travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 3.870
μηπως πηγαινες να δεις ξανα την simony diamond
ωραία ηταν! Αλλά δεν τρελάθηκα! Τον Ιουλιο ξάνα τώρα Fever!μηπως πηγαινες να δεις ξανα την simony diamond
Οκ! Αλανία της Πιάτσας Τα Μελέ!θα μαζευτουμε πριν τον ιουλιο ρε
παρτον κανα τηλεφωνοΞυπνήσατε νωρις βλεπω,σημερα....
Βρεθηκα με τον άλλο χθες για μια μπυρα...
Την εκανα νωρις εγω,αυτος λογικα ξημερωσε παλι...Που,θα σας γελασω!!!!
παρτον κανα τηλεφωνο
Λες να πηγε στο Τουρκακι παλι??λογικα κοιμαται την παρασκευη μεχρι της 7 το πρωι ειμασταν μαζι....δεν ξερω αν κοιμηθηκε το σαββατο το μεσημερι οποτε
καθολου παραξενο...Λες να πηγε στο Τουρκακι παλι??
παρτον τηλεφωνο και κραξε τονΚαι που είσαι Μαλέα αμα φύγεις Άλλαξε την Ψηφοφορία!
Δεν ξέρω πως αλλάζει!
εγώ λέω να μαζευτουμε όλοι και να πάμε να τον παρουμε για να Τσαρκαρουμε!παρτον τηλεφωνο και κραξε τον
συντομα θα μαζευτουμε...ανεπισημα οπως πριν λιγες μερες.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ενα ρισπεκτ είναι λίγο! Καλη συνεχεία για οτι και να κανεις! Και που ξέρεις τα χιλιομετρα ίσως να μας βγάλουν στον ίδιο δρόμο! Για παντα "ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ"Κατ'αρχην να πω οτι ο μπουχος με πουλησε και ετσι αναγκαστηκα να ανοιξω ο ιδιος το θεμα για την συναντηση, βεβαια θα το πληρωσει ακριβα αυτο που εκανε ενω του εξηγησα οτι δεν θελω να το κανω εγω και του εδειξα πως να το κανει... ο τυπος με εγραψε κανονικα αρε μπουχο αλητη σαν και το τζιμιαδι μας εγινες και εσυ οτι λετε ειναι σπαθι
Παμε στο θεμα μας τωρα με αυτο το θρεντ νομιζω καταλαβενετε ολοι οτι δεν χρειαζετε να γραφτει κατι αλλο στην μπουρδελοκατασταση για την συναντηση, εκει μονο ενημερωσης. Εννοειτε οτι εδω μεσα ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ αυτα αυστηρα σε πμ. Αυτο παει και στον τυπο που με εστειλε πμ. και με μηδεν μνμ και λιγες μερες εγραφης στο σαιτ με θελει να μαθει και λεπτομερειες για την συναντηση
Αυτα τα λιγα προς το παρον