Επισκέπτης
Δεν εισαι ματακιας ρε μαλεα οταν κατι ωραιο περναει απο μπροστα σου δλδ τι θα κοιταμε εκεινη την στιγμη τον ουρανο.. θα μας περασουν για τα κοριτσαΣωστοςςς άλλα δεν είμαστε ματακηδες! Είμαστε συναγωνιστές του αγοραίου ερωτα
Δεν εισαι ματακιας ρε μαλεα οταν κατι ωραιο περναει απο μπροστα σου δλδ τι θα κοιταμε εκεινη την στιγμη τον ουρανο.. θα μας περασουν για τα κοριτσαΣωστοςςς άλλα δεν είμαστε ματακηδες! Είμαστε συναγωνιστές του αγοραίου ερωτα
πως θα μας περάσουν όταν μας κοιτάνε σίγουρα λένε οτι ο Μπουχος κανει παρακρατικο γαμησιΔεν εισαι ματακιας ρε μαλεα οταν κατι ωραιο περναει απο μπροστα σου δλδ τι θα κοιταμε εκεινη την στιγμη τον ουρανο.. θα μας περασουν για τα κοριτσα
ειναι αυτο που λενε...ΠΑΟΚ θρησκεια σεξ και αναρχιαπως θα μας περάσουν όταν μας κοιτάνε σίγουρα λένε οτι ο Μπουχος κανει παρακρατικο γαμησι
Ε! Είσαι άρρωστος με τις Συναντήσεις Μαλέα μουΑντε μαλεα καλα να περασετε... και αμα ειμαι καλυτερα μπορει να περασω μια βολτα.
εκδηλωθηκες! Δεν αντεξες Μαλέα μου Ναουμεειναι αυτο που λενε...ΠΑΟΚ θρησκεια σεξ και αναρχια
ενταξει....με λιγη καλη διαθεση ολ α γινονται ;)εκδηλωθηκες! Δεν αντεξες Μαλέα μου Ναουμε
χειμωνα-καλοκαιρι εκεί είναι στημένες! Ρε Μαλέα σπάω το κεφάλι μου να θυμηθω ποια είδαμε! Και αναρωτιέμαι μήπως δεν την είδαμε λογω προγράμματος.Στο Μινώταυρο τις παλέτες τις είχαν στην αποθήκη για τη βροχή ;;;
κι αν είχε και αρειανα ακόμα καλυτερα! Θα τα κάναμε ενα αμπαλεααα μέσα στην βροχή!ηταν ωραια...αν ειχε καλυτερο καιρο θα ειχε περισοτερο χαβαλε..
και αυτό παλι εγώ το είπαΑν και δεν εχω ερθει ποτε σε καμια συναντηση λογω οικογενειακων υποχρεωσεων πιστευω θα ηταν καλα να γινοταν κατι σαν παρτακυ.να βρισκαμε κανα 2-3 πουτανες να βαζαμε ρεφενε τα φραγκα και να πηγαιναμε σε καποιο hotel με ποτα κλπ... και να γινοταν της πουτανας.!!χαχα. αν συμφωνειτε να το κανονισουμε ειμαι μεσα..
μια ιδεα εριξα..