Νέα

Συναγερμός/πόρτες ασφαλείας για οικία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmyee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τα περι διαρηκτων κλεφτων κτλ κτλ.....

Αυτοι οι ανθρωποι ειναι απλα παρασιτα που τρεφονται απο τον κοπο των αλλων γιατι ειναι ανικανοι να δημιουργησουν κατι απο μονοι τους....
Συνηθως ειναι ανθρωποι τεμπεληδες και χωρις προκοπη
Οτι πιανουν γινεται σκονη στον τζογο και στις γυναικες αμφιβολου ποιοτητας και ειναι καταδικασμενοι αργα η γρηγορα να καταλληξουν καπου αβολα
Εχουν δε την καταρα να χανουν την μιση και βαλε αξια απο τα οσα κλεβουν, γιατι στα χερια τους δεν υπαρχει καμια αξια και καμια προκοπη.......
Συχναζουν κυριως σε μπαρ και καφετεριες και στο νετ ψαρευοντας ανυποψιαστα θυματα γιατι μεχρι εκει φτανει η δημιουργηκοτητα τους
Οι δε γυναικες που τους ακολουθουν συνηθως ειναι ιδιας παρακμιακης ποιοτητας και ιδιων αρχων
:2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Με το παρον ποστ......

Θελω να ευχαριστησω θερμα, οσους μου απαντησαν σοβαρα και μεσω πμ, για τις υποδειξεις τους
τις οποιες και ελαβα υποψιν τα οσα μου αναφεραν, σε συνδιασμο με ερευνα στο νετ, σε διαφορα φορουμ και σελιδες εταιριων ....

Κατελληξα διαβαζοντας και ακουγοντας 6 προσφορες μετα απο μελετες, χωρις να αναφερω δυναμικη αγορας σε συστημα Paradox, με συνδιασμο ομιχλης απο αλλη εταιρια, συν καποιες εξτρα εκπληξεις.

Ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν αλλο αυτο που ετυχε σε μενα
Με πηγε πολυ πισω η ολη φαση αλλα θα ανακαμψω σιγα σιγα .....

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Με το παρον ποστ......

Θελω να ευχαριστησω θερμα, οσους μου απαντησαν σοβαρα και μεσω πμ, για τις υποδειξεις τους
τις οποιες και ελαβα υποψιν τα οσα μου αναφεραν, σε συνδιασμο με ερευνα στο νετ, σε διαφορα φορουμ και σελιδες εταιριων ....

Κατελληξα διαβαζοντας και ακουγοντας 6 προσφορες μετα απο μελετες, χωρις να αναφερω δυναμικη αγορας σε συστημα Paradox, με συνδιασμο ομιχλης απο αλλη εταιρια, συν καποιες εξτρα εκπληξεις.

Ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν αλλο αυτο που ετυχε σε μενα
Με πηγε πολυ πισω η ολη φαση αλλα θα ανακαμψω σιγα σιγα .....
θα βαλεις ομιχλη τελικα?2000 πολλα δεν ειναι ρε φιλαρακι?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θα βαλεις ομιχλη τελικα?2000 πολλα δεν ειναι ρε φιλαρακι?
Η ζωη, η ασφαλεια και κυριως η ψυχικη ηρεμια, αξιζουν περισσοτερα φιλε....  ;)

Κακως που αργησα να τα κανω αλλα καθε εμποδιο για καλο......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom