Νέα

Συμπλοκές οπαδών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Το Σάββατο ήταν η σειρά των «πράσινων» οπαδών που ήθελαν να κάνουν αντίποινα? Συγκεκριμένα, στην Ηλιούπολη, σε γραφεία συνδέσμου του Ολυμπιακού, πέρασε ομάδα νεαρών και προξένησε φθορές με βόμβες μολότοφ και πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Την Κυριακή, τα επεισόδια συνεχίστηκαν στη γέφυρα της Μεταμόρφωσης, όπου ένα πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού από τη Λαμία, δέχτηκε επίθεση με αντικείμενα. Σαν αποτέλεσμα, τραυματίστηκαν δύο άτομα. Στις 19:00, 50 μηχανάκια με φίλους των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Αγησιλάου και επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του ΠΑΟ, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα. Το σκηνικό του τρόμου, ολοκληρώθηκε (;) το βράδυ της Κυριακής με συμπλοκές των οπαδών των δύο ομάδων στην οδό Πειραιώς. Έπειτα από αρκετά λεπτά «οδομαχιών» εμφανίστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ και έκαναν προσαγωγές.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φαύλος κύκλος δηλαδή.Α ρε Θάτσερ που χρειάζεται. :police:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Θα συμφωνησω για την εγκυροτητα των παραπανω, εκτος απ το σκηνικο στη Πειραιως στο οποιο επαναλαμβανω δεν υπηρξαν συμπλοκες μεταξυ οπαδων, παρα μονο Παναθηναικων και αστυνομιας

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
λαθος κανεις,καψανε  3 μοτοσυκλετες γαυρων
Ολυμπιακοι και Παναθηναικοι δεν συναντηθηκαν ποτε γιατι οι δευτεροι διαλυθηκαν απ'τους μπατσους ενω οι πρωτοι (40 με 50 μηχανακια) ανεβαινοντας την Πειραιως στριψανε στην Χαμοστερνας αποφευγοντας το σημειο που ηταν συγκετρωμενοι οι Παναθηναικοι (παλαιος συνδεσμος Πετραλωνων)
Η ανταποκριση  ;) που εχω ειναι 100% σιγουρη. Θα το επιβεβαιωσω ομως και απο αλλου .

Φαύλος κύκλος δηλαδή.Α ρε Θάτσερ που χρειάζεται. :police:

Ολα εχουν μια αρχη ομως. Η προσφατη βεντετα που ξεσπασε, οφειλεται στη ενεδρα που ειχαν στησει οπαδοι του γαυρου σε Παναθηναικους που γυρναγαν απ την Ρωμη. Η επιθεση εγινε στο υψος του δασους του Χαιδαριου με αποτελεσμα τον τραυματισμο ενος αδελφου.
Ολα τα επομενα ειναι το φυσικο επακολουθο αυτης της πραξης.
Απ'οτι ακουω απο γνωστους που ασχολουνται με τα συνδεσμιακα βρισκομαστε ακομα στην αρχη.
Και δυστηχως γιατι εγω πιστευω οτι καποια στιγμη θα θρηνησουμε και θυματα!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωχ παναγίτσα μου την κάνω.Παραφόρτωσε. :badair:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ας εστιασουμε στο αγωνιστικο κομματι!Ολοι τα καταδικαζουμε αυτα αλλωστε..Επεισοδια γινονται εκτος γηπεδων και στην Αγγλια.Δυσκολο να σταματησει ΚΑΙ αυτο.Τουλαχιστον να σταματησουν τα επεισοδια στα γηπεδα και να βριζουν(-με) μανες αηδια εχει καταντησει. 

Υ.Γ:Ρε παιδια τωρα ακουω το Θειο στο σπορ-φμ να λεει οτι πρεπει να στηριχθει ο Λεμονης και να γινει προπονητης ευρωπαικης κλασης και οτι τον πιστευει για ευρωπαικη πορεια!Ακουσα καλα?
Επισης πριν λιγο ευχηθηκε καλη επιτυχια στον ΠΑΟ και την ΑΕΚ για το ουεφα!
Τι εχει παθει ο Θειος οεο?  :jerking:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ας εστιασουμε στο αγωνιστικο κομματι!Ολοι τα καταδικαζουμε αυτα αλλωστε..Επεισοδια γινονται εκτος γηπεδων και στην Αγγλια.Δυσκολο να σταματησει ΚΑΙ αυτο.Τουλαχιστον να σταματησουν τα επεισοδια στα γηπεδα και να βριζουν(-με) μανες αηδια εχει καταντησει. 

Υ.Γ:Ρε παιδια τωρα ακουω το Θειο στο σπορ-φμ να λεει οτι πρεπει να στηριχθει ο Λεμονης και να γινει προπονητης ευρωπαικης κλασης και οτι τον πιστευει για ευρωπαικη πορεια!Ακουσα καλα?
Επισης πριν λιγο ευχηθηκε καλη επιτυχια στον ΠΑΟ και την ΑΕΚ για το ουεφα!
Τι εχει παθει ο Θειος οεο?  :jerking:

αηδια εχει καταντησει φιλε μου και το να γινετε πεναλτι στα 2 μετρα και εσυ να μην το δινεις!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν τολμήσουν κ κάνουν τα ίδια με τον γαύρο στο ΟΑΚΑ όπως χθες,δεν θα μείνει τσιμέντο όρθιο.Θα κλάψει ο κοσμάκης τον κωλοκαλατράβα τους που θα τον δουν να πέφτει.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οταν ειχατε παρει 4 σερι πεναλντι,2(!) ανα παιχνιδι εισασταν μια χαρα.Ας μην τον επιανε απο το γιακα ο Ντεμης στη φυσουνα θα το χε διακοψει.Και κανονικα θα επρεπε,οπως και σ'ολες τις αλλες αναλογες περιπτωσεις.Ο-Λ-Ε-Σ!
Και μην αρχισετε να βλεπετε φαντασματα και συνομωσιες.
Σε φορμα ηταν ο ΟΦΗ και σας εβαλε ενα γκολ μετα θελατε και μπορουσατε και το γυρισατε.Καμμια "μαγικη δυναμη" δεν σας πολεμησε.Απλα ο Γερμανακος ηταν Καραγκιοζης.
Η'τα ρουφας η' εχεις αρχιδια και το διακοπτεις.
Κανονικα το δευτερο και με ΟΛΕΣ τις ομαδες.
Χωρις ελεος.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οταν ειχατε παρει 4 σερι πεναλντι,2(!) ανα παιχνιδι εισασταν μια χαρα.Ας μην τον επιανε απο το γιακα ο Ντεμης στη φυσουνα θα το χε διακοψει.Και κανονικα θα επρεπε,οπως και σ'ολες τις αλλες αναλογες περιπτωσεις.Ο-Λ-Ε-Σ!
Και μην αρχισετε να βλεπετε φαντασματα και συνομωσιες.
Σε φορμα ηταν ο ΟΦΗ και σας εβαλε ενα γκολ μετα θελατε και μπορουσατε και το γυρισατε.Καμμια "μαγικη δυναμη" δεν σας πολεμησε.Απλα ο Γερμανακος ηταν Καραγκιοζης.
Η'τα ρουφας η' εχεις αρχιδια και το διακοπτεις.
Κανονικα το δευτερο και με ΟΛΕΣ τις ομαδες.
Χωρις ελεος.

το οτι πηραμε 4 πεναλτι σημαινει οτι δεν πρεπει να παρουμε αλλο αμα ειναι?
περιεργη λογικη αλλα την σεβομαι!!!!!για φετος τερμα τα πεναλτι στην ΑΕΚ βαρατε χωρις ελεος!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί ρε μάστορα,τα πέναλντι που μας δόθηκαν δεν ήταν;αφού έγιναν γιατί να μην δοθού.Κ πες ότι εγώ είμαι βα΄μμένος κ τα βλέπω όλα κίτρινα.Έλα όμως που σε 2 εκπομπές(Αθλ.,Κυριακή, NOVA) κ οι 2 καθηγητές διααιτησίας(Βασιλάκης,Βαρούχας) είπαν ότι ήταν κανονικά πέναλντι.Χθες το γκολ του ΟΦΗ δίκαια μέτρησε.Η υπόλοιπη διαιτησία ήταν σφαγείο.

Όπως το είπε ο Ντέμης γίνεται:''με την διαιτησία δεν θα ασχοληθούμε.Θα φτιαξουμε ομάδα για να κερδίζει κ τους διαιτητές''.

Η αρχή έγινε με το Αιγάλεω κ συνεχίστηκε χθες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για το ότι μείναμε με 9 στο Αιγάλεω άδικα,κανείς δεν μιλάει ε;

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Κανεις δεν σας πολεμαει!Εγω σαν Παναθηναικος σας βλεπω να γινεστε σαν κι εμας πριν κατι χρονια που βλεπαμε παντου συνομωσιες και οτι ολοι μας πολεμανε.Γι'αυτο τα λεω!
Ο Γερμανακος τα εκανε σαλατα,α-π-λ-α.
Πολυ νταβαντουρι για το τιποτα.Ας καθοταν να τα ρουφηξει σαν καλη γαμιολα που ειναι,αφου δεν ηταν αποφασισμενος.
Οσον αφορα το πεναλντι δεν το δα,αλλα δεν αμφισβητω και οτι ηταν.Και φυσικα με τις ευχες μου να κερδισετε τον γαυρο!
(Το Αιγαλεω ειναι παραρτημα του Γαβρου.Το δικο μας "παραρτημα" μια χαρα κωλο σας δινει)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οσο σφυριζουν μ.....κιες θα τα ακουνε

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Μαγκες,καλημερα(η καλυτερα "καλησπερα" πια)και απο μενα και καλη εβδομαδα σε ολους.σχετικα με το κυριως θεμα εδω-για να μην "μπλεξουμε" με διαιτησιες-πεναλτι,κτλ-(βαζελος ειμαι,καταρχην)δεν υπαρχει καν "θεμα" να συζητησουμε!οποιος εχει ΚΑΙ  ζωη εκτος γηπεδου δεν διαννοειται-πιστευω-να μπλεκει σε πετροπολεμους,εμπρησμους,κτλ!δεν πιστευω κανεις μας που γουσταρει,εχει την καυλα του με την ομαδα του,να πηγαινει γηπεδο και να ειναι....50%-50% αν γυρισει σπιτι η καταληξει σε κανενα νοσοκομειο,κτλ

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Γι'αυτο και πιστευω πως θα'πρεπε να γινουν καποιες "καλες" συλληψεις,επιτοπου,αλλα χωρις αναστολες και μαλακιες!"μεσα",κανονικα!!και μετα εχω την εντυπωση πως ακομα και αυτοι οι οποιοι ισως και να παρασυρονται καποιες φορες,μολις δουν τα "αποτελεσματα τετοιων ενεργειων θα το σκεφτουν πολυ καλυτερα,προτου σηκωσουν πετρα η σπασουν να πεταξουν καθισμα,κτλ!να φοβαται και λιγακι ο καθενας να κανει τετοια σκηνικα!οχι να πηγαινει...βολτιτσα στο τμημα και μετα ελευθερος,η να πληρωνει και να βγαινει!6 μηνες "μεσα",να...ισιωσει λιγακι το μυαλο και μετα πιθανοτατα θ'αλλαξει γνωμη για τα "δικαιωματα" του και τις "ελευθεριες" του

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ότι πιο ωραίο διάβασα εδώ μέσα το έγραψε ο ''εχθρός'' makemyday.K γώ μετα΄το ματς θέλω να γυρίσω όμορφα στο σπιτάκι μου,να δω την Αθλ.Κυριακή,να τσακωθώ με την μάνα μου κ να πέσω για ύπνο,γιατί το πρωί της Δευτέρας έχω δουλειά κ μάλιστα πάρα πολύ κ δεν θα μου βγει αν είμαι στο ΚΑΤ.

Μπράβο στον λαγό makemyday.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom