Νέα

Συμφωνείτε ή όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε η όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    152

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ρεσιτάλ γνώσις απο το σοφό πουλί :hi:

pouli 1.png

pouli 2.png

pouli 3.png

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν - Page 125

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δεν είναι όλοι οι πατεράδες έτσι.
Τσουτσούνι με τσουτσούνι όμως παιδί δεν κάνει, ούτε μουνί με μουνί, οπότε γκέυ και παιδιά δε γίνεται, όσο κι αν προχωρήσει η επιστήμη.
Όσο για τον συγκεκριμένο, αν πας μια βόλτα στο χωριό του, θα ακούσεις και άλλες παραλλαγές της ιστορίας, που έχουν ενδιαφέρον.
Τελεία.
Δε τίθεται θέμα επιστήμης, όσο το να τοποθετήσεις ένα χαμένο παιδί σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον.

Για εσένα το παιδί πρέπει να μεγαλώσει μόνο με ένα μουνι και με ένα πουτσο. Δε σε αδικώ. Τόσο σου κόβει.

Όσο για το Δούρο, πολλά ακούστηκαν, η "αλήθεια" του χωριού θα μείνει εκεί. Αν δεν ήταν ο Δούρος, είναι χιλιάδες άλλοι παιδοφιλοι, και παιδοκτονοι.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η γνωστή πουστρα Χάρης Ρώμας,φωτογραφηθηκε με φουσκωμενη κοιλίτσα και φούσκωσαν και εμάς τ αρχιδια:

Έτσι θα μας παν τώρα οι πουσταρες.... πίπα κωλο...Θα μας ζαλίσουν τ αρχιδια μέχρι να γίνουν σαν πεπόνια

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Μια χαρα μπορει και εχει γινει αυτη η μελετη... τα ποσοστα ειναι σαφως εναντιων των ετεροφυλων, αλλα εκει βαζει το χερι της η αντιμετωπιση της κοινωνιας...
Οταν εχεις να αντιμετωπισεις ενα σκασμο θεματα απο το περιβαλλον σου, θα γινεις ζευγαρι μονο με οποιον θα σε βοηθησει στο γολγοθα...
Υπάρχει κάπου διαθέσιμη αυτή η μελέτη ή απλά λέμε για να λέμε?

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Όσοι ψήφισαν όχι ελπίζω να έχουν μετανιώσει που ο κύριος της φωτογραφίας ήταν γονέας. Ή όχι;

guess_who.jpg
Έλεος,είναι δυνατόν να το γενικεύεις τόσο πολύ.
Για να υποστηρίξεις την άποψη σου?
Τραγικό και δεν είμαι από αυτούς που είναι εναντίον.
Απλά έχω ενστάσεις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
LEVENTOS-1-1024x680.jpg

Και αυτός ομοφυλόφιλος και παιδεραστής....

• Like

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Έλεος,είναι δυνατόν να το γενικεύεις τόσο πολύ.
Για να υποστηρίξεις την άποψη σου?
Τραγικό και δεν είμαι από αυτούς που είναι εναντίον.
Απλά έχω ενστάσεις.
Κοίτα, εδω είναι Ελλάδα.
Αν περάσει ενας κάποιος νόμος πρέπει ταυτόχρονα να βρεθεί και ένας τρόπος να τον φέρουμε στα μέτρα μας ορίζοντας κάποιες ποσοστώσεις στην εφαρμογή αυτού του νόμου.
Σα να λέμε στο θέμα του θρεντακίου, οχι μόνο να επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια η υιοθεσία αλλά ο νόμος να δίνει κάποια επιπλέον ώθηση στην υπόθεση τους έναντι ενός κανονικού ζευγαριού.
Γι αυτό υπάρχουν και οι γενικεύσεις.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δε τίθεται θέμα επιστήμης, όσο το να τοποθετήσεις ένα χαμένο παιδί σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον.

Για εσένα το παιδί πρέπει να μεγαλώσει μόνο με ένα μουνι και με ένα πουτσο. Δε σε αδικώ. Τόσο σου κόβει.

Όσο για το Δούρο, πολλά ακούστηκαν, η "αλήθεια" του χωριού θα μείνει εκεί. Αν δεν ήταν ο Δούρος, είναι χιλιάδες άλλοι παιδοφιλοι, και παιδοκτονοι.
Και μητροκτονοι και πατροκτονοι υπάρχουν τύπε... γιατί τα αποκρυπτεις;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Η γνωστή πουστρα Χάρης Ρώμας,φωτογραφηθηκε με φουσκωμενη κοιλίτσα και φούσκωσαν και εμάς τ αρχιδια:

Έτσι θα μας παν τώρα οι πουσταρες.... πίπα κωλο...Θα μας ζαλίσουν τ αρχιδια μέχρι να γίνουν σαν πεπόνια

τυπε προτυπο μανας ο χαρουλης ο ρωμας. απο την εποχη που ψωνιζε πρεζακια στο γιουματικ για να του κολατσισουν την ροδελα του βρωμοπουστα. :undecided::undecided::undecided:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Άντε πέστα αυτά στην Κουμουνδούρου ρε συριζαίε της συμφοράς να σου κάνουν το σβέρκο κόκκινο από τις σφαλιάρες τα συντρόφια σου.
Τη λιγουρευεσαι...;

Man Eggplant GIF by Die Carolin Kebekus Show

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Τα δικά σου μηνύματα πας και ξεθάβεις ρε βλακοκλώνε;
άντε σπάσε φιόγκε που μου θες υιοθεσία ξένων παιδιών να χαιδεύεις τσουτσουνάκια,
δεν σου φτάνουνε τα πάκια και οι σομαλοί ρε έκτρωμα της φύσης ?
εσύ τι κλώνος είσαι ρε κίναιδε ? του τσιμπουκοπνίχτη λαζόπουλου που υμνούσες ή του άλλου ανώμαλου του βαλιανάτου που κόλλαγες αφίσσες ?:2funny:

μέχρι η επιστήμη να κάνει μήτρα τον κώλο σου για να γονιμοποιηθείς, ρούφα τα Δευτεριάτικα φλόκια μου στέρφα γουρούνα
:alivedick::alivedick:
ellhno.png

lazopoulos.png

mpoystara pakopixoula.png

sur.px siriza.png

valianatos.png
τερμα συριζ.png

vlakas.png
:alivedick::alivedick::alivedick:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Υπάρχει κάπου διαθέσιμη αυτή η μελέτη ή απλά λέμε για να λέμε?
εχω πετυχει ενα αρθρο που τα διαβασα, δεν εχω συγκρατησει ομως λεπτομεριες, δεν περιμενα οτι θα εξεταστω επι του θεματος!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
εχω πετυχει ενα αρθρο που τα διαβασα, δεν εχω συγκρατησει ομως λεπτομεριες, δεν περιμενα οτι θα εξεταστω επι του θεματος!
Και εγώ πετύχει πλείστα άρθρα τα οποία μιλάνε για την ακαταλληλότητα των ομοφυλόφιλων όσον αφορά το να είναι γονείς.
Αν δεν το παραθέσω δεν κάνω δουλειά.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Και εγώ πετύχει πλείστα άρθρα τα οποία μιλάνε για την ακαταλληλότητα των ομοφυλόφιλων όσον αφορά το να είναι γονείς.
Αν δεν το παραθέσω δεν κάνω δουλειά.
Δεν κανουμε δουλεια ετσι και αλλιως, χαζοκουβεντα στο Μπου κανουμε, αν ειναι να νομοθετησουμε να προσλαβουμε απο 4-5 βοηθους ο καθενας και να ετοιμασουμε τις θεσεις μας.
Η κουβεντα αυτη παντως ειναι ατερμονη και δεν εχει να κανει με τον καθενα ξεχωριστα, οι ομοφυλοφιλοι θα εχουν παιδια και θα αποκτησουν τα δικαιωματα των υπολοιπων, ειναι η ροη που εχουν παρει οι κοινωνιες μας. Δυσκολα αναστρεφεται!

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Δεν κανουμε δουλεια ετσι και αλλιως, χαζοκουβεντα στο Μπου κανουμε, αν ειναι να νομοθετησουμε να προσλαβουμε απο 4-5 βοηθους ο καθενας και να ετοιμασουμε τις θεσεις μας.
Η κουβεντα αυτη παντως ειναι ατερμονη και δεν εχει να κανει με τον καθενα ξεχωριστα, οι ομοφυλοφιλοι θα εχουν παιδια και θα αποκτησουν τα δικαιωματα των υπολοιπων, ειναι η ροη που εχουν παρει οι κοινωνιες μας. Δυσκολα αναστρεφεται!
Μια χαρά αναστρέφεται αυτή η ροη.
Αρκεί να συζητάς την πραγματικότητα σε κάθε χαζοκουβέντα που έχεις μπροστά σου.

protaris2018

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
33
Like
2.576
Πόντοι
2.471
Οχι γιατί οκ φυσικά υπάρχουν ακατάλληλοι ετροφυλοι γονείς αλλά σίγουρα δεν υπάρχει κατάλληλος μηχανισμός αξιολογήσης των κατάλληλων για γονεις ομοφυλόφιλων. Επίσης η κοινωνία ακόμα τους ανατρεφει αρκετά κομπλεξικα για να είναι τόσο ισορροπημενοι όσο πρέπει.δυστυχώς βέβαια βλεπουμε καθημερινά πόσοι ακατάλληλοι γονείς κυκλοφορούν οπότε ας μην το αναλύσουμε περισσότερο σε ένα φόρουμ.συνοπτικα για μένα είναι οχι με τις εξαιρέσεις βέβαια να υπαρχουν

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Δεν συμφωνω γιατι οι ανθρωποι αυτοι κανουν κατι που δεν ειναι συμφωνα με την φυση...φτανει πια..ο βασιλιας ειναι γυμνος!!δεν το βλεπετε??

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Οχι γιατί οκ φυσικά υπάρχουν ακατάλληλοι ετροφυλοι γονείς αλλά σίγουρα δεν υπάρχει κατάλληλος μηχανισμός αξιολογήσης των κατάλληλων για γονεις ομοφυλόφιλων. Επίσης η κοινωνία ακόμα τους ανατρεφει αρκετά κομπλεξικα για να είναι τόσο ισορροπημενοι όσο πρέπει.δυστυχώς βέβαια βλεπουμε καθημερινά πόσοι ακατάλληλοι γονείς κυκλοφορούν οπότε ας μην το αναλύσουμε περισσότερο σε ένα φόρουμ.συνοπτικα για μένα είναι οχι με τις εξαιρέσεις βέβαια να υπαρχουν
αν λες οχι για αυτο το λογο εχεις αναιρεσει ηδη τη θεση σου γιατι δεν υπαρχει τετοιος μηχανισμος για κανεναν!
μονο απτα νουμερα μπορει να τσεκαρει ο νομοθετης και αυτα ειναι ηλικιες και εισοδηματα...
Μια χαρά αναστρέφεται αυτή η ροη.
Αρκεί να συζητάς την πραγματικότητα σε κάθε χαζοκουβέντα που έχεις μπροστά σου.
οχι δεν αναστρεφεται γιατι εισαι μελος μιας ευρητερης κοινωνιας και εχεις αποφασισει να δινεις και να παιρνεις απο αυτην
Συν του οτι...
Ειναι η εξελιξη του δυτικου τροπου νομοθετησης και λειτουργιας! ΔΕΝ εχει να κανει μονο με τους ομοφυλοφυλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom