apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δυσκολα μου βαζειςαυτή ή η ναταλίτσα???????????
η ναταλι εχει καλυτερο σωμα
υψος και ποδι
αυτη εχει καλυτερο προσωπο
οποτε και τις 2 δικε μου
τυπε δυσκολα μου βαζειςαυτή ή η ναταλίτσα???????????
καλά τουλάχιστον εκεί γαμάς και φεύγεις...εδώ σε γαμάνε και φεύγουν και πληρώνεις
πράγματι έχει πιο γλυκό πρόσωπο αλλα αν σου ζητούσαν να διαλάεξεις μία από τις δύο για γαμησακι ποια θα επέλεγες?τυπε δυσκολα μου βαζεις
η ναταλι εχει καλυτερο σωμα
υψος και ποδι
αυτη εχει καλυτερο προσωπο
οποτε και τις 2 δικε μου
μαλλον ναταλι τυπεπράγματι έχει πιο γλυκό πρόσωπο αλλα αν σου ζητούσαν να διαλάεξεις μία από τις δύο για γαμησακι ποια θα επέλεγες?
ρε απολυτε δεν ειναι του γουστου σου η κοπελα αυτη εχει οδοντοστοιχεια αρχιζεις και χαλας και εσυ μου φαινεταιμαλλον ναταλι τυπε
πρεπει να κανει πιο καλο γαμησι
τυπε ειναι δυσκολο να βρεις φαφουτες τι νομισεςρε απολυτε δεν ειναι του γουστου σου η κοπελα αυτη εχει οδοντοστοιχεια αρχιζεις και χαλας και εσυ μου φαινεται
οχι και μαλλον ρε τυπε!μαλλον ναταλι τυπε
πρεπει να κανει πιο καλο γαμησι
αμαν τι βλεπουν τα οματα μου ο μεμος καλο λογο για ελλεηνιδα ωωωωωωωωω θεοιοχι και μαλλον ρε τυπε!
το Ναταλακι ειναι αποψη ζωης λεμεεε
οχι και ελλεεινιδα η ναταλι τυπεαμαν τι βλεπουν τα οματα μου ο μεμος καλο λογο για ελλεηνιδα ωωωωωωωωω θεοι
ψωμιτο Ναταλακι ειναι αποψη ζωης λεμεεε
ααα τυπε μενεις μετεξεταστεος στην Ναταλικη φιλοσοφια ναουμε...αμαν τι βλεπουν τα οματα μου ο μεμος καλο λογο για ελλεηνιδα ωωωωωωωωω θεοι
μαλλον δεν την εχει μελετησει αρκετα τυπεααα τυπε μενεις μετεξεταστεος στην Ναταλικη φιλοσοφια ναουμε...
δεν μου κανει το κλικμαλλον δεν την εχει μελετησει αρκετα τυπε
μα σε τι κοσμο ζουμε ρε τυπε?αν ειναι δυνατο λεμε!μαλλον δεν την εχει μελετησει αρκετα τυπε
κολλημενος με τις ελλεινιδες τυπε?δεν μου κανει το κλικ
απαραδεκτο γεγονος τυπεμα σε τι κοσμο ζουμε ρε τυπε?αν ειναι δυνατο λεμε!
αχαχαχαχα
δεν ξερω τυπεΟ Ησαΐας Ματιάμπα, πού κολούσε τύπε;
πάλι καλά που υπάρχουν και αυτοί να λες gt θα εμενα με το δονητή όλεςκολλημενος με τις ελλεινιδες τυπε?