baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.373
- Πόντοι
- 5.097
ναι αλλα σημερα κυκλοφορουμε απαρατηρητοιολο τον χρονο μασκαραδες ειμαστε....δεν βαρεθηκες; κεντας παλι......
ναι αλλα σημερα κυκλοφορουμε απαρατηρητοιολο τον χρονο μασκαραδες ειμαστε....δεν βαρεθηκες; κεντας παλι......
εχει περαση αυτη η φωτο...
αλλος φιλος ειχε παλια ραντεβου με στριπερ στον Μπακακο (χααααααααααα κληροδοτημα το ραντεβου στους ξενους) και του ηρθε με τα παπουτσια της δουλειας και κολαν, για να μην εχει κανεις αμφιβολια τι δουλεια κανει!
αι λαβ δις φοτο 8ενκς μουνελαος
φανταζομαι δεν τις ειδες κατω απ το στουντιο την ωρα που ερχονταν για δουλεια ε?
εισαι παρατηρητικος προφανως!και τυχερος υποθετω!!!!!!
Εχει τυχει να δω κοπελες εκτος δουλειας, οι οποιες φυσιογνωμιακ τουλαχιστον με γνωριζουν.
ΦΥΣΙΚΑ δεν της μιλησα.
Ο Μ Ε Ρ Τ Α !!!!!
Ποτε δεν ηερεις ποιος μπορει να ειναι μαζι της, λιγο ποιο διπλα και να την φερεις σε δυσκολη θεση.
η τανια ειναι ουκρανη τυπεστο 8εμα μας τωρα
εχω δει τανια βουλγαρα γκρανυ απο αλκιβιαδου (πρωην). στο γωνιακο dia%%% απεναντι απτα 3 σπιτακια.την κοιταξα με κοιταξε και ο κα8ενας πηρε το δρομο του, εγω για κατα8εση και αυτη μεροκαματο
Δε μας ειπες τελικα που δουλευει ομως...δεν ξέρω αν το κατάλαβε... πάντως η φίλη μου ήταν πολύ προκλητικά ντυμένη και κούκλα ... ο συγκεκριμένος μια βδομάδα πριν με είχε δει με αντροπαρέα που είχα πάει για φαγητό... η αλήθεια ήταν ότι με τα παλουκάρια ήταν πιο χαμογελαστός .... όταν με είδε με την άλλη ή ζήλεψε (γιατί είναι αντικειμενικά ωραία κοπέλα) ή την πήρε χαμπάρι από την προκλητική εμφάνιση.... πάντως δεν έδειχνε χαρούμενος
Δε μας ειπες τελικα που δουλευει ομως...
Δεν λεγονται αυτα......πες μας καποια κοπελα
Δεν λεγονται αυτα......
Και δεν ειναι μονο μια.
Μου εχει τυχει με τρεις διαφορετικες.
Ιδια αντιδραση.
Ειπαμε : ΟΜΕΡΤΑ.
Και γιατι εχει τοση σημασια να το μάθεις ?τι δε λεγεται ρε δικε μου? ποια ιεροδουλη συναντησες τυχαια στο δρομο η οπουδηποτε αλλου?
ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ Κ ΤΟΥΤΟ
Και γιατι εχει τοση σημασια να το μάθεις ?
Δεν εχεις και αδικο, τωρα που το ξανασκεφτομαι..Για να παω να τη βρω στον οικο της και να της πω οτι ο CHEYENNE ειπε στο φορουμ του σαιτ πως σε εχει συναντησει στο δρομο τυχαια
ΗΜΑΡΤΟΝ ενα 8ΡΕΝΤ ανοιξα, αν 8ελεις λες αν 8ελεις οχι
Δεν εχεις και αδικο, τωρα που το ξανασκεφτομαι..
Την Αμαντα απο Σπυρου Πατση 40
Την Καρολινα απο Βριλησσου 55, Κατεχακη 5
και την Στεφανια απο Βουρβαχη 19
Ωρες ωρες ειμαι υπερ του δεοντος διακριτικος φαινεται......