Νέα

Συμπλέγματα ταυτότητας - Κρυφοί, Renamed κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yorgos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Περα απο τη πλακα που κανουμε τωρα νομιζω οτι το θεμα ειναι ψιλοσοβαρο...
Εχει παραγινει αυτο με τους κλωνους.
Και την πληρωνουνε αδικα τα νεα μελη χωρις να φταινε μερικες φορες.
ΚΛΩΝΟΑΡΟΞΟΛ  πρεπει να πεσει εδω μεσα! :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ξεχάστηκες και απάντησες στο ίδιο προφίλ...αυτά παθαίνεις όταν έχεις πολλούς κλώνους...κάποια στιγμή μπερδεύεσαι! :P
ε μα...τον πούστη τον τάλω...με δέκα νικ μπαίνει εδώ....ούστ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχουν και αυτοί που έχουν την δυνατότητα να μπαίνουν ταυτόχρονα με πάνω από ένα προφίλ! ;)
Η μεγάλη πλάκα είναι όταν κάνουν διάλογο με τον εαυτό τους... :2funny:

υπαρχουν τετοιοι????

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
:helpplea: εγώ τώρα είμαι σε δίλημμα: είμαι εγώ ή είμαι ο κλώνος μου; :helpplea:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
σιγά βρε...όλο μαλακίες λέτε ότι υπάρχουν κλώνοι που μιλάνε με τον εαυτό τους......

Τι λες μωρή "Ντόλυ" του σάιτ με τους 43 κλώνους; Ή μήπως δεν ξέρουμε από που βγαίνει το 43 νομίζεις; :dancing: :dancing: :dancing:
Η έκφραση "ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ" σου ταιριάζει γάντι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Τι λες μωρή "Ντόλυ" του σάιτ με τους 43 κλώνους; Ή μήπως δεν ξέρουμε από που βγαίνει το 43 νομίζεις; :dancing: :dancing: :dancing:
Η έκφραση "ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ" σου ταιριάζει γάντι!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ναι...φτύσε τον κόρφο σου...βυζολάγνος...βυζοτέτοιος...βυζοκείνος...βυζόμπαλλος...βύζος..κ.λ.π.....ποιοί είναι όλοι αυτοί ρεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι...φτύσε τον κόρφο σου...βυζολάγνος...βυζοτέτοιος...βυζοκείνος...βυζόμπαλλος...βύζος..κ.λ.π.....ποιοί είναι όλοι αυτοί ρεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα σου λεει το 43 το εχεις απο τοτε που ανοιξε το σαιτ,ακομα 43 εχεις μεινει εσυ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλα σου λεει το 43 το εχεις απο τοτε που ανοιξε το σαιτ,ακομα 43 εχεις μεινει εσυ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωχ..πλάκωσε ο μουνίλας....μπουρδέλο θα το κάνει τόσο σοβαρό θρέντ..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τι 43 ρε...το 43 το έχω απο το 1995..οπότε κάπου στα 120 θάμαι....θα πω στους μόντς να το αλλάξουν.....να το κάνουν....44.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θα πω αλλη μια φορα οτι εχω και τους λογαριασμους του Βουδα,
αλλα δεν τους σβηνω διοτι εχω ποσταρει πραγματα στα οποια θελω να εχω ευκολη προσβαση.ο αλεξ ειναι ενημερος .
δεν τους χρησιμοποιω πλεον , και υπαρχει και σημειωση κατω απο το αβαταρ για οποιον
δεν το εχει υποψιν.
θελω να ζητησω συγγνωμη αν τυχον μπερδεψα καποιους,πραγματικα δεν το εκανα ηθελημενα.
δεν ειχα τη διαθεση ουδεποτε να δημιουργησω πολλους λογαριασμους,
αλλα η ιστορια ειναι λιγο πολυ γνωστη.
μπαινω μονο με αυτον τον λογαριασμο, που ειναι και ο αγαπημενος μου.
τελος θελω να πω οτι μια καλη ιδεα για κλωνο ειναι Ελενη Λουκα,
αλλα να την κανει καποιος που θα δινει ρεαλιστικες απαντησεις κλπ.
αθεοι, σαταναδες, ντροπη και τετοια ομορφα.
ακουω απορειες αν υπαρχουν.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

O μοναδικός κλώνος μου είναι ο "chat moderator" κι αν τον δεις πες του ότι είναι μαλάκας!!! :boobies: :boobies: :boobies:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εγω ειμαι κλωνος του κλωνου του κλωνου του κλωνου του iblis που ειναι κλωνος του κλωνου του βουδα.Ζητω το 1531!!!!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
May 31, 1531 "Women's Revolt" in Amsterdam: wool house in churchyard aborted

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Υπάρχουν και αυτοί που έχουν την δυνατότητα να μπαίνουν ταυτόχρονα με πάνω από ένα προφίλ! ;)
Η μεγάλη πλάκα είναι όταν κάνουν διάλογο με τον εαυτό τους... :2funny:

αυτό πρέπει να το προσέξουν...

τρελό κόλλημα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom