You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πως και δεν σε πειραμε στα μπλοκα εσενα.... εχει και ενα τραγο εκει περα να του κανεις παρεαΡε συ Alladalla τελικά γαλατάς είναι αυτός???
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
τα προϊόντα που καιτε και πετατε στους δρόμους. Δώστε τα στους άπορους ρε τζαμπα Μάγκες!Πως και δεν σε πειραμε στα μπλοκα εσενα.... εχει και ενα τραγο εκει περα να του κανεις παρεα
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αμα εχεις κακαλα (που δεν εχεις)ελα να μας το πεις στα μπλοκα αυτο μαγκα του πληκτρολογιου αλλα να ξερεις μετα θα κανεις καριερα στο τς!τα προϊόντα που καιτε και πετατε στους δρόμους. Δώστε τα στους άπορους ρε τζαμπα Μάγκες!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
αν ήμουν Τσίπρας θα σας το λεγα το μυστικό! Φέρτε πίσω τα κλεμμένα ρε λαμογια αγρότες!Αμα εχεις κακαλα (που δεν εχεις)ελα να μας το πεις στα μπλοκα αυτο μαγκα του πληκτρολογιου αλλα να ξερεις μετα θα κανεις καριερα στο τς!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τα κλεμενα ποια ειναι για πες να γελασουμε λιγο Βασικα, εσυ εισαι με τους ακροδεξιους που ψηφιζεις(χ.α) ή με τους αριστερους του τσιπρα, με μπερδεψες λιγοαν ήμουν Τσίπρας θα σας το λεγα το μυστικό! Φέρτε πίσω τα κλεμμένα ρε λαμογια αγρότες!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
ο κλάδος σου έχει αρχικλεφτες! Και το γνωρίζεις.... Ο αγρότης που όντως δουλεύει με το Μεροκαματο του και συντηρεί με τα χίλια ζόρια το σπίτι του φυσικά και γουσταρω τον αγώνα του!Τα κλεμενα ποια ειναι για πες να γελασουμε λιγο Βασικα, εσυ εισαι με τους ακροδεξιους που ψηφιζεις(χ.α) ή με τους αριστερους του τσιπρα, με μπερδεψες λιγο
Όταν βλέπω αγροπατερες με πετσινα μπουφάν ,λουστρινια και γραβάτες στην tv και μιλάνε μου προκαλούν όπως και οι δικηγόροι
Ποτέ δεν το έκρυψα πως είμαι ακροδεξιός!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν ειναι ο κλαδος μου πρωτον.Δευτερον, ολοι οι κλαδοι εχουν αρχικλεφτες(κοματοσκυλα)αλλα στον αγωνα ειναι μονο οι κανονικοι αγροτες και οσοι τους συμπαραστεκομαστε.(ξεκινανε απεργιες οι νταλικεριδες,φορτηγατζιδες,αλιεις)Τα λαμογια τα δικα σας (χ.α) οπως ηρθαν στο μπλοκο ετσι εφυγαν ;) Δεν εχουν θεση σε απεργιες αγροτων τα κομματα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να παρουν κανα ψηφαλακι παραπανω.ο κλάδος σου έχει αρχικλεφτες! Και το γνωρίζεις.... Ο αγρότης που όντως δουλεύει με το Μεροκαματο του και συντηρεί με τα χίλια ζόρια το σπίτι του φυσικά και γουσταρω τον αγώνα του!
Όταν βλέπω αγροπατερες με πετσινα μπουφάν ,λουστρινια και γραβάτες στην tv και μιλάνε μου προκαλούν όπως και οι δικηγόροι
Ποτέ δεν το έκρυψα πως είμαι ακροδεξιός!
Ποιος ειναι ο γαλατας?Ρε συ Alladalla τελικά γαλατάς είναι αυτός???
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Συντροφε αυριο ειναι η μεγαλη μερα ολοι στην αγροτικα, να βουλιαξει η εκθεση απο κοσμο.Βικινγκ που ησουν σημερα?12 με 2 κλεισαμε παλι
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 3.870
2 ειναι οι λογοι που γραφω κριτικες...ο πρωτος ειναι οτι εχω τωρα τελευταια αρκετο ελευθερο χρονο και 2 ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ οταν θα αρχισω να γραφω κριτικες για τρανς η γυναικες να μου επιτρεπει το συστημα να βαζω τις κανονικες βαθμολογιες που θελω.....εσυ γαμα πολυ και κατουρα περισοτεροΛαγνε τι έγινε ρε? Τώρα τις ειδες όλες αυτές τις τσοντες και έχουμε καταιγισμό κριτικών! Οδευεις προς την νόσο του Κατουρηματος μαλακά μου ..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.420
- Πόντοι
- 34.538
Λαγνε τι έγινε ρε? Τώρα τις ειδες όλες αυτές τις τσοντες και έχουμε καταιγισμό κριτικών! Οδευεις προς την νόσο του Κατουρηματος μαλακά μου ..
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
ωχ ωχ μάλλον την κολησσες!2 ειναι οι λογοι που γραφω κριτικες...ο πρωτος ειναι οτι εχω τωρα τελευταια αρκετο ελευθερο χρονο και 2 ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ οταν θα αρχισω να γραφω κριτικες για τρανς η γυναικες να μου επιτρεπει το συστημα να βαζω τις κανονικες βαθμολογιες που θελω.....εσυ γαμα πολυ και κατουρα περισοτερο
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 3.870
μπουξε..συνελθεεεεεεεεεεεεεεεεε θα μαζευτουμε καμια μερα;;;;;;;;;;;;;;;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
κανονιστε ρε Μαγκάκια!μπουξε..συνελθεεεεεεεεεεεεεεεεε θα μαζευτουμε καμια μερα;;;;;;;;;;;;;;;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 3.870
κατι θα γινεικανονιστε ρε Μαγκάκια!