εγω αδιαφορω για το πως γαμιεται ο καθε γονεας, κανενα παιδι δεν πρεπει να βρισκεται σε ορφανοτροφειο. Ενας γκευ μπορει να βρει μια παρενθετη μητερα και να κανει παιδι χωρις να ρωτησει κανεναν, ή ακομα πιο ευκολα να (κανει εναν εικονικο γαμο οπως κανουν ολοι οι γκευ) γκαστρωσει μια γυναικα και να εχει την μιση επιμελεια, αφου λοιπον ειναι δεδομενο οτι ενας γκευ μπορει αν θελει να κανει παιδι, γιατι να μην σωσει μια ψυχη που ηδη "καταδικαστηκε" να ζει μια σαπια ζωη; Εχει αραγε κανεις σας παει καμια βολτα να δει πως ζουν τα παιδια αυτα; Οποτε, ενω υπαρχει η επιλογη να φυγει ενα παιδι απτο ορφανοτροφειο προς μια γκευ οικογενεια, εμεις προτιμαμε ΚΑΙ το παιδι να παραμεινει ως εχει στην αθλια μοιρα του, ΚΑΙ ο γκευ να γεννησει αλλο παιδι, το οποιο κατα την γνωμη σας θα υποστει τραυματικες εμπειριες, δε θα μεγαλωσει σε σωστο περιβαλλον κτλ κτλ κτλ. Δηλαδη, προτιματε να διπλασιασουμε -θεωρητικα- το προβλημα...
Να το θεσω κι αλλιως, ακουμε σε μηνιαια βαση για κακοποιησεις ανηλικων απο στρειτ για την κοινωνια οικογενειες παιδοφιλων, βλεπουμε καθημερινα στους δρομους απο γυφτους μεχρι πρεζακια να γεννοβολανε σαν κουνελια χωρις να αναλαμβανουν ουτε τις βασικες υποχρεωσεις (προσφατα -2022- παραδειγματα το γυφτακι που πηγε να πνιγει στο λιμανι, τα παιδακια που εμεναν με κατσαριδες και ποντικια αγκαλια σε μια τρωγλη στο κεντρο ή ακομα καλυτερα
η πισπιριγγου που επρεπε να σκοτωσει ΚΑΙ το τριτο της παιδι για να κινηθει ο μηχανισμος της πιθανης ανθρωποκτονιας). Κατα τα αλλα, ο φοβος των περισσοτερων ειναι πως τα παιδια θα βγουν πουστηδες
η πλειοψηφια των γκευ σημερα ειναι απογονοι στρεητ γονεων, να σημειωσω, με οτι αυτο συνεπαγεται.
Στο τελος της ημερας, αδιαφορω αν οι πουστηδες μπορεσουν να υιοθετησουν "ελληνακια", γιατι μπορουν καλλιστα να υιοθετησουν μερικες δεκαδες αλλες εθνικοτητες οποτε και αυτωνων στα πουστοπαπαρια (λεσβιομουνια) τους, η υιοθεσια ετσι κι αλλιως ειναι μια πολυ δυσκολη διαδικασια με τρελη γραφειοκρατεια και αναμονη, ακομα και για ενα στρειτ ζευγαρι που πληρει ολες τις προυποθεσεις. Οποτε εκ των πραγματων, αυτη τη στιγμη συζηταμε αν θα μπουν σε καποια αιωνια λιστα αναμονης ή αν θα προτιμησουν εισαγωμενα ορφανα...
Και εγω και η κοινωνια εχουμε σοβαροτερα πραγματα να λυσουμε απο αυτο. Δεν θα συμμετειχα σε καμια διαδηλωση/διαμαρτυρια υπερ τους, δεν θα υπεγραφα κανενα χαρτι ή καποια ιντερνετικη εκστρατεια, γενικοτερα στα αρχιδια μου αν θα βρουν λυση σε αυτο το προβλημα γιατι το θεωρω, αυτην τη περιοδο ειδικα, κατι δευτερευων και ασχετο. Για τα τυπικα ψηφισα
ναι, με το αχρηστο κλικ μου, δεδομενου παντα οτι η διαδικασια θα ηταν αξιοκρατικη και με συνεχη επιβλεψη.
προσωπικα θα εκανα στειρωση στον μισο τουλαχιστον πληθυσμο, αν αυτο ηταν δυνατο και στο χερι μου. Δεν θα συζητουσαμε καν για ορφανα αν υπηρχαν υπευθυνοι γονεις. Στα 30φευγα μου δηλωνω οτι δεν θα ηθελα ποτε δικα μου παιδια, ουτε το ανθρωπινο ειδος των 8 billion εχει αναγκη απο αλλα
Οποτε δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος να μιλησω για αυτο το θεμα, ουτε εχω και τεραστια ορεξη να διαπληκτιστω επι αυτου, μιας και δεν με αφορα. Απλα ενα λιθαρακι στη συζητηση...