Νέα

Συμφωνείτε ή όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε η όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    152

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.271
Πόντοι
10.336
Ένα ομόφυλο ζευγάρι, είτε αντρών, είτε γυναικών, ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ δεν γουστάρει το αντίθετο φύλο, γι αυτό και είναι μαζί. Αν υιοθετήσει παιδί του αντίθετου φύλου, πως είναι δυνατόν να το αποδέχονται και να του φέρονται στοργικά, με αγάπη κλπ; δεν είναι ανόητο να περιμένουμε αυτή τη συμπεριφορά; Αν υιοθετήσει παιδί του ίδιου φύλου, δεν θα του μεταδώσει την απέχθεια για το αντίθετο φύλο;
ρε τυπε, ειναι λαθος το συμπερασμα γιατι ειναι παντελως λαθος ο συλλογισμος. Τι παει να πει "εξ'ορισμου απεχθανεται"; Ποιος το λεει αυτο, ποιος το οριζει; εχεις καποια ερευνα να παραθεσεις επ'αυτου ή προκειται για προσωπικη εμπειρια και αποψη; Πουστηδες να κανουν παρεες με γκομενες (φιλεναδες), δεν εχεις δει;

Δηλαδη αμα καποιον δεν θες να τον γαμησεις, αυτοματα τον απεχθανεσαι; Ειναι σαν να λες οτι εμεις οι στρειτ αντρες μισουμε τους αλλους αντρες και οι στρειτ γυναικες μισουν τις αλλες γυναικες. Παντελως αυθαιρετος, και χωρις καμια υποσταση συλλογισμος. Αν εχεις καποια σοβαρη ερευνα (δηλαδη αξιοπιστη πηγη με σοβαρο δειγμα), βαλτην εδω να την διαβασουμε κι εμεις...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Μπόκολη, την ώρα που σε ξεσκάτιζε η νοσοκόμα σου ήρθε η έμπνευση γι'αυτά τα ερωτήματα;
όχι μωρέ, αυτοεξυπηρετούμαι. Γιατί όμως με κυνηγάς σε όλα τα νήματα, κι αντί να απαντήσεις κάτι σχετικό με ότι γράφω, συνεχίζεις την ίδια προσπάθεια υποτίμησης, που έχει αποδειχτεί χωρίς αποτέλεσμα; έχεις κάποια εξήγηση γι αυτή την εμμονή με μένα; Μίλησέ μου γι αυτό

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.271
Πόντοι
10.336
Όχι να μην υιοθετούν.

Δεν έχω κανένα θέμα με gay και λεσβίες, το τι κάνουν στο κρεβάτι είναι δικαίωμά τους.
Ας κάνουν σεξ όπως γουστάρουν, ας παντρεύονται, όλα τα "καλά" να έχουν, αλλά παιδιά για ανατροφή ΟΧΙ.
Και θα αναλύσω το γιατί:

Τι είναι αυτό που σε κάνει στρειτ ή gay ή ότι άλλο ενδιάμεσο έχουμε "εφεύρει"?
Είναι ίσως η γονιδιακή προδιάθεση (ίσως, 100% δεν ξέρουμε) και είναι και οι συνθήκες, το περιβάλλον (που μπαίνει στα πάντα).
Παρακάμπτουμε το τυχόν γονιδιακό καθώς είναι "του θεού" (σε εισαγωγικά). Πεστε το και μοίρα, τυχη, ό,τι νά'ναι.
Μένει λοιπόν το περιβάλλον, οι συνθήκες που θα επηρρεάσουν την "ελεύθερη" βούληση του ατόμου. Σε εισαγωγικά γιατι το ελεύθερη έχει προυποθέσεις.

Όπως λοιπόν αν ένα παιδί μεγαλώσει σε οικογένεια με 2 γονείς δεξιούς υπάρχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες να ψηφίζει νδ, γιατί ΦΥΣΙΚΑ επηρρεάζεται, το ίδιο θα συμβεί κι αν έχει 2 μπαμπάδες ή 2 μαμάδες.
Το υγιές είναι να έχει μάνα και πατέρα, να γνωρίσει ΚΑΙ τα δύο πρότυπα και μεγαλώνοντας να αυτοπροσδιοριστεί. Αλλιώς "το παιχνίδι είναι στημένο".
Φεύγοντας δλδ από αυτό που ονομάζουμε τυπική οικογένεια (άντρας-γυναίκα) αλλάζουμε τις πιθανότητες προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, που φυσικά ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ...
Θα κανω το δικηγορο του διαβολου για χαρη του διαλογου και επειδη εντοπιζω μια αντιφαση. Απο τη μια οπως λες δεν εχεις προβλημα με την σεξουαλικη προτιμηση του καθενος, αλλα ταυτοχρονα εχεις προβλημα αν καποια παιδια γινουν γκευ λογω των γονεων τους (αυτο το 0.001% του πληθυσμου που θεωρητικα θα μπορουσε να υιοθετηθει απο γκευ τελος παντων).

Αν ελεγες οτι δεν γουσταρεις τους γκευ γενικα (οπως πολλοι ειπαν χωρις υπεκφυγες) και κατ επεκταση δεν γουσταρεις τα ορφανα να καταληγουν σε μια τετοια οικογενεια, θα ειχε νοημα. Τωρα ομως, ή στραβα αρμενιζεις ή στραβος ειναι ο γιαλος.

Να το θεσω αλλιως, δεν με ενοχλουν τα μηχανακια, ας οδηγαει οποιος θελει μηχανακια στο δρομο, αλλα αν μπορουσα, θα απαγορευα σε ολες τις εταιρειες/αντιπροσωπειες να πουλανε μηχανακια... ακουγεται λογικο;
φιλικα ΠΑΝΤΑ :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
ρε τυπε, ειναι λαθος το συμπερασμα γιατι ειναι παντελως λαθος ο συλλογισμος. Τι παει να πει "εξ'ορισμου απεχθανεται"; Ποιος το λεει αυτο, ποιος το οριζει; εχεις καποια ερευνα να παραθεσεις επ'αυτου ή προκειται για προσωπικη εμπειρια και αποψη; Πουστηδες να κανουν παρεες με γκομενες (φιλεναδες), δεν εχεις δει;

Δηλαδη αμα καποιον δεν θες να τον γαμησεις, αυτοματα τον απεχθανεσαι; Ειναι σαν να λες οτι εμεις οι στρειτ αντρες μισουμε τους αλλους αντρες και οι στρειτ γυναικες μισουν τις αλλες γυναικες. Παντελως αυθαιρετος, και χωρις καμια υποσταση συλλογισμος. Αν εχεις καποια σοβαρη ερευνα (δηλαδη αξιοπιστη πηγη με σοβαρο δειγμα), βαλτην εδω να την διαβασουμε κι εμεις...
1ον. Ναι, υπάρχουν πούστηδες που έχουν στην παρέα τους Γυναίκες. Το κάνουν σαν επένδυση, ελπίζοντας να γλύψουν κάποιο κοκαλάκι από άντρες που τους την πέφτουν, κι αυτές τους απορρίπτουν. Και μην μου φέρεις παράδειγμα τους Μόδιστρους που περιστοιχίζονται από Μοντέλα. Γι αυτό το λόγο ανέχονται τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους. Είναι μια επένδυση που αποδίδει. Αν όμως γνωρίζεις παραδείγματα Λεσβιών οι οποίες έχουν φιλικές σχέσεις / κάνουν καλή παρέα με στρέιτ άντρες (δεν μιλάμε για ωφελιμιστικούς λόγους), πληροφόρησέ με, αγνοώ
2ον. Έφερες απόλυτα άστοχα παραδείγματα. Γιατί να μισούμε άλλους στρέιτ άντρες; μα με αυτούς κάνουμε παρέα, ή ενωνόμαστε σε ομάδες προκειμένου να πετύχουμε κάποιο στόχο. Το ίδιο ισχύει και με τις στρέιτ γυναίκες. Συζητάνε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, για καλλυντικά ρούχα νύχια και μαλλιά, τα οποία δεν μπορούν να συζητήσουν με μας. Η Ερωτική Έλξη του Αρσενικού με το Θηλυκό, είναι η νόρμα στη φύση. Δηλαδή θέλεις Επιστημονική Έρευνα που αποδεικνύει ότι τα Ομόφυλα ζευγάρια αποδέχονται ΓΕΝΙΚΑ τα άτομα του αντίθετου φύλου; Δεν μιλάμε για συγγενείς, ή για Συναδέλφους τις ικανότητες των οποίων εκτιμούν. Δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοια παραδείγματα μεικτών παρεών πάντως, ίσως έχεις εσύ

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Θα κανω το δικηγορο του διαβολου για χαρη του διαλογου και επειδη εντοπιζω μια αντιφαση. Απο τη μια οπως λες δεν εχεις προβλημα με την σεξουαλικη προτιμηση του καθενος, αλλα ταυτοχρονα εχεις προβλημα αν καποια παιδια γινουν γκευ λογω των γονεων τους (αυτο το 0.001% του πληθυσμου που θεωρητικα θα μπορουσε να υιοθετηθει απο γκευ τελος παντων).

Αν ελεγες οτι δεν γουσταρεις τους γκευ γενικα (οπως πολλοι ειπαν χωρις υπεκφυγες) και κατ επεκταση δεν γουσταρεις τα ορφανα να καταληγουν σε μια τετοια οικογενεια, θα ειχε νοημα. Τωρα ομως, ή στραβα αρμενιζεις ή στραβος ειναι ο γιαλος.

Να το θεσω αλλιως, δεν με ενοχλουν τα μηχανακια, ας οδηγαει οποιος θελει μηχανακια στο δρομο, αλλα αν μπορουσα, θα απαγορευα σε ολες τις εταιρειες/αντιπροσωπειες να πουλανε μηχανακια... ακουγεται λογικο;
φιλικα ΠΑΝΤΑ :grin:
Αλλο το δεν έχω πρόβλημα με τους gay που είπα εγώ (δεν είπα ούτε ότι γουστάρω ούτε δεν γουστάρω) , κι άλλο το να έχει το παιδί ΚΑΙ τα δύο πρότυπα ώστε να αποφασίσει πως θα προσδιοριστεί σωστά κι ελεύθερα και ΜΗ κατευθυνόμενα.
Το ότι δεν έχω θεμα μαζι τους δε σημαινει ότι πρέπει να συναινέσω σε λάθος, κι ίσως εκ του πονηρού, πρακτικές που εμμέσως του στερούν το δικαίωμα της ελευθερης βούλησης...
Φιλικά κι εγώ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.271
Πόντοι
10.336
1ον. Ναι, υπάρχουν πούστηδες που έχουν στην παρέα τους Γυναίκες. Το κάνουν σαν επένδυση, ελπίζοντας να γλύψουν κάποιο κοκαλάκι από άντρες που τους την πέφτουν, κι αυτές τους απορρίπτουν. Και μην μου φέρεις παράδειγμα τους Μόδιστρους που περιστοιχίζονται από Μοντέλα. Γι αυτό το λόγο ανέχονται τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους. Είναι μια επένδυση που αποδίδει. Αν όμως γνωρίζεις παραδείγματα Λεσβιών οι οποίες έχουν φιλικές σχέσεις / κάνουν καλή παρέα με στρέιτ άντρες (δεν μιλάμε για ωφελιμιστικούς λόγους), πληροφόρησέ με, αγνοώ
2ον. Έφερες απόλυτα άστοχα παραδείγματα. Γιατί να μισούμε άλλους στρέιτ άντρες; μα με αυτούς κάνουμε παρέα, ή ενωνόμαστε σε ομάδες προκειμένου να πετύχουμε κάποιο στόχο. Το ίδιο ισχύει και με τις στρέιτ γυναίκες. Συζητάνε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, για καλλυντικά ρούχα νύχια και μαλλιά, τα οποία δεν μπορούν να συζητήσουν με μας. Η Ερωτική Έλξη του Αρσενικού με το Θηλυκό, είναι η νόρμα στη φύση. Δηλαδή θέλεις Επιστημονική Έρευνα που αποδεικνύει ότι τα Ομόφυλα ζευγάρια αποδέχονται ΓΕΝΙΚΑ τα άτομα του αντίθετου φύλου; Δεν μιλάμε για συγγενείς, ή για Συναδέλφους τις ικανότητες των οποίων εκτιμούν. Δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοια παραδείγματα μεικτών παρεών πάντως, ίσως έχεις εσύ
"Γιατί να μισούμε άλλους στρέιτ άντρες; μα με αυτούς κάνουμε παρέα, ή ενωνόμαστε σε ομάδες προκειμένου να πετύχουμε κάποιο στόχο. Το ίδιο ισχύει και με τις στρέιτ γυναίκες. Συζητάνε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος,"

Αρα μου λες, οτι και οι γκευ αντρες κανουν παρεα με γυναικες (ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΕΙΤ) για να επιτυχουν καποιο στοχο (εσυ λες για να βρουν πουτσα), και επισης μου λες οτι οι ανθρωποι κανουν παρεα με αλλους γιατι εχουν κοινα ενδιαφεροντα. Εχει ή δεν εχει πολλα κοινα ενδιαφεροντα με μια γυναικα ενας γκευ; Τα ιδια παιχνιδια βαζουν στο πατο τους, τα μαλλια τους βαφουν, τα νυχια τους, τις κωλοτριχες δεν ξερω, για αντρες θα μιλησουν κτλ κτλ κτλ.

Οι αποριες σου ειναι απαντημενες στις ερωτησεις σου. Οσο για τις λεσβιες, στην ελλαδα ειναι λιγες. Σου αρεσει δε σου αρεσει, δεν υπαρχει ικανο δειγμα προς μελετη. Γιαυτο επικεντρωνομαι στους πουστηδες που ειναι πολλοι. Αν αμφισβητησεις το παραπανω, σε προκαλω να μου ονομασεις 5-6 διασημες ελληνιδες λεσβιες, δηλωμενες. Γκευ μπορουμε να πουμε χιλιαδες. Λεσβιες, εχουμε πολλες;

ακου να σου πω τζον, καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Προσεξε με, δεν σου λεω μην εχεις αποψη, ουτε σου λεω "αγαπα τους γκευ". Κανε οτι θες, καψτους, στα αρχιδια μου. Αλλα χωρις επιχειρηματα κουβεντα σοβαρη δεν κανουμε. Αν θες να μιλησεις καφενειακα με καναν αλλο, καλη σας τυχη. Αλλα αποτι φαινεται δεν μπορεις να αντιληφθεις ουτε την εννοια "σοβαρο επιχειρημα" ουτε "ερευνα", οποτε ο διαπληκτισμος ειναι ανουσιος. Αστο, γαμησε το ρε φιλε. Ας ποσταρουμε καμια λεσβια καλυτερα να ειμαστε και οι 2 ευχαριστημενοι (αρκει να μην εχει παιδια :cheesy: )
sexo_lgbt_lesmovie.gif

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.271
Πόντοι
10.336
Αλλο το δεν έχω πρόβλημα με τους gay που είπα εγώ (δεν είπα ούτε ότι γουστάρω ούτε δεν γουστάρω) , κι άλλο το να έχει το παιδί ΚΑΙ τα δύο πρότυπα ώστε να αποφασίσει πως θα προσδιοριστεί σωστά κι ελεύθερα και ΜΗ κατευθυνόμενα.
Το ότι δεν έχω θεμα μαζι τους δε σημαινει ότι πρέπει να συναινέσω σε λάθος, κι ίσως εκ του πονηρού, πρακτικές που εμμέσως του στερούν το δικαίωμα της ελευθερης βούλησης...
δηλαδη, σε "πνιγει το αδικο της κοινωνιας" που δεν εδωσε την δυνατοτητα σε ενα παιδι να μην εχει biased σεξουαλικο προσανατολισμο, αλλα προτιμας να μεινει σε ενα ιδρυμα χωρις τιποτα (τιποτα, μηδεν, απολυτως τιποτα), για να μην ειναι προκατελειμενη η σεξουαλικη του ταυτοτητα; :think: και ολα αυτα ενω δεν αντιπαθεις καν τους γκευ;
σορρυ αλλα θα επιμεινω. Με τα συγκεκριμενα λογια που χρησιμοποιεις, πεφτεις σε αντιφαση.

Ή δεν εχεις προβλημα με τους γκευ (δεν συμπαθεις, δεν αντιπαθεις), και κατ'επεκταση αφου δεν εχεις προβλημα με αυτους δεν εχεις προβλημα να εχουν αυξημενες πιθανοτητες να γινουν γκευ και 20 ορφανα,
ή δεν γουσταρεις τους γκευ, και κατ'επεκταση δεν θες ακομα και 20 ορφανα να εχουν αυξημενες πιθανοτητες να γινουν γκευ.

Δεν ειναι ντροπη ρε μαλακα να πεις δεν γουσταρω τους γκευ, δεν θα σε μαλωσω :2funny: Βρωμιαραιοι πουσταραιοι ειναι, στα παπαρια μας κιολας.

(σορρυ εκανα μερικα edits στο ποστ, δεν αλλαζει το νοημα)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
"Γιατί να μισούμε άλλους στρέιτ άντρες; μα με αυτούς κάνουμε παρέα, ή ενωνόμαστε σε ομάδες προκειμένου να πετύχουμε κάποιο στόχο. Το ίδιο ισχύει και με τις στρέιτ γυναίκες. Συζητάνε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος,"

Αρα μου λες, οτι και οι γκευ αντρες κανουν παρεα με γυναικες (ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΕΙΤ) για να επιτυχουν καποιο στοχο (εσυ λες για να βρουν πουτσα), και επισης μου λες οτι οι ανθρωποι κανουν παρεα με αλλους γιατι εχουν κοινα ενδιαφεροντα. Εχει ή δεν εχει πολλα κοινα ενδιαφεροντα με μια γυναικα ενας γκευ; Τα ιδια παιχνιδια βαζουν στο πατο τους, τα μαλλια τους βαφουν, τα νυχια τους, τις κωλοτριχες δεν ξερω, για αντρες θα μιλησουν κτλ κτλ κτλ.

Οι αποριες σου ειναι απαντημενες στις ερωτησεις σου. Οσο για τις λεσβιες, στην ελλαδα ειναι λιγες. Σου αρεσει δε σου αρεσει, δεν υπαρχει ικανο δειγμα προς μελετη. Γιαυτο επικεντρωνομαι στους πουστηδες που ειναι πολλοι. Αν αμφισβητησεις το παραπανω, σε προκαλω να μου ονομασεις 5-6 διασημες ελληνιδες λεσβιες, δηλωμενες. Γκευ μπορουμε να πουμε χιλιαδες. Λεσβιες, εχουμε πολλες;

ακου να σου πω τζον, καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Προσεξε με, δεν σου λεω μην εχεις αποψη, ουτε σου λεω "αγαπα τους γκευ". Κανε οτι θες, καψτους, στα αρχιδια μου. Αλλα χωρις επιχειρηματα κουβεντα σοβαρη δεν κανουμε. Αν θες να μιλησεις καφενειακα με καναν αλλο, καλη σας τυχη. Αλλα αποτι φαινεται δεν μπορεις να αντιληφθεις ουτε την εννοια "σοβαρο επιχειρημα" ουτε "ερευνα", οποτε ο διαπληκτισμος ειναι ανουσιος. Αστο, γαμησε το ρε φιλε. Ας ποσταρουμε καμια λεσβια καλυτερα να ειμαστε και οι 2 ευχαριστημενοι (αρκει να μην εχει παιδια :cheesy: )
sexo_lgbt_lesmovie.gif
Ναι, δίκιο έχεις. Ας ποστάρω κι εγώ δύο λεσβίες, τα αγαπάνε τα αγόρια, εξ άλλου

Ζευγάρι λεσβιών «χτύπησε τον 5χρονο γιο μιας γυναίκας με ένα ΣΦΥΡΙ, του κόλλησε κολλητική ταινία στα μάτια και τον κλώτσησε στη βουβωνική χώρα μέχρι που αιμορραγούσε και έπαθε δύο εγκεφαλικά»​

• Η Rachel Stevens, 28 ετών, και η σύντροφός της Kayla Jones, 25, κατηγορούνται για κακοποίηση παιδιών λόγω τραυματισμού και παραμέλησης παιδιών
  • Η ένορκη κατάθεση αναφέρει ότι η Στίβενς χτύπησε τον γιο της με ένα σφυρί και τόσο εκείνη όσο και ο Τζόουνς τον μαστίγωσαν με μια ζώνη
  • Το νήπιο νοσηλεύτηκε στις αρχές Δεκεμβρίου με βλάβες στο πρόσωπο και επιληπτικές κρίσεις και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πολλά σπασμένα οστά
  • Η αστυνομία λέει ότι η κακοποίηση του 5χρονου συνεχίστηκε για αρκετούς μήνες
  • Ο Στίβενς και ο Τζόουνς ξεκίνησαν διαδικτυακό έρανο υποστηρίζοντας ότι το παιδί τους υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις μετά από πτώση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656

sexo_lgbt_lesmovie.gif
πάμε κι άλλο ένα δείγμα τρυφερότητας των Λεσβιών προς τα υιοθετημένα

Το «Ξύπνιο» Λευκό Ζευγάρι Λεσβιών που κακοποίησε κρυφά τα 6 υιοθετημένα μαύρα παιδιά τους​

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.271
Πόντοι
10.336
Ναι, δίκιο έχεις. Ας ποστάρω κι εγώ δύο λεσβίες, τα αγαπάνε τα αγόρια, εξ άλλου

Ζευγάρι λεσβιών «χτύπησε τον 5χρονο γιο μιας γυναίκας με ένα ΣΦΥΡΙ, του κόλλησε κολλητική ταινία στα μάτια και τον κλώτσησε στη βουβωνική χώρα μέχρι που αιμορραγούσε και έπαθε δύο εγκεφαλικά»​

• Η Rachel Stevens, 28 ετών, και η σύντροφός της Kayla Jones, 25, κατηγορούνται για κακοποίηση παιδιών λόγω τραυματισμού και παραμέλησης παιδιών
  • Η ένορκη κατάθεση αναφέρει ότι η Στίβενς χτύπησε τον γιο της με ένα σφυρί και τόσο εκείνη όσο και ο Τζόουνς τον μαστίγωσαν με μια ζώνη
  • Το νήπιο νοσηλεύτηκε στις αρχές Δεκεμβρίου με βλάβες στο πρόσωπο και επιληπτικές κρίσεις και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πολλά σπασμένα οστά
  • Η αστυνομία λέει ότι η κακοποίηση του 5χρονου συνεχίστηκε για αρκετούς μήνες
  • Ο Στίβενς και ο Τζόουνς ξεκίνησαν διαδικτυακό έρανο υποστηρίζοντας ότι το παιδί τους υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις μετά από πτώση

πάμε κι άλλο ένα δείγμα τρυφερότητας των Λεσβιών προς τα υιοθετημένα

Το «Ξύπνιο» Λευκό Ζευγάρι Λεσβιών που κακοποίησε κρυφά τα 6 υιοθετημένα μαύρα παιδιά τους​

βλεπεις ρε μποκολε που εισαι αναξιος συζητησεως περαν καφενειου; εισαι ενας ελαφρομυαλος τυπος που θελει να κατσει να πιει καφεδακι να πει μαλακιες. εγω φταιω που προσπαθω να μαθω την φωτια σε πιθηκους:2funny:

Να σαι καλα φιλε, ευχαριστω για τις επιστημονικες και στατιστικες ερευνες που μου παρεθεσες, εισαι οσο χρησιμος ειναι και το πιγκαλ της τουαλετας :2funny: Παραπανω πιθανοτητες εχει ο τοιχος διπλα μου να παρει μια μικρη ιδεα του τι γραφω παρα εσυ. ελα καληνυχτα, θανατος στους πουστηδες
Collaborate Planet Of The Apes GIF

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.989
Πόντοι
2.391
Που καταντησε ο κοσμος με αυτες τις αηδιες, ακομα και οι γκει θα εχουν ξενερωσει..... Φανταζωμαι θα ειναι αρκετα οδυνηρο για την ψυχη του παιδιου κατι τετοιο, φανταζωμαι απλα... απο κει και περα η ιστορια θα δειξει

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Δύσκολο θέμα για να τοποθετηθεί κανείς ελαφρά τη καρδία.
Θα ξεκινήσω από τα δεδομένα μας
-Η φυσική σύλληψη απαιτεί άνδρα και γυναίκα
-Το παιδί από τη στιγμή που πάρει την πρώτη του ανάσα είναι βιολογικά ανεξάρτητο του πατέρα,αλλά βιολογικά εξαρτημένο από τη μητέρα λόγω ανάγκης θηλασμού
-Μετά τον απογαλακτισμό του το παιδί ανεξαρτητοποιείται πλήρως βιολογικά αλλά παραμένει εξαρτημένο ψυχικά,κοινωνικά και ηθικά από τους ανθρώπους που γνωρίζει ως πιο κοντινούς του.
Από αυτούς λαμβάνει τα πρώτα μηνύματα για το πως να αλληλεπιδράσει με άλλους ανθρώπους,πως να διεκδικήσει κάτι ή να υποχωρήσει σε κάτι άλλο.

Πριν πάει σχολείο,οι γονείς είναι η αποκλειστική πηγή διαμόρφωσής τους χαρακτηρα τους.
Στο σχολείο διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε μια μικρή αλλά σχετικά ασφαλή μικρογραφία της κοινωνίας.
Εκεί ξεκινάνε να προσεγγίζουν κοινωνικά άλλα άτομα τόσο του ίδιου όσο και του αντίθετου φύλου.
Εκεί διαμορφώνουν σιγά σιγά και τη σεξουαλικότητά τους.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως το σχέδιο των ομοφυλόφιλων γονιών είναι δύσκολα εφαρμόσιμο.
Γιατί πες ασε το θηλασμό στην άκρη.
Πως θα νοιωσει ενα παιδι οταν αποτελει εξ ορισμου μειοψηφια σε σχεση με τα αλλα παιδια που θα εχουν ενα μπαμπα και μια μαμα;
Απο εκει ξεκινανε ολα και αποκτουν προεκτασεις.
Ας μου επιτραπει να μην εκφερω ολοκληρωτικα αποψη για το θεμα.Αυτο αποτελει αρμοδιοτητα ειδικων ψυχολογων.
Θα περιοριστω να πω πως
-αν καποιοι ομοφυλοφιλοι αποφασισουν να μεγαλωσουν ενα παιδι σα να ταν δικο τους θα πρεπει να το ενημερωσουν πως η φυσικη του συλληψη εχει προελθει απο τους βιολογικους γονεις τους που ειναι ανδρας γυναικα και να βρουν μια ιστορια να τους δικαιολογησουν γιατι ανεθεσαν το μεγαλωμα του παιδιου σε αυτους ωστε το παιδι να μην υποφερει.
-Θα πρεπει να συμπεριφερονται χωρις να εκθετουν το παιδι σε σκηνες ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ.Ξερω εδω οτι οι Λοατκι θα διαφωνησουν και θα υποστηριξουν οτι καλο ειναι να ενσωματωθει η ομοφυλοφυλη συμπεροφορα ως κατι φυσικο,αλλα κανεις δεν εχει δικαιωμα να στιγματισει την κριση ενος παιδιου οταν αυτη διαμορφωνεται και οφειλει να μη στερησει το δικαιωμα στο παιδι να μεγαλωσει οπως ολα τα υπολοιπα. Σαν ωριμασει και ενηλικιωθει τοτε ας ερθει αντιμετωπο με την αληθεια.
Καλα θα κανουν να παιδαγωγησουν σωστα το παιδι τους και να το εξοπλισουν και με ηθικοπνευματικη μορφωση.
Να μην ειναι απολυτοι και στενομυαλοι ως ανθρωποι και να δεχονται το διαφορετικο με σεβασμο.
Αυτες οι προχειρες σκεψεις μου επι του θεματος.
Συνοψιζοντας το παιδι ναι μεν μπορει να υιοθετηθει απο ομοφυλοφιλους,με προυποθεσεις δε.
Να γνωριζει οτι προηλθε απο βιολογικους γονεις αντιθετου φυλου(ανδρας-γυναικα)
Να μη μπερδευει τη βιολογια με την αληθινη αγαπη
Και να αποφευγεται ο ορος "γονεις" για τους ομοφυλοφιλους που το υιοθετησαν.
Να προτιματε ο ορος "κηδεμονες"

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.673
Πόντοι
12.756
απλα λιτα και κατανοητα

ΟΧΙ

γαμηθηκατε ολοι να γραφετε σεντονια ολοκληρα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
απλα λιτα και κατανοητα

ΟΧΙ

γαμηθηκατε ολοι να γραφετε σεντονια ολοκληρα
Αυτη ειναι η αποψη σου
Θα πρεπει ομως να σεβεσαι οσους γραψαν "σεντονια" στο θεμα.
Για μονο ετσι μπορει να προσεγγιστει σωστα.
Αν δε σ αρεσει μη τα διαβαζεις συναγωνιστη.
Σε ελευθερο φορουμ γραφουμε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.673
Πόντοι
12.756
Αυτη ειναι η αποψη σου
Θα πρεπει ομως να σεβεσαι οσους γραψαν "σεντονια" στο θεμα.
Για μονο ετσι μπορει να προσεγγιστει σωστα.
Αν δε σ αρεσει μη τα διαβαζεις συναγωνιστη.
Σε ελευθερο φορουμ γραφουμε.
τυπε μου τα διάβασα, και εννοειται σε ελευθερο φορουμ ειμαστε , αλλα η πολυ επιχειρηματολογία καμιά φορά δεν λεει και κάτι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
τυπε μου τα διάβασα, και εννοειται σε ελευθερο φορουμ ειμαστε , αλλα η πολυ επιχειρηματολογία καμιά φορά δεν λεει και κάτι.
Αν βαριεσαι να διαβασεις κατανοητο.
Κι εγω ωρες ωρες βαριεμαι τα κατεβατα.
Ωστοσο ειναι ενα θεμα "δυσκολο" να προσεγγιστει.
Θα εκτιμουσα αν καποια αλλη ωρα διαβαζες με κριτικη διαθεση το σεντονι μου.
Για να το μοιραστω το εγραψα.
Σ ευχαριστω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.673
Πόντοι
12.756
Αν βαριεσαι να διαβασεις κατανοητο.
Κι εγω ωρες ωρες βαριεμαι τα κατεβατα.
Ωστοσο ειναι ενα θεμα "δυσκολο" να προσεγγιστει.
Θα εκτιμουσα αν καποια αλλη ωρα διαβαζες το σεντονι μου.
Για να το μοιραστω το εγραψα.
Σ ευχαριστω
το διαβασα , οπως και όλα τα προηγουμενα απο τα άλλα μέλη.
το μηνυμα σου ειναι ενα καλυμμένο όχι , με πολλα ''αλλά'' , δηλ
αν εκεινο , αν το άλλο , αν το παρα΄λλο.
Πολλοι παράγοντες και πολλα στάδια , ψυχολόγοι , προυποθέσεις ... ετσι δεν κάνουμε δουλεια , τα πολυπλοκα παντα ειναι επικινδυνο να ξεφύγει..
keep it simple , δεν μπορεις σε μια ψυχολογία παιδιου να τον βομβαρδισεις απο τα πρωτα χρόνια με προυποθεσεις.

Αποψη μου :hi:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
το διαβασα , οπως και όλα τα προηγουμενα απο τα άλλα μέλη.
το μηνυμα σου ειναι ενα καλυμμένο όχι , με πολλα ''αλλά'' , δηλ
αν εκεινο , αν το άλλο , αν το παρα΄λλο.
Πολλοι παράγοντες και πολλα στάδια , ψυχολόγοι , προυποθέσεις ... ετσι δεν κάνουμε δουλεια , τα πολυπλοκα παντα ειναι επικινδυνο να ξεφύγει..
keep it simple , δεν μπορεις σε μια ψυχολογία παιδιου να τον βομβαρδισεις απο τα πρωτα χρόνια με προυποθεσεις.

Αποψη μου :hi:
Μακαρι να ηταν παντα τοσο απλο τυπε μου.
Ξερεις αν απαντουσα ξεκαθαρα Ναι στο θεμα εκθετω το παιδι
Αν απαντουσα ξεκαθαρα Οχι αφοριζω τελειως ανθρωπους που μπορει να θελουν να δωσουν πολυ περισσοτερη αγαπη απο ακρως προβληματικα ετεροφυλα ζευγαρια.
Ετσι με απλα λογια λεω:
"Ναι μεν,αλλα"
-παιδι ενημερωμενο για το πως προεκυψε βιολογικα
-γαλουχημενο να αποσυνδεσει τη βιολογια απο την αγαπη και το πραγματικο ενδιαφερον
-γονεις που κρατουν τους τυπους και δεν εκθετουν το παιδι σε θεαματα νωριτερα απο την ενηλικιωση του
Αυτα τα ολιγα.
Σορυ αν κουρασα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom