Νέα

Συναλλαγή με τρελή-βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nimertis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
Τι είπα

Κάλεσα την ACS Σταυρούπολης και μου είπαν πως το πήρες από εκεί. Οπότε,σύμφωνα με έναν δικηγόρο φίλο μου (δεν είμαι τυχερή σαν και σένα να έχω μπαμπά δικηγόρο),δεν έχω καμία υποχρέωση να σου επιστρέψω τίποτα εφόσον συναίνεσες και το πήρες,θα μπορούσες κάλλιστα να το αφήσεις εκεί και να μου επιστραφεί. Έχω ενημερώσει άλλες second hand,και αν δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία μου και μου το πούνε,θα δημοσιοποιήσω και εγώ τα δικά σου και της φίλης σου. Μπλόκαρα τον αριθμό σου στο κινητό μου,και έβαλα φραγή κλήσεων από απόκρυψη για να μην διανοηθείς καν να με ενοχλήσεις. Πραγματικά,στην αρχή με έπιασε το φιλότιμο και ήθελα να στα δώσω από την τσέπη μου τα 8 ευρώ,αλλά όταν είπες πως θα με τσούξουν τα 32 ευρώ και πως έχεις μπαμπά δικηγόρο τσίνισα...Λοιπόν,ενημέρωσε τον μπαμπά δικηγόρο πως έχω και την απόδειξη πως στο έστειλα,και όπως είπα πριν αν εκθέσεις τα προσωπικά μου στοιχεία εκθέτω τα δικά σου και της φιλενάδας σου. Πάρε τώρα και το μπλοκ (μην ανησυχείς θα ενημερωθώ για τις κινήσεις σου έτσι και αλλιώς). Τώρα θα πω το αντίστροφο: "Σε τσούξανε τα 8 ευρώ;"

Τι απάντησε

καταλαβαινω οτι εισαι μικρουλα και φοβασαι αλλα το να με μπλοκαρεις δεν κερδιζεις κατι.ξεμπλοκαρε με να μιλησουμε γτ εχεις μπερδεψει πραγματα.εγω δεν με σταυρουπολη οπως και το ξερεις γτ αυτο που ειπες ηταν καραμπινατο fail ! δευτερον μην ξαναπιασεις στο στομα σου τον πατερα μου γτ δεν ξερω και εγω τι θα κανω! κατα τριτον ξεμπλοκαρε με γτ εχασα τα λεφτα μου χωρις λογο, σε εμπιστευτηκα και το κυριοτερο ξερεις οτι δεν ησουν σωστη απεναντι μου!ξεμπλοκαρε με γτ ολο αυτο που κανεις ειναι εις βαρος σου ..ξεμπλοκαρε με για να τα βρουμε και να μου πεις τον λογο που φοβασαι.. εγω δεν τρωω κανεναν αν θεωρεισαι λογικη θα το κανεις γτ ξερεις οτι εχασα λεφτα..δεν θα ενοχλησω αλλα θα περιμενω μεχρι το βραδυ απαντηση στο προφιλ μου..θα σου δειξω ακομα μια φορα εμπιστοσυνη γτ ξερω οτι θα το κανεις..μην με απογοητευσεις! δεν θα σου στειλω κανενα δεμα πισω αρκει να μου βαλεις τα 8ε. εχω σκοπο να παρω και αλλο πραγμα απο σενα .αν εισαι εξυπνη θα με ξεμπλοκαρεις..δεν θα χασεις απο μενα!πιστεψε με (θα θελες πολυ να εχεις τετοια πελατισσσσσα σαν και εμενα) .αυτα απο μενα ! κανε αυτο π σ λεω και δεν θα χασεις..τα φιλια μου!

Είπα τίποτα για τον πατέρα της? Βρισιά είναι το δικηγόρος?  :uglystupid:

ρε τις κλωσσες.....

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
nimertis αυτο που καταλαβα απο το μεταξυ σας τσατ θελει να την ξεμπλοκαρεις μαλλον...
:2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν ειναι δυνατον....Ολοκληρο "Κυπριακο"   για  8  ευρω
Πιο χαμηλα δεν ειχε πεσει ποτε η Ψωροκωσταινα

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γυναίκες φίλε μου...τι περιμένεις. :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τι είπα

Κάλεσα την ACS Σταυρούπολης και μου είπαν πως το πήρες από εκεί. Οπότε,σύμφωνα με έναν δικηγόρο φίλο μου (δεν είμαι τυχερή σαν και σένα να έχω μπαμπά δικηγόρο),δεν έχω καμία υποχρέωση να σου επιστρέψω τίποτα εφόσον συναίνεσες και το πήρες,θα μπορούσες κάλλιστα να το αφήσεις εκεί και να μου επιστραφεί. Έχω ενημερώσει άλλες second hand,και αν δημοσιοποιήσεις τα στοιχεία μου και μου το πούνε,θα δημοσιοποιήσω και εγώ τα δικά σου και της φίλης σου. Μπλόκαρα τον αριθμό σου στο κινητό μου,και έβαλα φραγή κλήσεων από απόκρυψη για να μην διανοηθείς καν να με ενοχλήσεις. Πραγματικά,στην αρχή με έπιασε το φιλότιμο και ήθελα να στα δώσω από την τσέπη μου τα 8 ευρώ,αλλά όταν είπες πως θα με τσούξουν τα 32 ευρώ και πως έχεις μπαμπά δικηγόρο τσίνισα...Λοιπόν,ενημέρωσε τον μπαμπά δικηγόρο πως έχω και την απόδειξη πως στο έστειλα,και όπως είπα πριν αν εκθέσεις τα προσωπικά μου στοιχεία εκθέτω τα δικά σου και της φιλενάδας σου. Πάρε τώρα και το μπλοκ (μην ανησυχείς θα ενημερωθώ για τις κινήσεις σου έτσι και αλλιώς). Τώρα θα πω το αντίστροφο: "Σε τσούξανε τα 8 ευρώ;"

Τι απάντησε

καταλαβαινω οτι εισαι μικρουλα και φοβασαι αλλα το να με μπλοκαρεις δεν κερδιζεις κατι.ξεμπλοκαρε με να μιλησουμε γτ εχεις μπερδεψει πραγματα.εγω δεν με σταυρουπολη οπως και το ξερεις γτ αυτο που ειπες ηταν καραμπινατο fail ! δευτερον μην ξαναπιασεις στο στομα σου τον πατερα μου γτ δεν ξερω και εγω τι θα κανω! κατα τριτον ξεμπλοκαρε με γτ εχασα τα λεφτα μου χωρις λογο, σε εμπιστευτηκα και το κυριοτερο ξερεις οτι δεν ησουν σωστη απεναντι μου!ξεμπλοκαρε με γτ ολο αυτο που κανεις ειναι εις βαρος σου ..ξεμπλοκαρε με για να τα βρουμε και να μου πεις τον λογο που φοβασαι.. εγω δεν τρωω κανεναν αν θεωρεισαι λογικη θα το κανεις γτ ξερεις οτι εχασα λεφτα..δεν θα ενοχλησω αλλα θα περιμενω μεχρι το βραδυ απαντηση στο προφιλ μου..θα σου δειξω ακομα μια φορα εμπιστοσυνη γτ ξερω οτι θα το κανεις..μην με απογοητευσεις! δεν θα σου στειλω κανενα δεμα πισω αρκει να μου βαλεις τα 8ε. εχω σκοπο να παρω και αλλο πραγμα απο σενα .αν εισαι εξυπνη θα με ξεμπλοκαρεις..δεν θα χασεις απο μενα!πιστεψε με (θα θελες πολυ να εχεις τετοια πελατισσσσσα σαν και εμενα) .αυτα απο μενα ! κανε αυτο π σ λεω και δεν θα χασεις..τα φιλια μου!

Είπα τίποτα για τον πατέρα της? Βρισιά είναι το δικηγόρος?  :uglystupid:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Έχω ένα second hand προφιλ,πούλησα μία τσάντα 19ε (με κατάθεση στην τράπεζα μου-εθνική),το έστειλα με κούριερ (13ε) στην κοπέλα,αυτή λέει πως ήθελε ελτα ενώ είχαμε πει κούριερ και να της δώσω τα 8ε πίσω (ήθελε και τα 13 με απειλουσε),αλλιώς πάει σε δικηγόρο,έχω το αποδεικτικό της αποστολής φυσικά

Μπορεί να κάνει τπτ νομικά?

Μετά υποχρεούμαι να παραλάβω την τσάντα από κούριερ?

Γιατί απλά δεν τη γαμάς;  :zfuck:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
Είναι ιδέα μου ή το θέμα είναι από τον Ιανουάριο και προφανώς έχει λήξει το όλο σκηνικό του παραλόγου??  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είναι ιδέα μου ή το θέμα είναι από τον Ιανουάριο και προφανώς έχει λήξει το όλο σκηνικό του παραλόγου??  :grin:

Εδώ επιβεβαιώνεις το ότι οι γυναίκες είστε πιο παρατηρητικές! Όντως. Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα. Παλιότερα κάποιος είχε απαντήσει σε θρεντ μετά από 3 χρόνια  :grin: :grin:

Υ.Γ. Η τρελη τωρα μπορει να τον εχει σφαξει για 8 ευρω

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
Εδώ επιβεβαιώνεις το ότι οι γυναίκες είστε πιο παρατηρητικές! Όντως. Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα. Παλιότερα κάποιος είχε απαντήσει σε θρεντ μετά από 3 χρόνια  :grin: :grin:

Υ.Γ. Η τρελη τωρα μπορει να τον εχει σφαξει για 8 ευρω
Γι' αυτό δεν είχαμε νεότερη ενημέρωση???
:new_shocked: :new_shocked:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
γιαυτό λέγεται φόρουμ και όχι τσάτ. Για να μπορείς να ρωτήσεις και τι έγινε μετά από χρόνια... έτσι να σου φύγει η σκορδοκαίλα της περιέργειας.  :dancing:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δικαστήριο για 8 - 10 ευρώ απλά και μόνο δεν γίνεται. Μόνο τα πραγματικά έξοδα του δικαστηρίου  αγγίζουν τα 120 ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom