Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αλλοι μπορουν, αλλοι οχι  :rolleyes: παντως στην συναντηση ολοι με αδειο στομαχι ειμασταν και κανενας δεν γαμησε...  :2funny:
μονο ο μπουχος και ο φουρναρης γαμησαν...εγω γαμησα στις 1 το βραδυ....στο ξενοδοχειο...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σαν τον σπιλλερ κι εσυ τυπε, γουσταρεις τσαρκα... αλλα γαμας στα χοτελια.  :grin:
γαμαω και σε μπουρδελα φιλε...απλα ηταν ειδη κανονισμενο ...την επομενη φορα δεν θα εχω προγραμα για μετα την τσαρκα...βερονικα-εμμα-μιρελλα οι υποψηφιες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
γαμαω και σε μπουρδελα φιλε...απλα ηταν ειδη κανονισμενο ...την επομενη φορα δεν θα εχω προγραμα για μετα την τσαρκα...βερονικα-εμμα-μιρελλα οι υποψηφιες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Στην εμμα πανε ειναι σταθερα καλη απο τοτε που εμφανιστηκε. Μιρελα εχω να την παρω απο βαρδαρη, ρωτα καλυτερα τον ειδικο. Για βερονικα δοκιμασε να μας πεις και εμας τι παιζει στο δωμα. γιατι απο εμφανιση δυνατο μωρο φαινεται.  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Στην εμμα πανε ειναι σταθερα καλη απο τοτε που εμφανιστηκε. Μιρελα εχω να την παρω απο βαρδαρη, ρωτα καλυτερα τον ειδικο. Για βερονικα δοκιμασε να μας πεις και εμας τι παιζει στο δωμα. γιατι απο εμφανιση δυνατο μωρο φαινεται.  :grin:
στην εμμα θα εμπαινα χωρις δευτερη σκεψη.....στην βερονικα θα εκανα τον δυσκολο κανα2 λεπτα.... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μεγάλη στιγμη και αξέχαστη που ήρθατε μάζι με τον ΡατΠακ :rockon: :rockon: :rockon:
Στο σημείο Συνάντησης...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κι αν στην ζώη μας άλλαξαν Όλα!
Οι Συναντήσεις ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Χαχαχαχαχαχα ρε εσυ ησουν; καλα που δεν ειπες για μπουρδελα πως θα το μαζευαμε μετα, ωραιο το μωρο ε;  :grin:

Ε γι αυτο ειπα θα σε παρω τηλεφωνο(δεν το εχω ομως) :grin:
Καλο,καλο το μωρο...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε Μπακαγιοκοι τι έγινε ρε σας φαγανε τα μασαζιδικα, τα σίτυ τουρ και τα χοτελια :grin:  :orchestra:

Επισκέπτης
Λεφτα υπαρχουν, δεν βλεπεις τι γινεται στις βιλλες... ουρες κανουν.  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
μ αρεσει που οταν μπαινουμε στην βερονικα σας εκανα αναλυση κι ολας ποσο κομοδινο ειναι..το ξεχασατε κι ολας;....ειναι χειροτερη και απο μπαρμπαρα!!!ειναι φεικ η γκομενα και σε παρασυρει το σαλοναρισμα...και την εχω δοκιμασει και στο προγραμμα των 70...τα ιδια σκατα..εχει φαει χ μεγαλο

Επισκέπτης
Ουτε μπαρμπαρα ουτε αυτην εχω φαει, ξερω να προφυλασομαι απ τα κομοδινα εγω  :grin: Εδω απεφυγα την σισσυ δυο φορες,  νομιζοντας οτι ειναι δυο διαφορετικες κοπελες  :o :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
μ αρεσει που οταν μπαινουμε στην βερονικα σας εκανα αναλυση κι ολας ποσο κομοδινο ειναι..το ξεχασατε κι ολας;....ειναι χειροτερη και απο μπαρμπαρα!!!ειναι φεικ η γκομενα και σε παρασυρει το σαλοναρισμα...και την εχω δοκιμασει και στο προγραμμα των 70...τα ιδια σκατα..εχει φαει χ μεγαλο
και που να το ακούσουμε με την κουκουλα :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom