Νέα

Συμβουλές για να ξεμπλέξω το φίλο από τη Βουλγάρα αρπακτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bilzerian1991
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Καλησπερα μύστες! Λοιπον εχουμε και λεμε, εχουμε ενα φιλο στη παρεα αυτοδημιουργητος ,ετών γυρω στα 30 με
πολλη μεγαλη οικονομικη ανεση (που δημιούργησε τα τελευταια 2 χρονια μονος του) ο οποιος λογο απειριας ,περιττών κιλών και εμφανισης κατω του μετρίου ποτε δεν μπορουσε να ριξει γκομενα χωρις τα φραγκα και ως γνωστών οτι ελκύεις σου ερχεται στη ζωη αυτη με αποτελεσμα να μην εχει αυτοπεποιθηση καθολου και παντα μετα απο 1-2 μηνες αφαίμαξης απο αρπακτικά να τις παιρνει είδηση και να τις διώχνει κακην κακως απογοητευμένος. Εχει 1 μηνα που λετε που γνωρισε μια βουλγαρα 36 χρονων η οποια τον εχει ξεμυαλίσει τελειως . Την συγκεκριμενη την εχω γνωρισει πριν 4 χρονια στη χαλκιδικη με μια βυζιτα φιλη της και του ειπα οτι κατι βρωμαει γιατι δηλωνει τηλεφωνήτρια σε εταιρια ενω δεν δουλευει ποτε αλλα αυτος ερωτευτηκε. Οπου παει την παιρνει μαζι του, καθε σκ στα γουστα συνεχεια σε σημειο να του ζηταει γαμο και αυτος να το σκεφτεται και να μας δηλωνει οτι ειναι ψυχουλα και δεν την νοιαζουν τα λεφτα αλλα μονο αυτος . Πειτε μου καμια συμβουλη γιατι εχουμε τρελαθει στη παρεα και δεν ξερουμε τι να κανουμε.
φιλαράκο μου δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις ακριβώς, δηλαδη να τον ξεμπλέξεις από τι? Αν αυτός είναι καλά εσένα τι σε κόφτει? Είναι δικαίωμα το καθενός να μπλέκει όπου θέλει και όπως θέλει και δεν πέφτει σε κανένα ο λόγος για τίποτε. Αν η κοπέλα είναι ιεροδουλη είναι δικαίωμα της άλλωστε αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ. Είναι από τα πράγματα που γίνονται εύκολα αντιληπτά. Μάλιστα θα σου έλεγα εσύ να πας να βρεις καμιά της προκοπης μπας και ισιώσεις γιατί δεν σε βλέπω καλά.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Να κανει διατροφη και γυμναστηριο για να αποκτησει αυτοπεποιθηση

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.196
Πόντοι
6.946
Αδερφε πολυ καλη ιδεα το ειχα σκεφτει και εγω αυτο, Οχι με χρεωκοπία αμεσως γιατι θα βγει κάρτας, αλλα με απωλεια εσόδων και στέρηση εξόδων για να δουμε πως θα αντίδραση η βουλγαρα . Αλλα ειναι τοσο μπαγλαμάς ο φιλος μου που της ειπε μια φορα να μην πανε χαλκιδικη και να μεινει σπιτι του να δουλεψει το σκ και μας ειπε οτι εβαλε τα κλάματα αυτη κατευθειαν οτι δεν την θελει και την αποφευγει και εκλεισε κατευθειαν βιλα στο σανι για το 3ιμερο για να την ηρεμησει. Τα ακουμε και δεν ξερουμε αν πρεπει να γελαμε η να κλαίμε.
Τύπε, εδώ ΣΥΜΦΩΝΩ με την Βουλγάρα!
Σαν την Χαλκιδική ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.324
Πόντοι
2.356
Αδερφε πολυ καλη ιδεα το ειχα σκεφτει και εγω αυτο, Οχι με χρεωκοπία αμεσως γιατι θα βγει κάρτας, αλλα με απωλεια εσόδων και στέρηση εξόδων για να δουμε πως θα αντίδραση η βουλγαρα . Αλλα ειναι τοσο μπαγλαμάς ο φιλος μου που της ειπε μια φορα να μην πανε χαλκιδικη και να μεινει σπιτι του να δουλεψει το σκ και μας ειπε οτι εβαλε τα κλάματα αυτη κατευθειαν οτι δεν την θελει και την αποφευγει και εκλεισε κατευθειαν βιλα στο σανι για το 3ιμερο για να την ηρεμησει. Τα ακουμε και δεν ξερουμε αν πρεπει να γελαμε η να κλαίμε.
τον εχει πιασει απο τα @@...

ο φιλος σου φοβαται να πει οχι

η απαντηση ειναι γιατι ειναι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ.

και δε πιστευω καν οτι του κανει διαστημικα γαμησια. απλα νομιζει οτι καποια του εδωσε σημασια.

περαστικα του (και σας)

δεν ειναι κατι που διορθωνεται χωρις να γινει η ζημια πρωτα.
αυτη τη στιγμη ειναι σα να παρεμβαινεις απο ζηλεια σε ενα ζευγαρι που ολα πανε καλα και εσυ ανακατευεσαι...

αν αυτος δεν νιωθει απο red flags ως απειρο η τυφλο απο την καβλα κουταβι προβλημα του. δε θα δεχθει την αληθεια ουτως η αλλως... οι μαγκες αντρες δε χρειαζονται φιλους να τους πουν τι κανει και τι ειναι η γκομενα τους. οσμιζονται σα λαγωνικα την κατασταση και ειτε τις γλεντανε ειτε τις παρατανε.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.196
Πόντοι
6.946
Το παρόν θέμα πάντως είναι Κυριακάτικο. Εκεί δίνονται οι μεγαλύτερες μάχες και οι καλύτερες απαντήσεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.209
Πόντοι
3.656
τον εχει πιασει απο τα @@...

ο φιλος σου φοβαται να πει οχι

η απαντηση ειναι γιατι ειναι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ.

και δε πιστευω καν οτι του κανει διαστημικα γαμησια. απλα νομιζει οτι καποια του εδωσε σημασια.

περαστικα του (και σας)

Λες και αν έβρισκαν όλοι (και εδώ μέσα) τέτοιο μουνί...δεν θα μουνοδουλιάζανε...Εδώ με χειρότερες το κάνουν

Ειδικά όσοι δεν είχαν και ποτέ τέτοια ή την έβλεπαν με άλλους και ζήλευαν τον μαλάκα που την είχε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.324
Πόντοι
2.356
Καλησπερα μύστες! Λοιπον εχουμε και λεμε, εχουμε ενα φιλο στη παρεα αυτοδημιουργητος ,ετών γυρω στα 30 με
πολλη μεγαλη οικονομικη ανεση (που δημιούργησε τα τελευταια 2 χρονια μονος του) ο οποιος λογο απειριας ,περιττών κιλών και εμφανισης κατω του μετρίου ποτε δεν μπορουσε να ριξει γκομενα χωρις τα φραγκα και ως γνωστών οτι ελκύεις σου ερχεται στη ζωη αυτη με αποτελεσμα να μην εχει αυτοπεποιθηση καθολου και παντα μετα απο 1-2 μηνες αφαίμαξης απο αρπακτικά να τις παιρνει είδηση και να τις διώχνει κακην κακως απογοητευμένος. Εχει 1 μηνα που λετε που γνωρισε μια βουλγαρα 36 χρονων η οποια τον εχει ξεμυαλίσει τελειως . Την συγκεκριμενη την εχω γνωρισει πριν 4 χρονια στη χαλκιδικη με μια βυζιτα φιλη της και του ειπα οτι κατι βρωμαει γιατι δηλωνει τηλεφωνήτρια σε εταιρια ενω δεν δουλευει ποτε αλλα αυτος ερωτευτηκε. Οπου παει την παιρνει μαζι του, καθε σκ στα γουστα συνεχεια σε σημειο να του ζηταει γαμο και αυτος να το σκεφτεται και να μας δηλωνει οτι ειναι ψυχουλα και δεν την νοιαζουν τα λεφτα αλλα μονο αυτος . Πειτε μου καμια συμβουλη γιατι εχουμε τρελαθει στη παρεα και δεν ξερουμε τι να κανουμε.
εγω λεω να του φατε και εσεις τα λεφτα μαζι και να γαματε καμια φιλη της...

αλλιως ουτως η αλλως θα τον χασετε απο φιλο ετσι και το παρει το κοριτσι!!!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956
Αυτο ακριβώς...σιγά μην πει "το πήρα το μάθημα μου, απο εδω και περα γαμάω και φεύγω"...το πιο πιθανό είναι να καταλήξει ένα κουφάρι με άπειρα ψυχολογικά (και εννοείται η μπάλα θα πάρει και τα οικονομικά του)
Ναι, αν του ροκανίσει 100-200 χιλιάρικα και μετά τον παρατήσει για κανένα ασβερκο Βούλγαρο μαφιόζο ( και του κάνει και κανά ξεφτιλισμα καλό) , τα υπόλοιπα λεφτά του θα τα ξοδέψει στους ψυχιάτρους και τα ουίσκι
Θα τρέχει στα μπαρ και θα κλέγεται στους μπαρμεν ότι τον πρόδωσε μια κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη του Βουλγάρα ..θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
21
Λοιπον θα απαντησω στο ερωτημα σου. Ως γνωστών η κριση γεννάει κροίσους που λεμε. Ο φιλος μου επιχειρηματικά χωρις προηγουμενη εμπειρια και με ελαχιστο μπατζετ κυριολεκτικα στο ξεκίνημα του κορωνοιου ενήργησε πολυ γρηγορα και κατοχύρωσε ενα σαιτ στο ονομα του και ενω ολοι ψαχνοντουσαν ακομα με τη ψευτογριπη αυτος ηρθε σε επαφη με κινα και ξεκινησε να φερνει κοντεινερ με μασκες και στη συνεχεια με ραπιντ σε τιμη που δεν εφερνε κανεις εδω. Εβαλε τη μανα του στην αρχη να παιρνει φαρμακεια να ενημερωνει οτι εχουν τις μασκες σε προνομιακή τιμη, τον εμαθαν στη συνεχεια οι φαρμακαποθήκες και μην στα πολυλογο , εφτασε στο σημειο να καθαριζει πανω απο 30Κ καθαρα το ΜΗΝΑ στη τσεπη του μεχρι το τελος του κορωνοιου και αυτο κρατησε 2 χρονια και οποτε κανε τα μαθηματικα, τωρα βεβαια δεν εχει καθολου δουλεια αλλα θελει να παιξει μονοπολι με οτι εβγαλε. Ο κλαδος της υγειας με το κορωνοιο πλουτισε, εδω ξερω φαρμακεια που καθε Σκ αγόραζαν αλλο αμαξι και δεν υπερβαλλω καθολου.
Ω ρε φιλε....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Κι εσας τι σας νοιάζει;Δικά σας λεφτά τρώει;

Μήπως τον ζηλεύετε που γαμάει τέτοια γκόμενα;
Καλο μεσημερι φιλε Sub......πες τα ...εμας θα ξεπουπουλιασει???δεν θα ηταν η Βουλγαρα θα ηταν η Ρωσσιδα...δεν θα ηταν η Ρωσσιδα θα ηταν η Αφρικανα....καποιος θα του τα φαι....οι γιατροι...τα μουνακια....μαζι του θα τα παρει.....

OP
OP
Bilzerian1991

Bilzerian1991

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Like
179
Πόντοι
0
φιλαράκο μου δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις ακριβώς, δηλαδη να τον ξεμπλέξεις από τι? Αν αυτός είναι καλά εσένα τι σε κόφτει? Είναι δικαίωμα το καθενός να μπλέκει όπου θέλει και όπως θέλει και δεν πέφτει σε κανένα ο λόγος για τίποτε. Αν η κοπέλα είναι ιεροδουλη είναι δικαίωμα της άλλωστε αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ. Είναι από τα πράγματα που γίνονται εύκολα αντιληπτά. Μάλιστα θα σου έλεγα εσύ να πας να βρεις καμιά της προκοπης μπας και ισιώσεις γιατί δεν σε βλέπω καλά.
Αδερφε μαλλον δεν εχεις φιλους και αδερφια στη ζωη σου που τα θεωρεις οικογενεια. Οταν αποκτησεις θα καταλαβεις οτι η εκμετάλλευση που συμβαινει σε αυτους θα σε ενοχλει με τον ιδιο τροπο που θα συνεβαινε και σε σενα αντιστοιχα και θα ηθελες να σου φερθούν με τον ιδιο τροπο οταν εισαι στα χαμένα . Τωρα για τα αν πρεπει να βρω καμια να στρωσω σε ενημερωνω οτι δεν χρειαζομαι τις συμβουλες σου σε αυτο το κομματι .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.029
Πόντοι
3.656
Το βλέπεις το συγκεκριμένο μηχάνημα να καίει κατοστάρα αμόλυβδη?

Το κάρβουνο δεν είχε οκτάνια, τι θες τώρα εσύ ;
Queensland-Pioneer-Steam-Train.jpg

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.997
Πόντοι
5.956
Καλησπερα σε ολους τους συναδελφους..Ειναι πολλα αυτα που θα πω και ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτη την ιστορια.. Το κακο ειναι οτι λιγοι απο εδω μεσα,με γνωριζουν και προσωπικα,και το θεμα ειναι λιγο taboo.Καποιοι θα γελασουν,αλλα δεν πειραζει,ας ειναι καλα...Λοιπον εν συντομια..Ερωτευτηκα μια αναξια λογου και ηθους γυναικα, ακαταλληλη τελειως..Την γνωρισα το 2017 και αρχισε να μου αρεσει..Μεχρι το 2018 την εβλεπα..μετα αυτη εφυγε και εγω πηγα φανταρος οπου εκανα μια νεα υγιης σχεση κατα την διαρκεια της θητειας μου..

Η προαναφερθεισα ηταν απλως ενας μονοπλευρος ερωτας για μενα,δεν θελω να επεκταθω.. Τελος παντων χωρισα και αρχισα να σκεφτομαι παλι εκεινη...ουσιαστικα δεν ειχε φυγει απο το μυαλο μου..Ηθελα να τελειωσω την θητεια μου και να την ξαναδω..Απολυθηκα λοιπον απο τον στρατο και αρχισα να δουλευω για να μπορεσω να ταξιδεψω και να την βρω καποια μερα,μου ειχε κολλησει το να την ξαναδω...Οπως αντιλαμβανεστε ,μιλαω για αλλοδαπη κοπελα εκτος ελλαδας..ο νοων νοειτο.

Ειχα κανει αυτο το ταξιδι χιλιες φορες στο μυαλο μου...Σχεδιαζα ημερομηνιες,τα παντα..ειχα κλεισει και εισιτηριο δυο μηνες πριν αλλα επεσα ακριβως πανω στην πρωτη καραντινα...και ειχα την νοσταλγια να παω μεχρι και τον περσινο μαρτη του 2022...μετα επαψα να θελω...Για πολλους λογους παντα κατι τυχαινε και ανεβαλλα αυτο το ταξιδι..που για 4 χρονια ηταν το μονο που σκεφτομουν, ενω στην πραγματικοτητα δεν θα γινοταν τιποτα και να την εβλεπα,στενοχωριομουν και αδικως..Τελος παντων,εδω και ενα χρονο ,εχει βγει αυτη η κοπελα επιτελους απο το μυαλο μου..Γνωρισα καποια αλλη, πιο ανθρωπινη γυναικα, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια..Ας παμε στο Ιουνιο του 2021.Να αλλαξουμε εντελως θεμα..

Κοντευω ενα χρονο στην νεα μου δουλεια, και μου κανουν κρουση για να εμβολιαστω..Τρια αφεντικα εχουμε στην δουλεια και με πιεζουν και τα τρια...Μου φερονται ασχημα ,με απειλουν με απολυση,θελουν να κανω το rapid test τοτε μπροστα τους,λενε συνεχως στους πελατες "ολοι εχουμε εμβολιαστει εκτος απο αυτον""το κοπελι(παιδι) εχει λοξα κλπ..Ασχημα σκληρα λογια και χαρακτηρισμοι για ανεμβολιαστους..με πιεζαν να τους πω για ποιον ακριβως λογο δεν εμβολιαζομουν,βαζανε πελατες,που στην τελικη,δεν τους αφορουσε,να μου μιλησουν μηπως και αλλαξω γνωμη..Μαγκες, τον πρωτο καιρο δεν με ενοιαζε και ηταν κατι που το περιμενα, ολο αυτο ομως στην πορεια αρχισε να με φθειρει.

Ολη αυτη η πιεση κρατησε μεχρι και το τελος του 2021.. Ιανουαριος του 2022,η εμμονη μου να δω την κοπελα και η φθορα απο την δουλεια με οδηγουν στην πορτα του ψυχιατρου...τι ηθελα και πηγα..Του μιλησα για ολα αυτα,με διεγνωσε με ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη,και μου προτεινε θεραπεια με φαρμακα...Τα φαρμακα τα επαιρνε απο πισω απο το γραφειο του και μου τα εδινε,ημουν μαλακας που τα επαιρνα...Ασε που με κοιτουσε με το ζορι για 20 λεπτα συνεδρια και επαιρνε το 50ρικο..

Τον μαρτη λοιπον περυσι,επαψα να θελω να παω το ταξιδι και ξεκολλησα απο αυτην,ομως αρχισα να εχω σοβαρες παρενεργειες απο τα φαρμακα..Φυσικα και ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου, που επαιρνα τετοιου ειδους χαπια..Αρχισα λοιπον πρωτα να εχω φοβιες για την οικογενεια μου..Μετα μου περασαν οι φοβιες,και ειχα ενα αγχος, μια υπερενταση στη δουλεια, κινιομουν μηχανικα, ειχα γινει σαν ρομποτ..

Το πρωϊ που ξυπνουσα,δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι, εγκατελειψα πληρως τα χομπι μου, απεφευγα τους φιλους μου,εννοειται φυσικα οτι και πληρης στυση οσο επαιρνα φαρμακα, δεν ειχα..Περασα για παρα πολλους μηνες στο ιδιο μοτιβο,σαν ζομπι,δεν ειχα ορεξη για τιποτα και προσπαθουσα να μην φανει στην δουλεια μου, οτι δεν ειμαι καλα...Πραγματικα δεν το ευχομαι σε κανεναν ,ολο αυτο...Ο γιατρος αυτος ηθελε να με στειλει σε κλινικη για να ξεπερασω τους φοβους μου συν το οτι εδινε μονο φαρμακα και στην καθε συνεδρια επαιρνε 50 ευρω και με κρατουσε μονο για 20 λεπτα..

Το καλοκαιρι αποφασισα μα βρω μια ψυχολογο..γυναικα..Αυτη με βοηθησε αρκετα.. Σιγα σιγα αρχισε να μου κοβει φαρμακα ,μεχρι και τον νοεμβρη οπου εκοψα και τα τελευταια... Νιωθω παρα πολυ καλα σε σχεση με τοτε σε ολους τους τομεις...δοξα τω θεω...Αυτο που εχει μεινει, ειναι να την κανω απο την δουλεια μου για μια αλλη..Μαγκες, δεν θελω να δουλευω αλλο για αυτους,τωρα μου φερονται καλα,αλλα δεν γινεται να ξεχασω...Το κερασακι στην τουρτα ειναι να βρω μια καλυτερη δουλεια και να φυγω...Συγνωμη για το ατελειωτο κειμενο,ευχαριστω οσους το διαβασατε..
Αυτά παθαίνεις όταν πας σε κακους ψυχιάτρους . Τουλάχιστον στο μέλλον ο φίλος 30 χρόνος να βρει κάποιον καλο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.029
Πόντοι
3.656
Κάτι μου λέει ότι εσεις η παρέα του ή δε γαμάτε τίποτα ή γαμάτε ελλεεινιδόμπαζα,και σας την έχει σπάσει ο χοντρούλης που βρήκε μουνάρα

Μία ένσταση .... γιατί θεωρείς ότι αλλοδαπή , ίσον πάντα μουνάρα ;
Δεν έχει βουλγάρες σαν τη γυναίκα του λένιν ;
ή σέρβες σαν τη γυναίκα του κρουτσώφ ;

θεωρείς ότι οι βουλγάρες είναι όλες σαν την κίτη τζέην ή οι σέρβες σαν την τσέρυ κις ;;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.029
Πόντοι
3.656
Σαν την Χαλκιδική ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!
Τύπε ο μέσος ΠΑΟΚτζής στη χαλκιδική , γαμάει σε ένα ΣΚ, όσες δεν γάμησε ο ρόκο μέχρι τα 60.
Και χωρίς σκουτεράκι σαν του μπαροκ .
Αν έχει και σκουτεράκι γαμάει όσες γάμησαν ο ρόκο , ο κριστόφ κλαρκ και ο ρομπέρτο μαλόουν ...

Δεν γίνομαι υπερβολικός , γιατί μιλάω για το μέσο . Οι καλοί συν όσες γάμησε ο γούντμαν .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Μία ένσταση .... γιατί θεωρείς ότι αλλοδαπή , ίσον πάντα μουνάρα ;
Δεν έχει βουλγάρες σαν τη γυναίκα του λένιν ;
ή σέρβες σαν τη γυναίκα του κρουτσώφ ;

θεωρείς ότι οι βουλγάρες είναι όλες σαν την κίτη τζέην ή οι σέρβες σαν την τσέρυ κις ;;;

Ο ίδιος το είπε

Η βουλγαρα καταμετράει εχει τρομερο κορμι και πισω κινηση φωτια και δεν ειχε ξανα τετοια γκομενα στη ζωη του και δεν μπορει να το διαχειριστει . Του λεει κιολας δεν με εχουν γκαμησει ετσι ξανα και εχει τρελαθει τα τρωει αμάσητα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.324
Πόντοι
2.356
OP
OP
Bilzerian1991

Bilzerian1991

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Like
179
Πόντοι
0
Εγω ειπα για τη συγκεκριμενη οτι ειναι πυραυλακατος. Αλλα κατα γενικη ομολογία μου συγκρινεις τις Ελεινιδες με τις βουλγαρες; Οι Βουλγαρες με 30 χρονια κομμουνισμό ειχαν μαθει στα λιγα και βλεπεις οτι εχουν κορμιά λαμπάδες οι 9 στις 10. Επισης απο προσωπα οι περισσοτερες αν Οχι ολες δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα αν πετυχεις το συνδυασμο βαλκανικού με μεσογειακού μείγματος χαρακτηριστικών αυτες τις αρπάζουν απο μικρες 15-16 χρονων οι μαφιοζοι οποτε μενει μονο η πλεμπα. Απο την αλλη οι Ελεινιδες απο τις 12 το μεσημερι εχουν κανει ουρα στο γυραδικο… τι συζηταμε αρα;

OP
OP
Bilzerian1991

Bilzerian1991

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2023
Like
179
Πόντοι
0
Ναι τύπε,τα στέλνεις εύκολα στα διάολο τέτοια μουνιά...αν είσαι κανας ποδοσφαιριστής ή μπαρμαν

Αλλά αν είσαι απ'τους καθημερινούς τύπους που γνωρίζεις μια γκόμενα το χρόνο...ή τα δύο χρόνια...και σου λάχει και μουνάρα...δεν την στέλνεις εύκολα στο διάολο
Αδερφε θα σου δωσω ενα παραδειγμα με προσωπικη εμπειρια. Τραβιόμουν με ενα τρομερο μουνι γυρω στο χρονο η οποια δουλευε σε μεγαλη φαρμακευτικη εταιρια. Παντα την έφτυνα και δεν εστελνα ποτε πρωτος να βρεθουμε και οταν εστελνα παντα αργούσα σιγουρα μισαωρο και Βαλε ποτε
Δεν ειμαι διαθεσιμος
Αμεσως . Αυτο ηταν που την τρελαινε . Εφτασε στο σημειο να μου πει οτι ολους πριν απο μενα τους ειχε σκυλάκια σηκω σηκω κατσε κατσε και επειδη με εμενα δεν γινοταν αυτο της ειχε τρελανει τον εγωισμο
Και πάλευε να μαθει το γιατι. Τετοιες γκομενες τοσο
Εντυπωσιακές εχουν μαθει στο πεσιμο και πυρφορους απο
Μικρες και τους μυρίζονται κατευθειαν, αλλωστε ειναι γεματη η αγορα απο αυτους. Θελουν να ταιζουν το εγω τους τετοιες γκομενες και παντα να φοβασαι γκομενα που ξερει οτι ειναι ωραια και εχει περασει , ειναι η πιο επικυνδινη .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom