Μάγκες το συγκεκριμένο προιόν μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΩΣ αναποτελεσματικό!
Κατ αρχάς για να λειτουργήσει θα πρέπει ο λαμβάνων να είναι υγιής απο καρδιαγγειακής απόψεως,διότι αλλιώς το μόνο που προβλέπω(τελείως ανεπίσημα) είναι να του ανεβάζει ελαφρώς την πίεση,λόγω αργινίνης.
Απο την άλλη αν κάποιος δεν έχει κάποιο καρδιαγγειακό πρόβλημα,γιατί να το πάρει,αφού θα του σηκώνεται μια χαρα!Επειδή κατα διαστήματα παίρνω αργινίνη(λόγω γυμναστηρίου) και όχι 4 αλλά 5-5.5 γραμμάρια,πιστέψτε με δεν υπάρχει διαφορά!
Όσο για το ΖΜΑ και το tribulus που είπε ο φίλος,σίγουρα θα είναι πιο αποτελεσματικά,αλλά μην περιμένει κάποιος παπάδες!Το ΖΜΑ που το έχω δοκιμάσει με πιάνει την 1η βδομάδα μόνο,μετά το συνηθίζει ο οργανισμός.Το tribulus δε το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια απο άποψη αποτελεσματικότητας.
Καλό είναι όποιος έχει στυτικό πρόβλημα,να κόψει το τσιγάρο,να χαλαρώσει λίγο στη ζωή του και να τρώει ΥΓΙΕΙΝΑ!!Αυτοί είναι οι κυριότεροι παράγοντες στυτικής δυσλειτουργίας!(εκτός του ψυχολογικού φυσικά)
Πάντως αν κάποιος αποφασίσει να πάρει το εν λόγω συμπλήρωμα,καλό ειναι να το πάρει με άδειο στομάχι,διότι η vit.C απορροφάται καλύτερα με άδειο στομάχι.Η αργινίνη και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά δεν υπάρχει πρόβλημα "άδειο-γεμάτο".