You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συμβουλές για σεξ με MILF (Μόνο για όσους όντως έχουν γαμήσει MILF)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 84
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Προσκυνω στην μεγαλη αληθεια!!!!!!!!!!Οι μιλφαρες ειναι το μελλον. Τα κοριτσακια ειναι απλα διαλειματα απο την πραγματικη καυλα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οτι μπορει ο καθενας να κερδισει φιλος...
Στα 20-25 μπορουν να κερδισουν περισσοτερα και προσπαθουν για το παραπανω.Μετα αφου λουστουνε αυτο που αξιζουν χαλαρωνουν και επικεντρωνονται στην ευχαριστηση,εμπειρια,διαφορετικο,τονωτικο.Κοινως κοιτανε το κωλαρακι τους γιατι η οικογενεια εγινε,το παιδι εχει να φαει ας ταισουμε λιγο και τη μουναρα μας τωρα να περασει η ώρα.
Ειναι ολα θεμα timing και αναγκών.Καθε στιγμη έχει την ανταλλαγή της και το αντιτιμο της.
Αυτο θα λεγα πως ισχυει σε ενα πολυ μεγαλο γυναικειο πληθυσμιακο κομματι,αλλα ευτυχως υπαρχουν εξαιρεεσεις που χαιρονται καποιοι τυχεροι.Γι αυτες τις εξαιρεσεις ψαχνομαστε και βαζουμε την πουτσα μας στα κονδυλόμουνα μπας και φωτισει λίγο αλήθεια και ειλικρίνεια....Οχι δε θα πώ ολες τάνες αλλα θα πώ ολες πονηρές και καπάτσες γιατι εχουν σχέδιο για τα μουτρα τους αλλα ευτυχως που δεν εχουν να κανουν με μηχανες αλλα με ανθρώπους και παιζει ο ασταθμητος παράγοντας.....
Ναι έχεις δικιο παιζει πολυ συμφεροντολογια και απο τις γυναικες
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εσυ εισαι καλο παιδι οι αλλοι ειναι αλητες!Α ειναι και παντρεμενες? ειμαι και μλκας εγω σε κατι τέτοια μου την ειχε πεσει μια παντρεμενη προσφατα αλλα επειδη ηταν παντρεμενη δεν το προχωρησα ενω αλλοι δεν θα ειχαν θεματα και αναστολες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εσυ εισαι καλο παιδι οι αλλοι ειναι αλητες!
μλκας ειμαι οχι καλο παιδι
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αυτο δεν το πιστευω με τιποτα!μλκας ειμαι οχι καλο παιδι
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Είναι πούναι περίεργες, εκεί κοντά στα 50 αποτρελλένονται
Κάτι οι ορμόνες που αλλάζουν, κάτι " δεν είμαι όμορφη πιά" , κάτι νοιώθουν το τέλος νάρχεται, θέλουν να ζήσουν γρήγορα όσα δεν ζήσανε μιά ζωή, να κάνουνε αυτά που φανταστήκανε κι αυτά που δεν φανταστήκανε, τονώνεται κι ο εγωισμός
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ
Καμμία κατάντια. Κατάντια είναι οι μικρες μεθυσμένες έξω απο τα μπαρ που πηδιούνται ενώ κάνουν εμετό.
Κάτι οι ορμόνες που αλλάζουν, κάτι " δεν είμαι όμορφη πιά" , κάτι νοιώθουν το τέλος νάρχεται, θέλουν να ζήσουν γρήγορα όσα δεν ζήσανε μιά ζωή, να κάνουνε αυτά που φανταστήκανε κι αυτά που δεν φανταστήκανε, τονώνεται κι ο εγωισμός
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ
Καμμία κατάντια. Κατάντια είναι οι μικρες μεθυσμένες έξω απο τα μπαρ που πηδιούνται ενώ κάνουν εμετό.
cyclist
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά ένα θεματάκι που είχα εγώ με τις milf είναι η αίσθηση ότι μυρίζουν λιγάκι, θέλω να πω ότι η γυναίκα πάνω από τα 40-45, είναι κάπως....
Τώρα έτυχε και έπεσα σε αναρχοάπλυτες; Πάντως εμένα με χαλάει λιγάκι, και μάλιστα έγινε και παρεξήγηση με μια όταν τις ζήτησα να κάνει ντουζάκι....
Τώρα έτυχε και έπεσα σε αναρχοάπλυτες; Πάντως εμένα με χαλάει λιγάκι, και μάλιστα έγινε και παρεξήγηση με μια όταν τις ζήτησα να κάνει ντουζάκι....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Παιδιά ένα θεματάκι που είχα εγώ με τις milf είναι η αίσθηση ότι μυρίζουν λιγάκι, θέλω να πω ότι η γυναίκα πάνω από τα 40-45, είναι κάπως....
Τι παρεξηγηση?
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Απλά δεν σου αρέσουν οι milf
Εγώ πάντως μπορώ να σου πώ ποιά κατέβηκε, ανάλογα από το άρωμα στο ασανσερ
Δεν κάνω διακρίσεις στις ηλικίες. Κλικ να μου κάνει. Δεν μπορώ όμως την αγουρίλα. Εχει άρωμα η αγουρίλα? (18 - 20)
cyclist
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι παρεξηγηση?
Εντάξει θίχτηκε, μόλις της είπα να κάνει ντουζ πριν ξαπλώσουμε. Ίσως έτυχα βρε παιδιά κιόλας στην περίπτωση.
Frakin_Cylon
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Η γνωριμία έγινε μέσω net και ο τρόπος με έφτιαξε από την αρχή. Η γυναίκα ήταν εξηγημένη. "Τι σκοπό έχεις" με τη μία. Αυτό είναι από τα μεγάλα προτερήματα. Αν σε γουστάρει θα στο πει χωρίς κωλώματα, δε θα κάτσει να παίζει θέατρα και τάχα αδιάφορη και μαλακίες όπως την κάθε κομπλεξικιά.συμφωνουμε απολυτα τυπε..
η γνωριμια εγινε μεσω ιντερνετ?
Ετσι θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις. Γουστάρεις; Το λες, δε γουστάρεις; Το λες και νάσαι καλά.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
ωραιος τυπε.έχεις να προτίνεις σαιτ?Η γνωριμία έγινε μέσω net και ο τρόπος με έφτιαξε από την αρχή. Η γυναίκα ήταν εξηγημένη. "Τι σκοπό έχεις" με τη μία. Αυτό είναι από τα μεγάλα προτερήματα. Αν σε γουστάρει θα στο πει χωρίς κωλώματα, δε θα κάτσει να παίζει θέατρα και τάχα αδιάφορη και μαλακίες όπως την κάθε κομπλεξικιά.
Ετσι θα έπρεπε να είναι οι σχέσεις. Γουστάρεις; Το λες, δε γουστάρεις; Το λες και νάσαι καλά.
Ολα εχουν τον τροπο τους.....Θα το πεις με ωραιο τροπο και θα παει να πληθει η τυπισσα.
Γενικα γυναικα απλυτη ψιλοχλωμο.Τωρα αν μυριζε το μουνί οταν πηγες να λαδωσεις νταξ ειναι σχετικο και αυτο.Ορμονη,φαγητό κτλ. οπως και στον αντρα το ξερόχυσο αλλάζει αναλογα.
Παντως πιθανο να ριχνει καμμια μποχίτσα το πουρό γιατι εχει αρχίσει να μπαγιατεύει το "σαρκιό" που λεει και ο ρίγκορ μορτης.
Badoo ειναι δικε σου το σουπερμαρκετ και οτι βρεις σε τσατ γενικα.Ολο και καπου θα πετυχεις γυναικα που να εχει τη φαση αυτη.Θα προτεινα ομως να φας την ωρα σου σε κανα μπαρακι και καμμια παρεα που εχει πιο πολυ πλακα.Το ιντερνετ δε το συμπαθησα ουτε με συμπαθησε ποτε.Μονο αποτυχια ηταν.
Η παντρεμενη να προτιμηθει γιατι ειναι λυσασμενη και δεμένη παραλληλα.Με λιγο προσοχή μην πεσεις σε καμμια που θελει να λυθει μονο,αλλιως ειναι σαν τα cg τα ραντεβουδακια.Κρατανε λιγο ισα ισα να γινει το σεο.Μη σου φορτωθει κιολας αν ειναι φρίλα και εχεις τωρα τρεξιματα καμμενα 20χρονης με τη βρωμούσα.
Γενικα γυναικα απλυτη ψιλοχλωμο.Τωρα αν μυριζε το μουνί οταν πηγες να λαδωσεις νταξ ειναι σχετικο και αυτο.Ορμονη,φαγητό κτλ. οπως και στον αντρα το ξερόχυσο αλλάζει αναλογα.
Παντως πιθανο να ριχνει καμμια μποχίτσα το πουρό γιατι εχει αρχίσει να μπαγιατεύει το "σαρκιό" που λεει και ο ρίγκορ μορτης.
Badoo ειναι δικε σου το σουπερμαρκετ και οτι βρεις σε τσατ γενικα.Ολο και καπου θα πετυχεις γυναικα που να εχει τη φαση αυτη.Θα προτεινα ομως να φας την ωρα σου σε κανα μπαρακι και καμμια παρεα που εχει πιο πολυ πλακα.Το ιντερνετ δε το συμπαθησα ουτε με συμπαθησε ποτε.Μονο αποτυχια ηταν.
Η παντρεμενη να προτιμηθει γιατι ειναι λυσασμενη και δεμένη παραλληλα.Με λιγο προσοχή μην πεσεις σε καμμια που θελει να λυθει μονο,αλλιως ειναι σαν τα cg τα ραντεβουδακια.Κρατανε λιγο ισα ισα να γινει το σεο.Μη σου φορτωθει κιολας αν ειναι φρίλα και εχεις τωρα τρεξιματα καμμενα 20χρονης με τη βρωμούσα.
Frakin_Cylon
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τη γνώρισα στο badoo, εκεί συστήνω να ψάξετε. Εμπειρικά, εγώ ψιλοδυσκολεύομαι επειδή είμαι παντρεμένος και το λέω, αυτό μειώνει τις πιθανότητες μου. Θα μπορούσα να κοροϊδεύω αλλά, δεν το θεωρώ καλή τακτική.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
αυτο είναι με πληρωμή η δωρεάν?Τη γνώρισα στο badoo, εκεί συστήνω να ψάξετε. Εμπειρικά, εγώ ψιλοδυσκολεύομαι επειδή είμαι παντρεμένος και το λέω, αυτό μειώνει τις πιθανότητες μου. Θα μπορούσα να κοροϊδεύω αλλά, δεν το θεωρώ καλή τακτική.
Frakin_Cylon
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ναι, στέλνεις μυνήματα δωρεάν και αυτό αρκεί
προφανώς μεγάλε έχεις κατά νου τα μωρα μεχρι 25-30
εεεε....άλλο το αρνάκι γάλακτος άλλο το αρνί πάνω απο 1 έτους (το λεγόμενο και "χοντρό")
αλλά τέλος πάντων μια περιποιημένη μιλφ, ψιλογυμνασμένη και καθαρή...δε γαμιέται, καλή ειναι