Νέα

Συμβουλές για σεξ με MILF (Μόνο για όσους όντως έχουν γαμήσει MILF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α ειναι και παντρεμενες? ειμαι και μλκας εγω σε κατι τέτοια μου την ειχε πεσει μια παντρεμενη προσφατα αλλα επειδη ηταν παντρεμενη δεν το προχωρησα ενω αλλοι δεν θα ειχαν θεματα και αναστολες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οτι μπορει ο καθενας να κερδισει φιλος...

Στα 20-25 μπορουν να κερδισουν περισσοτερα και προσπαθουν για το παραπανω.Μετα αφου λουστουνε αυτο που αξιζουν χαλαρωνουν και επικεντρωνονται στην ευχαριστηση,εμπειρια,διαφορετικο,τονωτικο.Κοινως κοιτανε το κωλαρακι τους γιατι η οικογενεια εγινε,το παιδι εχει να φαει ας ταισουμε λιγο και τη μουναρα μας τωρα να περασει η ώρα.

Ειναι ολα θεμα timing και αναγκών.Καθε στιγμη έχει την ανταλλαγή της και το αντιτιμο της.

Αυτο θα λεγα πως ισχυει σε ενα πολυ μεγαλο γυναικειο πληθυσμιακο κομματι,αλλα ευτυχως υπαρχουν εξαιρεεσεις που χαιρονται καποιοι τυχεροι.Γι αυτες τις εξαιρεσεις ψαχνομαστε και βαζουμε την πουτσα μας στα κονδυλόμουνα μπας και φωτισει λίγο αλήθεια και ειλικρίνεια....Οχι δε θα πώ ολες τάνες αλλα θα πώ ολες πονηρές και καπάτσες γιατι εχουν σχέδιο για τα μουτρα τους αλλα ευτυχως που δεν εχουν να κανουν με μηχανες αλλα με ανθρώπους και παιζει ο ασταθμητος παράγοντας.....

Ναι έχεις δικιο παιζει πολυ συμφεροντολογια και απο τις γυναικες

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Α ειναι και παντρεμενες? ειμαι και μλκας εγω σε κατι τέτοια μου την ειχε πεσει μια παντρεμενη προσφατα αλλα επειδη ηταν παντρεμενη δεν το προχωρησα ενω αλλοι δεν θα ειχαν θεματα και αναστολες
Εσυ εισαι καλο παιδι οι αλλοι ειναι αλητες!
:grin:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Είναι πούναι περίεργες, εκεί κοντά στα 50 αποτρελλένονται

Κάτι οι ορμόνες που αλλάζουν, κάτι " δεν είμαι όμορφη πιά" , κάτι νοιώθουν το τέλος νάρχεται, θέλουν να ζήσουν γρήγορα όσα δεν ζήσανε μιά ζωή, να κάνουνε αυτά που φανταστήκανε κι αυτά που δεν φανταστήκανε, τονώνεται κι ο εγωισμός

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ

Καμμία κατάντια. Κατάντια είναι οι μικρες μεθυσμένες έξω απο τα μπαρ που πηδιούνται ενώ κάνουν εμετό.

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά ένα θεματάκι που είχα εγώ με τις milf είναι η αίσθηση ότι μυρίζουν λιγάκι, θέλω να πω ότι η γυναίκα πάνω από τα 40-45, είναι κάπως....
Τώρα έτυχε και έπεσα σε αναρχοάπλυτες; Πάντως εμένα με χαλάει λιγάκι, και μάλιστα έγινε και παρεξήγηση με μια όταν τις ζήτησα να κάνει ντουζάκι....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδιά ένα θεματάκι που είχα εγώ με τις milf είναι η αίσθηση ότι μυρίζουν λιγάκι, θέλω να πω ότι η γυναίκα πάνω από τα 40-45, είναι κάπως....
Τώρα έτυχε και έπεσα σε αναρχοάπλυτες; Πάντως εμένα με χαλάει λιγάκι, και μάλιστα έγινε και παρεξήγηση με μια όταν τις ζήτησα να κάνει ντουζάκι....

Τι παρεξηγηση?

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96

Απλά δεν σου αρέσουν οι milf
Εγώ πάντως μπορώ να σου πώ ποιά κατέβηκε, ανάλογα από το άρωμα στο ασανσερ

Δεν κάνω διακρίσεις στις ηλικίες. Κλικ να μου κάνει. Δεν μπορώ όμως την αγουρίλα. Εχει άρωμα η αγουρίλα? (18 - 20)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
"θιχτηκε" ακου εκει ρε μλκ λες και της ειπε ξερω γω να κάνει χαρακιρι

παντως στο να χαλιούνται απο μικρομαλακιες ειναι πρωτες ρε φιλε

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
συμφωνουμε απολυτα τυπε.. :rockon:
η γνωριμια εγινε μεσω ιντερνετ?
Η γνωριμία έγινε μέσω net και ο τρόπος με έφτιαξε από την αρχή. Η γυναίκα ήταν εξηγημένη. "Τι σκοπό έχεις" με τη μία. Αυτό είναι από τα μεγάλα προτερήματα. Αν σε γουστάρει θα στο πει χωρίς κωλώματα, δε θα κάτσει να παίζει θέατρα και τάχα αδιάφορη και μαλακίες όπως την κάθε κομπλεξικιά.
Ετσι θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις. Γουστάρεις; Το λες, δε γουστάρεις; Το λες και νάσαι καλά.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Η γνωριμία έγινε μέσω net και ο τρόπος με έφτιαξε από την αρχή. Η γυναίκα ήταν εξηγημένη. "Τι σκοπό έχεις" με τη μία. Αυτό είναι από τα μεγάλα προτερήματα. Αν σε γουστάρει θα στο πει χωρίς κωλώματα, δε θα κάτσει να παίζει θέατρα και τάχα αδιάφορη και μαλακίες όπως την κάθε κομπλεξικιά.
Ετσι θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις. Γουστάρεις; Το λες, δε γουστάρεις; Το λες και νάσαι καλά.
ωραιος τυπε.έχεις να προτίνεις σαιτ?

trigga

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Ολα εχουν τον τροπο τους.....Θα το πεις με ωραιο τροπο και θα παει να πληθει η τυπισσα.

Γενικα γυναικα απλυτη ψιλοχλωμο.Τωρα αν μυριζε το μουνί οταν πηγες να λαδωσεις νταξ ειναι σχετικο και αυτο.Ορμονη,φαγητό κτλ. οπως και στον αντρα το ξερόχυσο αλλάζει αναλογα.

Παντως πιθανο να ριχνει καμμια μποχίτσα το πουρό γιατι εχει αρχίσει να μπαγιατεύει το "σαρκιό" που λεει και ο ρίγκορ μορτης.

Badoo ειναι δικε σου το σουπερμαρκετ και οτι βρεις σε τσατ γενικα.Ολο και καπου θα πετυχεις γυναικα που να εχει τη φαση αυτη.Θα προτεινα ομως να φας την ωρα σου σε κανα μπαρακι και καμμια παρεα που εχει πιο πολυ πλακα.Το ιντερνετ δε το συμπαθησα ουτε με συμπαθησε ποτε.Μονο αποτυχια ηταν.

Η παντρεμενη να προτιμηθει γιατι ειναι λυσασμενη και δεμένη παραλληλα.Με λιγο προσοχή μην πεσεις σε καμμια που θελει να λυθει μονο,αλλιως ειναι σαν τα cg τα ραντεβουδακια.Κρατανε λιγο ισα ισα να γινει το σεο.Μη σου φορτωθει κιολας αν ειναι φρίλα και εχεις τωρα τρεξιματα καμμενα 20χρονης με τη βρωμούσα.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
παντα μου αρεζε να πηγαινω με μιλφ...ειναι η 1η μου επιλογη...

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Τη γνώρισα στο badoo, εκεί συστήνω να ψάξετε. Εμπειρικά, εγώ ψιλοδυσκολεύομαι επειδή είμαι παντρεμένος και το λέω, αυτό μειώνει τις πιθανότητες μου. Θα μπορούσα να κοροϊδεύω αλλά, δεν το θεωρώ καλή τακτική.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Τη γνώρισα στο badoo, εκεί συστήνω να ψάξετε. Εμπειρικά, εγώ ψιλοδυσκολεύομαι επειδή είμαι παντρεμένος και το λέω, αυτό μειώνει τις πιθανότητες μου. Θα μπορούσα να κοροϊδεύω αλλά, δεν το θεωρώ καλή τακτική.
αυτο είναι με πληρωμή η δωρεάν?

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Ναι, στέλνεις μυνήματα δωρεάν και αυτό αρκεί

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425

προφανώς μεγάλε έχεις κατά νου τα μωρα μεχρι 25-30
εεεε....άλλο το αρνάκι γάλακτος άλλο το αρνί πάνω απο 1 έτους (το λεγόμενο και "χοντρό")

αλλά τέλος πάντων μια περιποιημένη μιλφ, ψιλογυμνασμένη και καθαρή...δε γαμιέται, καλή ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom