Νέα

Συμβουλές για σεξ με MILF (Μόνο για όσους όντως έχουν γαμήσει MILF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
μεχρι ποια ηλικια θεωρειται milf η' mature η' granny ? βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου κ ποσο ειναι κ ο αντρας φανταζομαι.γιατι ενας 18χρονος θα θεωρησει μια 50αρα granny, αλλα ενας 35αρης θα τη θεωρησει τουμπανο

τα ληγοντα σε αντα -> μιλφ
τα ληγοντα σε ηντα -> γιλφ /γκρανια κτλ

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
[size=10pt][size=10pt]Λοιπον φιλε μου θα σου πω εγω καποια  ΑΜΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΑΒΛΩΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ(η δικια μου περιπτωση ειναι 42 και παντρεμενη ...) ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ EURO 2004..
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ
[/size][/size]

Τυπε ετσι να τις γαμαμε για να χυνουνε :think: :S :S :S

evagsar

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πρίν 10 χρόνια. Πήρα το τηλέφωνο από φίλο. Εγώ 25 και αυτή 42. Παντρεμενη με παιδιά. Σούπερ κατάσταση. Αρχίζει με μηνύματα κ καλά τυχαία βρήκα το τηλεφωνο. Μετα αρχίζουν τα πιπερατα μηνυματα. Έπειτα βρεθήκαμε κ σε κανά  10 λεπτο στο αυτοκινητο για πιπα. Την δευτερη φορα ξενοδοχειο. . Το ερεθιστικο με την φαση που σου λεει ....πηγα σημερα με τον αντρα μου κ δεν μου εκανε πχ στωματικο. Αντε παρε το στωματικο παρτα κ εσυ στο στωμα. Τερματισε οταν πήγα στην περιοχη της κ αφου τα εδωσε ολα στο αυτοκινητο ....λεει να εδω πιο πανω δουλευει βραδυ ο αντρας μου. Το αρνητικο θεμα ειναι αν σκεφτεις καλα αυτη με παιδια κ τρεχει στα βουνα κ τα χοτελια;

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Καλησπέρα..Στο ενσταση υπάρχουν διαθέσιμες?

evagsar

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το ενσταση στην πατησιων..που το θυμηθηκες;παιζει ακομη;

Stories

Νέο!

Stories