι δεν εχω ιδεα πως κανετε τις συναντησεις.
Διοργάνωσε Συνάντηση μπας και μαζευτουμε!
Βρίσκεις την ημερα που σε βολευει και ωρα!Ναι μεσα ειμαι, πεσμου μονο τι πρεπει να κανω γιατι δεν εχω ιδεα πως κανετε τις συναντησεις.
[size=30pt]Βρεγμενη[/size] θες να πεις ......εχουμε μαζευτει πολλς φορες...απλα τωρα σπανια ανακοινωνουμε συναντηση...διοτι εχουμε ο ενας το τηλεφωνο του αλλου....οποτε θα κανεις οτι καναμε και εμεις...στελνεις σε π.μ το τηλεφωνο σου...στον μπουξο η στον αζαζελ και οταν ειναι να γινει μαζωξη σε ενημερωνουν...τωρα αν θελεις να κανεις μια γωριμια στο ξεκαρφωτο....μπορεις να το πεις ...δηλαδη να μαζευτουμε για καφε η ποτο και μετα μπουρδελοτσαρκα... :P
[size=30pt]Βρεγμενη[/size] θες να πεις ......
Οκ καταλαβα, λεω για 25 ή 26 ιουλιου βραδυ μετα τις 11 να μαζευτουμε μπροστα απο καποιο γνωστο στουντιο. π.χ σε αυτο που ειναι στο στενο διπλα απ την βιλκα.Βρίσκεις την ημερα που σε βολευει και ωρα!
Και με βαση αυτό όποιος ενδιαφερθεί τον στελνεις σε π.μ. ημερα, ωρα και σημείο συνάντησης!
Οποίος γουσταρει ακολουθεί τον Διοργάνωτη!
Επίσης αν δεν θες να οργανώσεις Συνάντηση και θες να συμμετασχεις σε Συνάντηση απλα
τα Μελέ!