is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ναι δικε μου τι αλλο?Όταν λες υποβρύχιο εννοείς τη βανίλια;
ναι δικε μου τι αλλο?Όταν λες υποβρύχιο εννοείς τη βανίλια;
αυτο ητΑΝ ολο? κ γω φανταστηκα αλλα πραγματα , αφου δε μας ελεγεσ δικε μουΚΑι μετα επεξεργαζονται το "περισκοπειο" μου!!!
τυπε μηπως ο σερβιτορος ηταν ο λιλας?δεν ξέρω αν το κατάλαβε... πάντως η φίλη μου ήταν πολύ προκλητικά ντυμένη και κούκλα ... ο συγκεκριμένος μια βδομάδα πριν με είχε δει με αντροπαρέα που είχα πάει για φαγητό... η αλήθεια ήταν ότι με τα παλουκάρια ήταν πιο χαμογελαστός .... όταν με είδε με την άλλη ή ζήλεψε (γιατί είναι αντικειμενικά ωραία κοπέλα) ή την πήρε χαμπάρι από την προκλητική εμφάνιση.... πάντως δεν έδειχνε χαρούμενος
ετσι τυπε σωστοςβγαινω με μια πολωνεζα εδω κ 4 μηνες!μια χαρα τα παμε!σαν να ειναι κανονικη μου γκομενα!
ετσι τυπε σωστος
αφου και η <<κανονικη>> γκομενα και με αλλους θα πηγαινει
ρε τυπε εδω αλλαζουνε μπουρδελο η στρινγκακι και δεν τις καταλαβαινουμε...που να τη γνωρισεις αμα τη δεις εξω ντυμενη
εγω τουλαχιστον που δεν ειμαι και καθολου παρατηρητικος το θεωρω σχεοδον απιθανο
εσυ εισαι και γκαβουλιακας....δεν μετρας.....ρε τυπε εδω αλλαζουνε μπουρδελο η στρινγκακι και δεν τις καταλαβαινουμε...που να τη γνωρισεις αμα τη δεις εξω ντυμενη
εγω τουλαχιστον που δεν ειμαι και καθολου παρατηρητικος το θεωρω σχεοδον απιθανο
φανταζομαι δεν τις ειδες κατω απ το στουντιο την ωρα που ερχονταν για δουλεια ε?Και πρέπει να πω και το εξής: έχω δει τυχαία στο δρόμο 2 στουντιοκόριτσα με τα "πολιτικά" τους. Λοιπόν, η περιβολή τους ήταν πολύ "συνηθισμένη" και casual (τις ήξερα γιατί τις είχα πάρει παλιότερα εκεί που δούλευαν)
γι αυτο σε καυλωνω? *Pεσυ εισαι και γκαβουλιακας....δεν μετρας.....
εσυ εισαι και γκαβουλιακας....δεν μετρας.....
αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχε την κατερινα το νανο απο φυλης πιστευω θα την αναγνωριζα
παμε σε κανενα παρτυ μασκεαααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
αν την δεις εξω σου φαινεται ακομα πιο κοντη τυπεε την κατερινα το νανο απο φυλης πιστευω θα την αναγνωριζα
ααααααααααααααααχαχαχαχααν την δεις εξω σου φαινεται ακομα πιο κοντη τυπε
εχει και ενα σκυλο και τον παει βολτα που και που
βαλε την παλια φωτο σου mounelanos
ολο τον χρονο μασκαραδες ειμαστε....δεν βαρεθηκες;παμε σε κανενα παρτυ μασκε
κεντας παλι......ααααααααααααααααχαχαχαχα
τι ρατσα?αγιου βερναρδου?
bull mastiff τυπεααααααααααααααααχαχαχαχα
τι ρατσα?αγιου βερναρδου?