Νέα

Συμπλέγματα ταυτότητας - Κρυφοί, Renamed κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yorgos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω παντος δεν χρειαζομαι κλωνους στο σα'ι΄'τ.το μονο που κανω για πλακα εχω βαλει στα σα'ι'τ γνωρημιων σελιδες με φωτο απο γκομενες και γραφω με κατι μαλακες φυλους μου μετα μου δινουν το τηλεφωνο τους βαζω καμια γκομενα να τους μιλαει και τους στελνω σε αεροδρομια,σε σταθμους λεωφοριων η εξω απο την πολη για ραντεβου!!!!εχει πολυ γελιο!!!!Π.Χ.αυτη η γκομενα ειναι απο Αγια Πετρουπολη δεν θυμαμαι πως τη λεγανε.εκανα save της φωτο της και την εκανα Τανια απο το Καληνινγκραντ.και αυτος ο μαλακας την περιμενε στο αεροδρομιο στις 6 το πρω'ι'!!!!ειχε πολυ γελιο!!!!

Συνημμένα

• zoon15.jpg
    zoon15.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Photo-0026.jpg
    Photo-0026.jpg
    241,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
εγω παντος δεν χρειαζομαι κλωνους στο σα'ι΄'τ.το μονο που κανω για πλακα εχω βαλει στα σα'ι'τ γνωρημιων σελιδες με φωτο απο γκομενες και γραφω με κατι μαλακες φυλους μου μετα μου δινουν το τηλεφωνο τους βαζω καμια γκομενα να τους μιλαει και τους στελνω σε αεροδρομια,σε σταθμους λεωφοριων η εξω απο την πολη για ραντεβου!!!!εχει πολυ γελιο!!!!Π.Χ.αυτη η γκομενα ειναι απο Αγια Πετρουπολη δεν θυμαμαι πως τη λεγανε.εκανα save της φωτο της και την εκανα Τανια απο το Καληνινγκραντ.και αυτος ο μαλακας την περιμενε στο αεροδρομιο στις 6 το πρω'ι'!!!!ειχε πολυ γελιο!!!!

Φίλε λυπάμαι που θα στο πω αλλά αυτές οι φάρσες είναι τελείως κακόγουστες καθώς και εσύ (και εγώ) αν μας έλεγε μία τέτοια μουνάρα να την περιμένουμε στο αεροδρόμιο, ακόμα εκεί θα είμασταν. Πόσο μάλλον ο τυπάκος στην φωτογραφία που φαίνεται και χαζούλης / λιγούρης. Xωρίς διάθεση για περαιτέρω διάλογο σου λέω ότι είσαι πιο καραγκιόζης από αυτόν αν κάνεις τέτοιες φάρσες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε λυπάμαι που θα στο πω αλλά αυτές οι φάρσες είναι τελείως κακόγουστες καθώς και εσύ (και εγώ) αν μας έλεγε μία τέτοια μουνάρα να την περιμένουμε στο αεροδρόμιο, ακόμα εκεί θα είμασταν. Πόσο μάλλον ο τυπάκος στην φωτογραφία που φαίνεται και χαζούλης / λιγούρης. Xωρίς διάθεση για περαιτέρω διάλογο σου λέω ότι είσαι πιο καραγκιόζης από αυτόν αν κάνεις τέτοιες φάρσες.
εγω σας το ειπα για να το ξερεται ειναι πολλοι που κανουνε τετοιες φαρσες!!!!εχουν παντος πολυ χαβαλε.αφου πηγε και αγορασε φορητο κομπιουτερ για να γραφει με αυτες της γκομενες στο ιντερνετ.εγω δε νομιζω οτι εσυ θα ψαρωνες μου φενεσαι εξυπνος!!!!!ειναι παντος οπως το καταλαβες πολυ βλακας και λιγουρης.αλλα του την κανω γιατι ειναι και πουστης σε πουλαει!!!!και παλι εγω ποτε δεν του εφαγα λεφτα οπως οι συμπατριοτες του!!!!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Οσο θεα γκομενα και να ειναι η αλλη σιγα μην τραβιεμαι 5-6 το πρωι στο αεροδρομιο ΕΛΕΟΣ ποσο χαζος ηταν ο αλλος.Αντε να πας μεχρι κεντρο αθηνα ή κανα προαστιο σε λογικη παντα ωρα.Το πολυ πολυ καμια επαρχια αλλα κοντα στο λεκανοπεδιο.Αντε να πας μεχρι βοιωτια στην καλυτερη περιπτωση.Αν ειναι τρελος θεοκοματος αντε να πας φωκιδα.Αν εχεις να γαμησεις και πολυ καιρο αντε να πας μεχρι γρεβενα αλλα ΟΧΙ παραπανω!!!!Σιγα μην τρεχουμε σαν τα σκυλια για ενα γαμισι!!Μεγαλη αξια εχουμε δωσει!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν και ο τυπος ειναι Ρωσος, αν και Ελληνοφατσα, κακως εβαλες την φωτο!

Δεν μας λες και τις τιμες που φαινονται στο φοντο να κανουμε συγκριση με Ελλαδα!! :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν και ο τυπος ειναι Ρωσος, αν και Ελληνοφατσα, κακως εβαλες την φωτο!

Δεν μας λες και τις τιμες που φαινονται στο φοντο να κανουμε συγκριση με Ελλαδα!! :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο το ζωω ειναι ΑΛΓΕΡΙΝΟς!!!!ειναι Ρωσσια απο το 1989.μεχρι το 1997 ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕ μονο τον επαιζε!!!!ειναι πολυ κακομοιρης.θα μου πεις γιατι του την κανω????γιατι φερεται πουστικα.επρεπε να μου ειχε κανει αγαλμα και να με προσκιναει!!!!του εχω δωσει πανω απο 50 γκομενες.εγω εχω πολυ δυσκολο γουστο.καμακωνω συνεχεια αλλα πολυ δυσκολο να βρω καμια που πραγματικα να γουσταρω.και αν ειναι κοντα του της δινω!!!αυτος αν βρει καμια γκομενα την κρυβει!!!!εχει δε τραγικες επιδωσεις στο γαμησι!!!!μια φορα μαλιστα δεν προλλαβε να βγαλει το βρακι του!!!!!εχυσε στο βρακι του!!!!καποτε κατι εκανε.τωρα δεν μετραει καθολου εχει ανεβει το επιπεδο στην Ρωσσια και ουτε τον κοιτανε!!!!εγω αν παω να καμακωσω του λεω φυγε πηγαινε πιο περα μη σε δουνε οι γκομενες και φυγουνε!!!!ειχα κανει και thread με αυτον με θεμα Ο ΦΙΛΟς ΜΟΥ Ο ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗς.τοτε ηταν σαβουρογαμης.τωρα ειναι αγαμητος!!!παντος εχει πολυ γελιο!!!--και εναν αγαμητο Κυπριο εστηλα στο αεροδρομιο να περιμενει αυτη τη γκομενα με λουλουδια!!!!γελαω ακομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
διμιτρακις σε κοβω για λιγο κολοπαιδο. Αν ερθω ρωσια θα μου γνωρισεις καμια να παντρευτω??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Υπάρχουν και αυτοί που έχουν την δυνατότητα να μπαίνουν ταυτόχρονα με πάνω από ένα προφίλ! ;)
Η μεγάλη πλάκα είναι όταν κάνουν διάλογο με τον εαυτό τους... :2funny:
ελα χριστε και παναγια....υπαρχουν και τετοιοι; :think: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom