Νέα

Συμπλήρωμα διατροφής mens-x

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
MENSpackflat2.png

Νέο προϊον-νέο θέμα...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ειναι συνδυασμος ,συνηθισμενων αμινοξεων , ενζυμων και βιταμινων κανει 34,50Ε περιπου , η συνιστομενη δοσολογια ειναι 2 φακελακια την ημερα (=φτανει για 12 ημερες) και αμφιβαλλω κατα ποσο βοηθαει ουσιαστικα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παντως ειναι ενδιαφερον θεμα γιατι απο
οτι διαβασα 200 εκ ανδρες υποφερουν απο στυτικη δυσλειτουργια
στον πλανητη

Ενω το 40% των ανδρων ανω των 40 ετων παρουσιαζει το προβλημα αυτο

Ολα αυτα τα ανεφερει η σελιδα που παραθετεις .....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.609
Πόντοι
42.697
παρτε βασιλικό πολτό και μανδραγόρα και αφηστε τα υπόλοιπα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενα υπερτιμημενο προιον με συστατικα που δεν βοηθαν σε αυτο που διαφημιζει ...

εκτος ισως απο την αγρινινη ... και για αυτην υπαρχουν αρκετες αμφιβολιες ...

αν θελει καποιος να αυξησει με φυσικο τροπο την τεστοστερονη του ZMA η/και tribulus terrestris 

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες το συγκεκριμένο προιόν μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΩΣ αναποτελεσματικό!
Κατ αρχάς για να λειτουργήσει θα πρέπει ο λαμβάνων να είναι υγιής απο καρδιαγγειακής απόψεως,διότι αλλιώς το μόνο που προβλέπω(τελείως ανεπίσημα) είναι να του ανεβάζει ελαφρώς την πίεση,λόγω αργινίνης.
Απο την άλλη αν κάποιος δεν έχει κάποιο καρδιαγγειακό πρόβλημα,γιατί να το πάρει,αφού θα του σηκώνεται μια χαρα!Επειδή κατα διαστήματα παίρνω αργινίνη(λόγω γυμναστηρίου) και όχι 4 αλλά 5-5.5 γραμμάρια,πιστέψτε με δεν υπάρχει διαφορά!
Όσο για το ΖΜΑ και το tribulus που είπε ο φίλος,σίγουρα θα είναι πιο αποτελεσματικά,αλλά μην περιμένει κάποιος παπάδες!Το ΖΜΑ που το έχω δοκιμάσει με πιάνει την 1η βδομάδα μόνο,μετά το συνηθίζει ο οργανισμός.Το tribulus δε το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια απο άποψη αποτελεσματικότητας.
Καλό είναι όποιος έχει στυτικό πρόβλημα,να κόψει το τσιγάρο,να χαλαρώσει λίγο στη ζωή του και να τρώει ΥΓΙΕΙΝΑ!!Αυτοί είναι οι κυριότεροι παράγοντες στυτικής δυσλειτουργίας!(εκτός του ψυχολογικού φυσικά)
Πάντως αν κάποιος αποφασίσει να πάρει το εν λόγω συμπλήρωμα,καλό ειναι να το πάρει με άδειο στομάχι,διότι η vit.C απορροφάται καλύτερα με άδειο στομάχι.Η αργινίνη και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά δεν υπάρχει πρόβλημα "άδειο-γεμάτο".

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκες το συγκεκριμένο προιόν μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΩΣ αναποτελεσματικό!
Κατ αρχάς για να λειτουργήσει θα πρέπει ο λαμβάνων να είναι υγιής απο καρδιαγγειακής απόψεως,διότι αλλιώς το μόνο που προβλέπω(τελείως ανεπίσημα) είναι να του ανεβάζει ελαφρώς την πίεση,λόγω αργινίνης.
Απο την άλλη αν κάποιος δεν έχει κάποιο καρδιαγγειακό πρόβλημα,γιατί να το πάρει,αφού θα του σηκώνεται μια χαρα!Επειδή κατα διαστήματα παίρνω αργινίνη(λόγω γυμναστηρίου) και όχι 4 αλλά 5-5.5 γραμμάρια,πιστέψτε με δεν υπάρχει διαφορά!
Όσο για το ΖΜΑ και το tribulus που είπε ο φίλος,σίγουρα θα είναι πιο αποτελεσματικά,αλλά μην περιμένει κάποιος παπάδες!Το ΖΜΑ που το έχω δοκιμάσει με πιάνει την 1η βδομάδα μόνο,μετά το συνηθίζει ο οργανισμός.Το tribulus δε το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια απο άποψη αποτελεσματικότητας.
Καλό είναι όποιος έχει στυτικό πρόβλημα,να κόψει το τσιγάρο,να χαλαρώσει λίγο στη ζωή του και να τρώει ΥΓΙΕΙΝΑ!!Αυτοί είναι οι κυριότεροι παράγοντες στυτικής δυσλειτουργίας!(εκτός του ψυχολογικού φυσικά)
Πάντως αν κάποιος αποφασίσει να πάρει το εν λόγω συμπλήρωμα,καλό ειναι να το πάρει με άδειο στομάχι,διότι η vit.C απορροφάται καλύτερα με άδειο στομάχι.Η αργινίνη και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά δεν υπάρχει πρόβλημα "άδειο-γεμάτο".
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ωραίος o chris.
Ο σημαντικότερος εχθρός του πουλιού σας είναι το άγχος (κι η πεθερά σας ενίοτε...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom