Νέα

Συμφωνείτε ή όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε η όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    152

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.830
Πόντοι
6.946
Αν το τραβήξουμε εκεί θα πρέπει να απαγορεύσουμε και τα διαζύγια όταν τα παιδιά είναι μικρά, σα να λέμε όταν θα φτάσουν τα παιδιά σου σε μια ηλικία 12-15 ελα να μας πείς τον πόνο σου.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Το σίγουρο είναι ότι κακώς, πολύ κακώς δωθηκε το δικαίωμα τεκνοποίησης χωρίς πατέρα, είναι σημαντικότατος λίθος μιας υγιούς οικογένειας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.316
Πόντοι
27.261
Ο δημιουργός σου έφτιαξε και κάποια ζώα να τρώνε τα μικρά τους, φυσικό είναι κι αυτό.
να λες καλα που δεν εισαι ενα απο αυτα τοτε.
ολα στη φυση ειναι ετσι κατανεμημενα για να υπαρχει η απολυτη ισορροπια, στο ολο συνολο που συνυπαρχουμε ολοι μαζι.
σε αυτο που λεγεται γη.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.017
Πόντοι
456
να λες καλα που δεν εισαι ενα απο αυτα τοτε.
ολα στη φυση ειναι ετσι κατανεμημενα για να υπαρχει η απολυτη ισορροπια, στο ολο συνολο που συνυπαρχουμε ολοι μαζι.
σε αυτο που λεγεται γη.
Ακριβώς, η ομοφυλοφιλία υπάρχει και στη φύση όμως.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
Τιμή μου και καμάρι μου που κοιτάω τη δουλειά μου και δεν έχω εμμονή με το τι κάνουν οι γκέι ή οποιοσδήποτε άλλος στην ιδιωτική του ζωή.
"Live and let live" που λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.
ε ναι αλλα με οποιον διαφωνεις πουστη πακογαμημενο στραπονιαρη αδερφαρα κλπ τον χρεωνεις ... :undecided:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.316
Πόντοι
27.261
Ακριβώς, η ομοφυλοφιλία υπάρχει και στη φύση όμως.
δε γεννιεσαι ομοφυλοφιλος, αλλα γινεσαι στην πορεια της υπαρξης σου, συμφωνα με τα ερεθισματα που δεχεσαι,κατα την πορεια σου.
τα φυλα ειναι δυο, οπως ξερεις.
ο αντρας και η γυναικα.
το + και το - που μαζι κανουν το συνολο.
οτιδηποτε υπαρχει πανω στη γη αποτελειται απο + και -.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
δε γεννιεσαι ομοφυλοφιλος, αλλα γινεσαι στην πορεια της υπαρξης σου, συμφωνα με τα ερεθισματα που δεχεσαι,κατα την πορεια σου.
τα φυλα ειναι δυο, οπως ξερεις.
ο αντρας και η γυναικα.
το + και το - που μαζι κανουν το συνολο.
οτιδηποτε υπαρχει πανω στη γη αποτελειται απο + και -.
τυπε κατι τετοια ελεγε ο μιγιακι οταν μαθαινε στο χαπατο καρατε ,για να δειρει τον νταη της αντιπαλης σχολης!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.017
Πόντοι
456
Δεν νομίζω ότι γίνεσαι στην πορεία,πιστεύω ότι αυτά είναι περασμένα στο DNA αλλά δεν είμαι ειδικός οπότε πάσο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.316
Πόντοι
27.261
τυπε κατι τετοια ελεγε ο μιγιακι οταν μαθαινε στο χαπατο καρατε ,για να δειρει τον νταη της αντιπαλης σχολης!
στο τελος τονε γαμησε ομως και βολεψε και το γκομενακι παιχτη :eyebrows:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Ενώ άμα ο μπαμπάς δέρνει τη μαμά, τον ακουμπάει στη μικρή αδερφή, τραβάει καμιά μυτιά, ή το παιδί ακούει τη μαμά να πηδάει τον κουμπάρο, αυτά είναι ισορροπημένα περιβάλλοντα.
και αυτό το γεγονός μας οδηγεί στο ν ανοίξουμε δρόμο για κάτι που είναι αφυσικό?

αν ο μπαμπάς δέρνει τη μαμά ή όλα όσα περιγράφεις παραπάπω να υποστούν τις συνέπειες τα καθίκια

αλλά για το θέμα μας , αν η φύση έδινε την δυνατότητα σε ομόφιλα ζευγάρια να τεκνοποιούν...δεν θα είχα αντίρηση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.316
Πόντοι
27.261

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
  • Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
στο τελος τονε γαμησε ομως και βολεψε και το γκομενακι παιχτη :eyebrows:
ναι γιατι η ταινια ηταν αμερικλανικη...αν ηταν ευρωπαικο σινεμα δεν θες να ξερεις τι θα καταντουσε ο λακαμας!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.017
Πόντοι
456
δηλαδη το dna, σου δειχνει οτι εισαι ομοφυλοφιλος ? :confused:
Στο DNA είναι τα πάντα που σε καθορίζουν βιολογικά. Η σεξουαλική προτίμηση είναι κάτι που προϋπάρχει στα γονίδια σου ,τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.978
Πόντοι
2.846
τι δουλειά έχουν οι πούστιδοι να υιοθετούν; και βέβαια δεν συμφωνώ

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
Ενα υιοθετημενο παιδι εχει πρωτιστως αναγκη απο μια μακροχρονια και σταθερη σχεση αγαπης και άλληλεγγυης μεταξυ των θετων γονιων, οπου και οι δυο αντιλαμβανονται την σημασια και τις δυσκολιες του εγχειρηματος να υιοθετησουν και να μεγαλωσουν σωστα ενα παιδι.
Τωρα αν αυτοι θα ειναι ομο ή ετεροφυλοφιλοι δεν ειναι το καθοριστικο, τα παραπανω ομως ειναι.
Βεβαια επειδη η ομοφυλοφιλια εχει συνδεθει με ενα ελευθεριαζοντα και περιθωριακό τροπο ζωης σαν κοινωνικο στερεοτυπο, η αποδοχη της υπαρξης σοβαρων ομοφυλοφιλων που μπορουν να αναθρεψουν ενα παιδι δεν ειναι ευκολα αποδεκτή και μαλλον οχι αστηρικτα.
Για Ελλαδα, οπου και η αντιστοιχη ανοχη της κοινωνιας ειναι μηδενικη (φαντασου πρωτη μερα στο σχολειο το παιδι με τους δυο γονεις και τις Ελλεεινιδες μανες να «κεντανε» στο κουτσομπολιο) απο μενα η ψηφος ειναι οχι.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.632
Πόντοι
1.706
Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Το σίγουρο είναι ότι κακώς, πολύ κακώς δωθηκε το δικαίωμα τεκνοποίησης χωρίς πατέρα, είναι σημαντικότατος λίθος μιας υγιούς οικογένειας.
Δεν διαφωνώ αλλά πλέον έτσι όπως είναι τα διαζύγια οι πιο πολλές οικογένειες μονογονεϊκές καταλήγουν.
Στο θέμα μας, εύκολη υπόθεση είναι η υιοθεσία??
Υπάρχουν παιδιά σε ιδρύματα και δεν υπάρχουν νορμάλ ζευγάρια (άνδρας+γυναίκα) να θέλουν να τα υιοθετήσουν??
Μήπως ξέρω γω αρχίσουμε να ψάχνουμε και δούμε πως για να γίνει μια υιοθεσία πρέπει να σε σκίσουν λίγο οι διάφορες κοινωνικές υπηρεσίες, να σου γυρίσουν το βρακί ανάποδα που λέγανε και στο χωριό μου κάποτε.
Και πάει να υιοθετήσει μια οικογένεια (νορμάλ πάντα) ενα βρέφος και τελειώνει η χαρτούρα λίγο πριν παρουσιαστεί για φαντάρος, το βρέφος.
Υπερβολή, δε λεω, αλλά η ωρα των ομόφυλων ζευγαριών δεν έφτασε ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom