Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
.......
Bάζεις ωραία άβαταρ εσύ.
.......
Πάλι άλλος,πάντα κάποιος άλλος. >Bάζεις ωραία άβαταρ εσύ.
Αδεια κατοχης και κυνηγιου.για να παρεις καραμπινα για μεσα στο σπιτι σου, οπως αυτη
τι χαρτια χρειαζεται?
ακριβως !!!!!Παντα υπαρχει ο κινδυνοs να μεταβληθουμε σ ενα αγριο Φαρ Ουεστ, οπου ο καθεναs θα οπλοφορει και θα πυροβολει......ειτε για δικιο , μα πιο πολυ για αδικο.....Το καλυτερο ειναι να αλλαξουν οι νομοι και οι ποινεs ναναι εξoντωτικεs
Παπαζολ αστο αγορι μου .... αστο σου λεω.... ;)Εδώ δηλαδή σου μίλησε η αλίντισσα έτσι που έπρεπε να απαντήσεις στον τόνο που απάντησες,σωστά;;;
Να πας Αμερική αν θες καλύτερη ποιότητα μπάτσων ή να μάθεις να κλειδώνεις καμιά πόρτα,εδώ αυτούς έχουμε,τί να κάνουμε.ακριβως !!!!!
Μονο που αυτο θελει πολιτικη βουληση.... και οχι λογια
Επρεπε να δεις υφος αστυνομικων .... ουτε να δουν τον χωρο δεν ηρθαν
η σημανση ηταν ενα παιδακι (ζωη να εχει) που ειδε μονο την πορτα και δυο κουτια ....
Δεν εξετασε χωρο μηπως δει κατι, που μπορει να μην ειδα εγω, ουτε τιποτα....
Το θεμα οπλοφοριας καλο ειναι να μην το σκεφτομαστε καν........
Υπαρχει διαφορα στο να το εχεις, απο το να προλαβεις να το βγαλεις και να το χρησιμοποιησεις....
Το να βρεις οπλο ειναι παρα πολυ ευκολο οταν το θελησεις εστω και παρανομο....
Ωστοσο καλο ειναι να αποφευγονται τετοιες σκεψεις
Κοίτα δεν ξέρω την προϊστορία(αν υπάρχει κ ποια είναι),εδώ βλέπω μια αλίντισα να γράφει ότι μας ζάλισες κ στ'αρχίδια μας στην τελική κ εσένα σε δύο ποστ να την στολίζεις.Παπαζολ αστο αγορι μου .... αστο σου λεω.... ;)
Oχι ρε τυπε γαμα το, τι θα γινει αμα οντως θα πρεπει να το χρησιμοποιησεις?Αν δεν εχει ο αλλος παντως κανα καλασνικοφ, τον ψαρωνεις με ενα τετοιο αν φορας και πιτζαμες militaire
γαμαει αυτο.τι κοστιζει?Εκτος απο των συναγερμο κοιτα και για την ομιχλη ασφαλειας
Εχει τηλεφωνο κατω αριστερα οπως βλεπεις την σελιδα....γαμαει αυτο.τι κοστιζει?
τοσο μεγαλο σκυλι δεν κανει για διαμερισμα ......Εγώ πάντως τον άλλο μήνα θα έχω ένα τέτοιο μέσα στο σπίτι:
Επίσης κλειδώνω πόρτα κ κατεβάζω πατζούρια μόλις παρά νυχτώσει.
Δεν είναι το πρόβλημα το σκυλί,ανάλογα με τον ιδιοκτήτη πάει.τοσο μεγαλο σκυλιδεν κανει για διαμερισμα......
Θα πρεπει να εχεις ορεξη να το βγαζεις καθε μερα εξω .... κι εγω δεν εχω τετοια ορεξη καθολου
Σε οποιοδήποτε διαμέρισμα όπου μπορείς να μείνεις μπορεί να μείνει κ ένας σκύλος.ενταξει αν εχεις διαμερισμα ανω των 100 τμ παω πασο για λυκοσκυλο κτλ κτλ
για μικρο διαμερισμα δεν λεει....
το ειδα το τηλ.απλα ρωτησα μηπως γνωριζει καποιος που μπορει να το εχει βαλει.Εχει τηλεφωνο κατω αριστερα οπως βλεπεις την σελιδα....
Αυριο θα παρω να ρωτησω...
Δεν ειναι το ιδιο ο καπνος απο ντισκο η συναυλιες εχει μια παραξενη μυρωδια επιπλεον πως θα δωσει εντολη για να ριξει οταν εχεις εισβολης, δεν παιρνω και ορκο οτι αυτο που προτεινα δεν μυριζει γιατι απο περιοδικο με θεματα ασφαλειας το ειδα ;)το ειδα το τηλ.απλα ρωτησα μηπως γνωριζει καποιος που μπορει να το εχει βαλει.
εδω που τα λεμε αν βαλεις ενα μηχανημα που πεταει καπνο οπως στα μαγαζια (ντισκο )δεν θα κανει την αναλογη δουλεια?
1980 ευρω !!!!!!γαμαει αυτο.τι κοστιζει?