FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εδω......ξαποστειλε κοτζαμαν μικροτσουτσουνο και κολλαει στα 19 ευρω???
Αν ειναι δυναμον![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ναι,πάντως έχει και αυτό το δέκα μέσα...
Εδω......ξαποστειλε κοτζαμαν μικροτσουτσουνο και κολλαει στα 19 ευρω???
Αν ειναι δυναμον![]()
Ε ενταξει....Δεν την τιμωρησε αρκετα....![]()
![]()
Λες να της κάνει τέτοιο πράγμα?Ετσι πιστευω κι εγω
καποια στιγμη θα της στειλει εναν με 7ποντο![]()
Τι να λεμε τωρα...Καηκε στο χυλο φυσαει και το γιαουρτιΛες να της κάνει τέτοιο πράγμα?Αμαρτία είναι.
![]()
Τι να λεμε τωρα...Καηκε στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι
Τηs λεs καλησπερα και βγαζει υποδεκαμετρο![]()
Καταρχην ψυχραιμια θες να ρωτησω καποια φιλη να σου πω;
Έχω ένα second hand προφιλ,πούλησα μία τσάντα 19ε (με κατάθεση στην τράπεζα μου-εθνική),το έστειλα με κούριερ (13ε) στην κοπέλα,αυτή λέει πως ήθελε ελτα ενώ είχαμε πει κούριερ και να της δώσω τα 8ε πίσω (ήθελε και τα 13 με απειλουσε),αλλιώς πάει σε δικηγόρο,έχω το αποδεικτικό της αποστολής φυσικά
Μπορεί να κάνει τπτ νομικά?
Μετά υποχρεούμαι να παραλάβω την τσάντα από κούριερ?
Στην τράπεζα ποσα εβαλε η αλλή (19+13 ή μόνο τα 19)? κατα τα αλλα τα ΕΛΤΑ μινιμουm χρεωση εχουν 5,50€ οποτε μαλλον 6€ ειναι τα εξοδα .
Τεσπα εσυ για 19€ δεν επρεπε να το στειλεις με 13€ . Απο την αλλη και αυτη δεν επρεπε να το παραλάβει . Δεν ξερω σε ποιο σαιτ εγινε η συναλλαγη αλλα μαλλον θα κανετε αρντικη αξιολόγηση η μια στην άλλη . Δωστης 3€ πίσω αλλιως γραψτην .
εδιτ ξανθιες και οι δύο ????
Πληρωσε, την πηρε την τσαντα, ή η τσαντα ειναι ακομα στην κουριερ.?? Αν την πηρε, πες της να σου στηλει το εξωδικο...αν σου πει οτι θα σου την στηλει πισω, λογικα θα σου την στηλει με αντικαταβολη οποτε πες της οτι δεν θα την δεχτεις και θα γυρησει πισω σε αυτην και ισως χρεωθει και 2η κουριερ...η γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορει να σου κανει τιποτα.
ρε τυπε για 12 ευρω ?ο δικηγορος μονο για παρασταση και χαρτουρα θα ζητησει τουλαχιστον 350-500 ευρω..δεν ασχολουνται ουτε τα δικαστηρια με απατες ευτελους αξιας
Ο Άλεξ ξέρει.
Σου κλανει τα αρχιδια. Φυσικα υπαρχει και η διαπομπευση που θα σου κανει στα social media αλλα πιστευω οτι θα το αντεξεις.Ναι,αλλά εγώ δεν ξέρω τον Άλεξ πια.
όχι marios51 μου κατέθεσε τα λεφτά στο λογαριασμό τραπέζης
Tι δεν με ξερεις πια μωρε?Ναι,αλλά εγώ δεν ξέρω τον Άλεξ πια.
όχι marios51 μου κατέθεσε τα λεφτά στο λογαριασμό τραπέζης
Σου κλανει τα αρχιδια. Φυσικα υπαρχει και η διαπομπευση που θα σου κανει στα social media αλλα πιστευω οτι θα το αντεξεις.
Βαρα την κεφαλα σου στον τοιχο να γλυτωσουμε.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Tι δεν με ξερεις πια μωρε?
Διαβαζω το θεμα και απαντω σε λιγο.
Ποιο ζωο εκανε συναλλαγη μαζι σου χωρις δικλειδα ασφαλειας;Αχ θενκς!
Απλά αν δεν το παρέλαβε θα της στείλω λέω τα 8ευρώ της διαφοράς που δεν φταίω επειδή εκείνη άλλαξε γνώμη και από κούριερ ήθελε ΕΛΤΑ!
Αν αν το παρελαβε το δεμα,δεν της στελνω τιποτα!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Ποιο ζωο εκανε συναλλαγη μαζι σου χωρις δικλειδα ασφαλειας;
Στο face την συναντησες;
Συγνωμη, τι ανοησιες ειναι αυτες που διαβαζω?
Ποια ειναι η παραβιαση συμφωνιας?
Οτι συμφωνησατε ΕΛΤΑ και εστειλες με κουριερ?
Ας μην το παραλαμβανε.
Αφου το παρελαβε αποδεχθηκε την δαπανη.
Τωρα τι θελει η αλλη?
Να αποδειξει οτι ειχατε συμφωνησει κατι διαφορετικο και να ζητησει τη δαπανη των 8 ευρω, που ειναι η διαφορα ΕΛΤΑ με κουριερ?
Να της πεις να παει σε δικηγορο και στα δικαστηρια και να μην σε ενοχλησει ποτέ ξανα.
Ληξις.
Την αλλη φορα πες της οτι εχεις και γκομενο δικηγορο.Αυτό ακριβώς,απλά είχαμε πει με κούριερ και άλλαξε μετά γνώμη.
Εγώ φοβάμαι μήπως το άφησε εκεί το δέμα αν και αυτό είναι μάλλον αδύνατον,γιατί αν μου έρθει πίσω πληρώνω μεταφορικά εις διπλούν και την αξία της τσάντας.
Έχει μπαμπά δικηγόρο λέει,εγώ της είπα έχω μπαμπά νταβατζή.
Δεν γέλασε
![]()