Νέα

Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε για το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

• Θα βοηθήσει την ελληνική κοινωνία

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δε θα βοηθήσει θα φέρει μεγαλύτερα προβλήματα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν με ενδιαφέρει το θέμα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άντε βγάλε άκρη με αυτό το κράτος,τους κυβερνόντες αλλά και την ψυχοσύνθεση των πολιτών του...
Αυτό ρε γαμώτο, αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα νομίζω μερικές φορές...  :idiot:

Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Oυτε δεκάρα στα τραγιά!!!!

:grin:

Επισκέπτης
Εχει γίνει ήδη νόμος του κράτους..Ποια η γνώμη σας; θα βοηθήσει την ελληνική κοινωνία ή θα τη φέρει πίσω;
Η ορολογια ειναι αντιφατικη,και απολυτα ΞΕΝΕΡΩΤΙΚΗ...Προσεξτε:ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ(επισημα πραματα δηλαδη,συμβολαιο κανονικο)ΣΥΜΦΩΝΟ(ρε πουστη εδω εχεις υπογραψει κοτζαμ συμφωνο λεμε...μη σου γαμησω)ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ(ε,ναι...ειμαστε ελευθεροι...ελευθεροι πολιορκημενοι)...φχαριστω δεν θα παρω.

Συμφωνω με τα πορισματα του str8,αν και υποψιαζομαι οτι η αφετηρια ειναι διαφορετικη.

Γενικα το ξενερωτικο αυτο δημιουργημα ειναι στημενο προκειμενου οι γριες λουγκρες να εξασφαλισουν νομοτυπα τους καλους τους αφου φαινεται οτι και μεταξυ των πουστηδων παιζουν κερατωματα και ξεσπιτωματα-στον τομεα αυτο το Γιουνανισταν ειναι ολιγον πισω σε σχεση με τας Ευρωπας.

Μπας και ο Νικηταρας ο Δενδροφαγος εβαλε το χερακι του?Ερωτηση κανω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η ορολογια ειναι αντιφατικη,και απολυτα ΞΕΝΕΡΩΤΙΚΗ...Προσεξτε:ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ(επισημα πραματα δηλαδη,συμβολαιο κανονικο)ΣΥΜΦΩΝΟ(ρε πουστη εδω εχεις υπογραψει κοτζαμ συμφωνο λεμε...μη σου γαμησω)ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ(ε,ναι...ειμαστε ελευθεροι...ελευθεροι πολιορκημενοι)...φχαριστω δεν θα παρω.

Συμφωνω με τα πορισματα του str8,αν και υποψιαζομαι οτι η αφετηρια ειναι διαφορετικη.

Γενικα το ξενερωτικο αυτο δημιουργημα ειναι στημενο προκειμενου οι γριες λουγκρες να εξασφαλισουν νομοτυπα τους καλους τους αφου φαινεται οτι και μεταξυ των πουστηδων παιζουν κερατωματα και ξεσπιτωματα-στον τομεα αυτο το Γιουνανισταν ειναι ολιγον πισω σε σχεση με τας Ευρωπας.

Μπας και ο Νικηταρας ο Δενδροφαγος εβαλε το χερακι του?Ερωτηση κανω...

Και όμως Υπερποντικέ...
Έχουμε και την ίδια αφετηρία...
Ελεύθερη συμβίωση και συμβόλαια που ρυθμιζονται από το νόμο είναι έννοιες αντιφατικές...
Τους κανόνες στη συμβίωση με την γκόμενα τους θέτω εγώ και αυτή...
Αν θέλω να την εξασφαλίσω (ή να με εξασφαλίσει) της γράφω/ μου γράφει ένα διαμέρισμα κατά ψιλή κυριότητα (μην με πετάξει και στο δρόμο, ε;) και είμαι εντάξει με τον εαυτό μου...
Αν προκύψουν παιδάκια, με μια απλή συμβολαιογραφική πράξη τα αναγνωρίζω...
Αν πάλι γουστάρουμε να "επισημοποιήσουμε" τη σχέση υπάρχουν αρκετά δημαρχεία στη χώρα για έναν καλό πολιτικό γάμο (δεν γουστάρω θρησκευτικούς γάμους αν και ξέρω ότι πιο εύκολα πείθεις τη μέση ελλεεινίδα να την πάρεις παρτούζα παρά να μη φορέσει νυφικό)...

Τόσο απλά...

Όσο για τους γεροπούστηδες, νομίζω ότι δεν τους περιλαμβάνει η ελληνική εκδοχή του συμφώνου αν και ο μόνος λόγος για να θεσπιστεί ήταν κατ΄εμέ τα ομόφυλα ζευγάρια (με τη ρητή εξαίρεση από το δικαίωμα υιοθεσίας και πείτε με φασίστα, συντηρητικό και ομοφοβικό...)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν θέλω να την εξασφαλίσω (ή να με εξασφαλίσει) της γράφω/ μου γράφει ένα διαμέρισμα κατά ψιλή κυριότητα (μην με πετάξει και στο δρόμο, ε;) και είμαι εντάξει με τον εαυτό μου...

Αμάν, αυτό πως δεν το είχα σκεφθεί μέχρι τώρα;

Αν μπορούσες να δώσεις και μία λύση για το επίδομα γάμου.....
(εγώ τέτοιο επίδομα δεν κόβω πάντως).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom