Νέα

Συμβουλές για σεξ με MILF (Μόνο για όσους όντως έχουν γαμήσει MILF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.587
Πόντοι
7.135
Φιλε μου καλε ολες οι πουρες εχουν μια πουτσα καρφωμενη στο μυαλο τους, οσο τις πλακωνεις στην πουτσα και τις ξεφτυλιζεις στο μυαλο τοσο το καλυτερο, απλα μια συμβουλη υπαρχει πιθανοτητα να σου γινει στενος κορσες.
Είναι ζητιανες της πουτσας, αυτό πες της στο στο επομενο γαμησι να δεις που θα τρελαθεί.............. 

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Σου πήρε ώρα να σπάσει ο πάγος?

Ηταν λίγο ντροπαλή αλλά με το που έβαλα τη γλώσσα μου στο κατάλληλο σημείο ξετραλάθηκε. Από εκεί και πέρα ήταν τρένο.
Το κερασσάκι στην τουρτα είναι πως ξέρει γαλλικά και μου έλεγε καυλόλογα στα γαλλικά και με έκανε τούρμπο

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Ηταν λίγο ντροπαλή αλλά με το που έβαλα τη γλώσσα μου στο κατάλληλο σημείο ξετραλάθηκε. Από εκεί και πέρα ήταν τρένο.
Το κερασσάκι στην τουρτα είναι πως ξέρει γαλλικά και μου έλεγε καυλόλογα στα γαλλικά και με έκανε τούρμπο
αξιος...καλη συνεχεια...φαταζομαι τι εσωρουχα φορουσε απο εκει καταλαβαινεις τι γυναικα ειναι

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μην ξεχνάς το ξυλικι στα καπούλια, το πιο απονο σημείο του σωματος της. Ξεφτυλικι και ξυλικι γενικώς.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
τύπε η γνωριμία είπες οτι έγινε απο badoo?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οκ, για να αρχίσω, είμαι 31 και πρόκειται να βρεθώ για σεξοραντεβού με γυναίκα 49. (Γιατί; επειδή έτσι γουστάρω) Πρώτη φορά δοκιμάζω τέτοιας ηλικίας, αν και το έχω επιθυμία για πολύ καιρό.
Ποστάρεται από εμπειρίες τι, ξέρω γώ, συμβουλές ή ιδέες. Δεν ξέρω πόση διαφορά έχει (αν έχει) σε αυτόν τον τομέα μια γυναίκα και αν χρειάζεται κάποιου είδους....special treatment.

Απο εμφανιση τι λεει καλη?

niwfis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
1.097
Πόντοι
216
φιλαρακι μπραβο.εισαι πολυ τυχερος και μπραβο σου.και γω της ιδιας φιλοσοφιας ειμαι!απλα ειμαι λιγο ατυχος με τις 50αρες.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
η γνωμη μου ειναι με μιλφ απο την πρωτη φορα cream pie  :thumbsup:

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Και η δεύτερη συνάντηση πήγε περίφημα! Δεν είχα φανταστεί πως θα ήταν τόσο καλό το σεξ. Η γυναίκα είναι το κάτι άλλο.
Το συστήνω σε όποιον δεν το έχει δοκιμάσει, τέρμα με τα ελεεινά μικρά που πρέπει να τα μαθαίνεις να πηδιούνται κάθε φορά και όλο "μη" και "δε ξέρω" και μαλακίες. Το MILF είναι φιλοσοφία

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Και η δεύτερη συνάντηση πήγε περίφημα! Δεν είχα φανταστεί πως θα ήταν τόσο καλό το σεξ. Η γυναίκα είναι το κάτι άλλο.
Το συστήνω σε όποιον δεν το έχει δοκιμάσει, τέρμα με τα ελεεινά μικρά που πρέπει να τα μαθαίνεις να πηδιούνται κάθε φορά και όλο "μη" και "δε ξέρω" και μαλακίες. Το MILF είναι φιλοσοφία
συμφωνουμε απολυτα τυπε.. :rockon:
η γνωριμια εγινε μεσω ιντερνετ?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οι μιλφαρες ειναι το μελλον. Τα κοριτσακια ειναι απλα διαλειματα απο την πραγματικη καυλα.  :rockon: :rockon:

trigga

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
ολα σχετικα ειναι παιδες....

Γυναικα ειναι,θελει να την ανεβασεις ψυχολογικα.

Η μεγαλη δε θελει πολλα ομως.Ξερει την πουτσα και ειναι ενα κι ενα κανουν δυο.Ξερει ποσο ομορφη ειναι επισης απλα της φτιαχνεις το μυθο και γουσταρει παλι και με τη μουφα.

Η δικη μου εμπειρια ειναι πως την πρωτη φορα δεν καυλωσα καθολου και ειχα λιγο κοκομπλοκο στο κεφαλι αλλα δοκιμασα πολλα.Θυμαμαι mouthfucking στον καναπε ετσι για τη γνωριμια.Προφανως ορμησε αυτη πρωτη για να ζεσταθει η φαση μετα απο λιγα ρακομελα σπιτικα.

Το εντυπωσιακο ήταν πως εγω ηθελα να βαλω και την επιασα της λεω παμε για καφε,τι καλυτερο εχεις να κανεις αυτο το σ/κ?Το σκεφτηκε μια βδομαδα και ηρθε για ξεπουτσιασμα.Ψηθηκε με τη διαφορα της ηλικιας και την εμπειρια.Ανεβηκε στο θεο η αυτοπεπιθηση της.Ακολουθησαν ολα αυτα που ειπατε.Εξοδοι σε μπαρακια,παραλιες,θεατρα και ξεφτιλισμα σε καθε ευκαιρια.Την ξεβρακωνα δημοσια...Αισχος ρε πουστη μονο πουτσα??????Γαμω το γιαχβε μου....Πλεον ζητιανευει μια φορα στο τοσο λίγο ρομαντζο με πισωκολλητα ξεχαρβαλωματα και deepthroating.Εχει σβησει η φαση γενικα αλλα αυτη το παλευει ακομα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πωπω η καταντια που εγραφα σε ενα αλλο θρεντ

και ολα αυτα επειδη στα 20 και στα 25 το παιζουν δυσκολες. Σαπιλα και καταντια

trigga

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
οτι μπορει ο καθενας να κερδισει φιλος...

Στα 20-25 μπορουν να κερδισουν περισσοτερα και προσπαθουν για το παραπανω.Μετα αφου λουστουνε αυτο που αξιζουν χαλαρωνουν και επικεντρωνονται στην ευχαριστηση,εμπειρια,διαφορετικο,τονωτικο.Κοινως κοιτανε το κωλαρακι τους γιατι η οικογενεια εγινε,το παιδι εχει να φαει ας ταισουμε λιγο και τη μουναρα μας τωρα να περασει η ώρα.

Ειναι ολα θεμα timing και αναγκών.Καθε στιγμη έχει την ανταλλαγή της και το αντιτιμο της.

Αυτο θα λεγα πως ισχυει σε ενα πολυ μεγαλο γυναικειο πληθυσμιακο κομματι,αλλα ευτυχως υπαρχουν εξαιρεεσεις που χαιρονται καποιοι τυχεροι.Γι αυτες τις εξαιρεσεις ψαχνομαστε και βαζουμε την πουτσα μας στα κονδυλόμουνα μπας και φωτισει λίγο αλήθεια και ειλικρίνεια....Οχι δε θα πώ ολες τάνες αλλα θα πώ ολες πονηρές και καπάτσες γιατι εχουν σχέδιο για τα μουτρα τους αλλα ευτυχως που δεν εχουν να κανουν με μηχανες αλλα με ανθρώπους και παιζει ο ασταθμητος παράγοντας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom