Νέα

Τσιμπούκι & σπατουλάρισμα από & προς εκδιδόμενη. Με ή χωρίς προφύλαξη;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

"Τσιμπούκι & σπατουλάρισμα απο & προς εκδιδόμενη"

• Σε εκδιδόμενη δίνω μονο με προφύλαξη

• Δίνω χωρίς προφυλακτικό

• Έδινα χωρίς αλλά μετά απο μια περιπέτεια το έκοψα

• Σπατουλάρισμα σε εκδιδόμενη δεν κάνω

• Σπατουλάρισμα σε εκδιδόμενη κάνω

• Έκανα κάτι απο τα δυο (ή και τα δυο), αλλά αφού κόλλησα κάτι το σταμάτησα πλέον

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ειναι ρωσικη ρουλετα ρε το γλυφομουνι σε αυτες δυστηχως οσο και αν θελω να το κανω πολλες φορες κρατιεμαι δεν ειναι να παιζεις με αυτες τις μαλακιες ετσι και φας κανα HIV την γαμησες και περα απο αυτο χιλιες δυο κωλοαρρωστιες τριγυρνανε που με τον γλυψεις το μουνι και να ερθεις σε παφη με τα ζουμια ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα κολλησεις
ακριβως αδερφε μου αυτο,ειχα παει με 2 ιεροδουλες αδυνατες που ειχαν ενα μουνακι σα κοσμημα η μια λευκο μικρουλι μουνακι με ροζ χειλακια μεσα ηταν πορωση αλλα κρατηθηκα μια αλλη ειχε μελαμψο μουνακι μικρουλη υπεροχο φιλε στολιδι σκετο αλλα κρατηθηκα γιατι ποτε δε ξερεις αν και οι 2 αυτες κοπελες δε βρωμαγαν αλλα αυτο δε μου λεει τιποτα εμενα.

Τελευταία τροποποίηση:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
ακριβως αδερφε μου αυτο,ειχα παει με 2 ιεροδουλες αδυνατες που ειχαν ενα μουνακι σα κοσμημα η μια λευκο μικρουλι μουνακι με ροζ χειλακια μεσα ηταν πορωση αλλα κρατηθηκα μια αλλη ειχε μελαμψο μουνακι μικρουλη υπεροχο φιλε στολιδι σκετο αλλα κρατηθηκα γιατι ποτε δε ξερεις αν και οι 2 αυτες κοπελες δε βρωμαγαν αυτο δε μου λεει τιποτα εμενα.
Σε μπουρδελο τις πετυχες η ηταν CG?

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
σε μπουρδελο φιλε τη μια στη φυλης την αλλη μεταξουργειο πανεμορφες και οι 2 δε αντεχα να μη της παρω,κουφετα κοπελες.
Ουτε για πλακα γλυφομουνι σε Μεταξουργειο,ουτε για αστειο,εγω προσωπικα το αποφευγω και για γαμησια αλαλ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Φορα την καποτα σου και κανε την δουλεια σου να εχεις οσο το δυνατον το κεφαλι σου ησυχο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ουτε για πλακα γλυφομουνι σε Μεταξουργειο,ουτε για αστειο,εγω προσωπικα το αποφευγω και για γαμησια αλαλ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Φορα την καποτα σου και κανε την δουλεια σου να εχεις οσο το δυνατον το κεφαλι σου ησυχο
αδερφε μου μεταξουργειο εχω πληρωσει 2 φορες μονο και εγω ειναι λες και γαμας σε σπηλια εμενα θα μου πεις?δε το θελω καθολου,αλλα η κοπελα ηταν πορωση δε αντεχα να μη μπω ηταν εκπληκτικη εμφανηση μπουμπουκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom