Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Επισκέπτης
Σωστοςςς άλλα δεν είμαστε ματακηδες! Είμαστε συναγωνιστές του αγοραίου ερωτα :2funny:
Δεν εισαι ματακιας ρε μαλεα οταν κατι ωραιο περναει απο μπροστα σου  :grin: δλδ τι θα κοιταμε εκεινη την στιγμη τον ουρανο.. :2funny: θα μας περασουν για :gay: τα κοριτσα  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Δεν εισαι ματακιας ρε μαλεα οταν κατι ωραιο περναει απο μπροστα σου  :grin: δλδ τι θα κοιταμε εκεινη την στιγμη τον ουρανο.. :2funny: θα μας περασουν για :gay: τα κοριτσα  :grin:
πως θα μας περάσουν  :gay: όταν μας κοιτάνε σίγουρα λένε οτι ο Μπουχος κανει παρακρατικο γαμησι :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αντε μαλεα καλα να περασετε... και αμα ειμαι καλυτερα μπορει να περασω μια βολτα.  :birdman:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μάγκες Τα Μελέ! Ελάτε να ρίξουμε τα Τσιμέντα Λεμε :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μπουχε την επομενη φορα που θα μαζευτουμε μαλεα παρε την εμμυ για προγνωση καιρου....ακομα και το εσωρουχο βραχηκε απο την βροχη :S :S :S :S :S :S κατα αλλα περασα μια χαρα....αντε περιμενω την αναφορα και τα σχολια στην μπουρδελοκατασταση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Πόδι μέσα απ'το παπούτσι..εσώρουχο..όλα βρεγμένα..κι η ομπρέλα έμεινε στη Μαμά Τερέζα :headbang: Δεν πειράζει όμως..η βόλτα μετράει κι η γνωριμία..ήταν εξαιρετικά κι ευχαριστώ την υπέροχη παρέα..να'μαστε όλοι καλά για την επόμενη  :rockon:  :rockon:  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Η γκομενα με μάλωσε Μπακαγιοκοι στον οικο  :2funny:
Την αλλη φορά μου λέει Ελα με καλυτερο Κάιρο για να γουσταρουμε :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
assets_LARGE_t_420_2015242.JPG

:2funny: :2funny: :2funny: Λαγνε και αυτοι Τσαρκα κανουν  :rockon:

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Στο Μινώταυρο τις παλέτες τις είχαν στην αποθήκη για τη βροχή ;;;  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στο Μινώταυρο τις παλέτες τις είχαν στην αποθήκη για τη βροχή ;;;  :grin:
χειμωνα-καλοκαιρι  εκεί είναι στημένες! Ρε Μαλέα σπάω το κεφάλι μου να θυμηθω ποια είδαμε! Και αναρωτιέμαι μήπως δεν την είδαμε λογω προγράμματος. :grin:

Επισκέπτης
Πολυ μουσκεμα ρε παιδια  :2funny: δεν νομιζω να εχω κανει ποιο βροχερη τσαρκα στην ζωη μου. :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ηταν ωραια...αν ειχε καλυτερο καιρο θα ειχε περισοτερο χαβαλε.. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ!!  :orchestra:  :grin:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Αν και δεν εχω ερθει ποτε σε καμια συναντηση λογω οικογενειακων υποχρεωσεων πιστευω θα ηταν καλα να γινοταν κατι σαν παρτακυ.να βρισκαμε κανα 2-3 πουτανες να βαζαμε ρεφενε τα φραγκα και να πηγαιναμε σε καποιο hotel με ποτα κλπ... και να γινοταν της πουτανας.!!χαχα. αν συμφωνειτε να το κανονισουμε ειμαι μεσα..
μια ιδεα εριξα..

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αν και δεν εχω ερθει ποτε σε καμια συναντηση λογω οικογενειακων υποχρεωσεων πιστευω θα ηταν καλα να γινοταν κατι σαν παρτακυ.να βρισκαμε κανα 2-3 πουτανες να βαζαμε ρεφενε τα φραγκα και να πηγαιναμε σε καποιο hotel με ποτα κλπ... και να γινοταν της πουτανας.!!χαχα. αν συμφωνειτε να το κανονισουμε ειμαι μεσα..
μια ιδεα εριξα..
και αυτό παλι εγώ το είπα  :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom