Νέα

Sylvie van der Vaart/Sylvie Meis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apolyto_arseniko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οι ολλανδεζες χανουν τη θυληκοτητα τους που ειναι βασικο για να προσελκυσει εναν αντρα...αρχιζουν και αποκτουν αρενωπη συμπεριφορα με γυναικειο αλλαζωνικο και απληστο μυαλο...σκοπος τους ειναι να γινουν πιο αντρες απο τους αντρες.Ειναι τρομερα φεμινιστριες σε σημειο που να θελεις να τις χτυπησεις.Οι ελληνιδες ειναι πολυ πιο ομορφες γυναικες χωρις αυτο να σημαινει οτι εχουν λιγοτερο σκατομυαλο...αλλη νοοτροπια αλλα τουλαχιστον οι δικες μας πιο θυληκες και πολυ πιο προσεγμενες εμφανισιακα.Το θετικο της ολλανδεζας ειναι οτι ειναι πιο απελευθερωμενη και πιο ανεξαρτητη απο την ελληνιδα και σεξουαλικα και οικονομικα.Η ολλανδεζα δεν θα κανει τα μιξοπαιχνιδια της ελεεινιδας οταν σε γουσταρει...απο την αλλη θα σου βγαλει και πολλα μα πολλα ψυχολογικα.
τα ειχες μπλεξει με την μικρη ολλανδεζα;

OP
OP
A

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι ολλανδεζες χανουν τη θυληκοτητα τους που ειναι βασικο για να προσελκυσει εναν αντρα...αρχιζουν και αποκτουν αρενωπη συμπεριφορα με γυναικειο αλλαζωνικο και απληστο μυαλο...σκοπος τους ειναι να γινουν πιο αντρες απο τους αντρες.Ειναι τρομερα φεμινιστριες σε σημειο που να θελεις να τις χτυπησεις.[glow=red,2,300]Οι ελληνιδες ειναι πολυ πιο ομορφες γυναικες [/glow] χωρις αυτο να σημαινει οτι εχουν λιγοτερο σκατομυαλο...αλλη νοοτροπια αλλα τουλαχιστον οι δικες μας πιο θυληκες και πολυ πιο προσεγμενες εμφανισιακα.Το θετικο της ολλανδεζας ειναι οτι ειναι πιο απελευθερωμενη και πιο ανεξαρτητη απο την ελληνιδα και σεξουαλικα και οικονομικα.Η ολλανδεζα δεν θα κανει τα μιξοπαιχνιδια της ελεεινιδας οταν σε γουσταρει...απο την αλλη θα σου βγαλει και πολλα μα πολλα ψυχολογικα.
μας δουλευεις ρε τυπε? :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Απόλυτε,

χωρίς πλάκα τώρα, σε αυτή εδώ είναι πανέμορφη - λάμπει πούστη μου.... :happy: :happy: :happy: :happy:

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε τυπε την γκαστρωσανε! :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Οι ελληνιδες ειναι πολυ πιο ομορφες γυναικες χωρις αυτο να σημαινει οτι εχουν λιγοτερο σκατομυαλο...αλλη νοοτροπια αλλα τουλαχιστον οι δικες μας πιο θυληκες και πολυ πιο προσεγμενες εμφανισιακα.
Μας έστειλες αδιάβαστους μεγάλε.... :headbang:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ευτυχως μονο με μικρη ολλανδεζα εχω μπλεξει και ηταν σουπερ...επισης και εκει η κυταριτιδα και οι ραγαδες και τα κρεμασμενα βυζια ειναι σε μεγαλο βαθμο.Ελαχιστοι ελληνες η για να πω ελαχιστες εθνικοτητες αναπτυσουν σχεση με ολλανδους και ολλανδες εξαιρεση ειναι μονο οι αγγλοι...Δεν μπορω να σας δωσω να καταλαβεται τι εννοω γιατι απλα δεν εχεται ζησει εκει...
να το αντιστρεψω λιγο...για τους ολλανδους που ερχονται διακοπες στην ελλαδα οι δικες μας τους φαινονται οι θεογκομενες.Ειναι και κεινοι παρμενοι με τις δικες τους...και επιζητουν γυναικες αλλων εθνικοτητων.

OP
OP
A

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ευτυχως μονο με μικρη ολλανδεζα εχω μπλεξει και ηταν σουπερ...επισης και εκει η κυταριτιδα και οι ραγαδες και τα κρεμασμενα βυζια ειναι σε μεγαλο βαθμο.Ελαχιστοι ελληνες η για να πω ελαχιστες εθνικοτητες αναπτυσουν σχεση με ολλανδους και ολλανδες εξαιρεση ειναι μονο οι αγγλοι...Δεν μπορω να σας δωσω να καταλαβεται τι εννοω γιατι απλα δεν εχεται ζησει εκει...
[glow=red,2,300]να το αντιστρεψω λιγο...για τους ολλανδους που ερχονται διακοπες στην ελλαδα οι δικες μας τους φαινονται οι θεογκομενες[/glow].Ειναι και κεινοι παρμενοι με τις δικες τους...και επιζητουν γυναικες αλλων εθνικοτητων.
μηπως υπερβαλεις λιγο τυπε μου?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
καθολου φιλε μου το ιδιο με ρωτανε και οι ολλανδοι οταν τους λεω τα καλα των ελληνιδων...ομως στο ξαναλεω οι ολλανδεζες χανουν πολυ σε θυληκοτητα οπως και οι γερμανιδες....αλλα και στην νοοτροπια δεν ταιριαζουμε...η ολλανδεζα γυναικα ειναι το αφεντικο στην οικογενεια και ο αντρας πρεπει να τις καταθετει καθε μηνα τον μισθο του και να κανει αυτη κουμαντο...μιλαμε για τρελλα πραγματα....αν συγκριναμε ελληνιδες με ανατολικες η κουβανεζες η ασσιατισες δεν θα διαφωνουσα...ομως για τις ολλανδεζες εκφραζω αυτη τη γνωμη γιατι της εχω ζησει παρα πολυ καλα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Που είναι οι Ελληνίδες να δούμε σχόλια? Στο Chat? :lheel:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Θα προσθεσω και κατι ακομα για τις δευτερες συμπατριωτισες μου....ειναι πολυ πιο φιλοχρηματες αλλα και πιο τσιγγουνες απο τις ελληνιδες....το μονο καλο που εχουν ειναι οτι στο κρεβατι θα σου αλλαξουν τα φωτα...αλλα μετα ειναι να τη κανεις με γοργα πηδηματακια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα προσθεσω και κατι ακομα για τις δευτερες συμπατριωτισες μου....ειναι πολυ πιο φιλοχρηματες αλλα και πιο τσιγγουνες απο τις ελληνιδες....το μονο καλο που εχουν ειναι οτι στο κρεβατι θα σου αλλαξουν τα φωτα...αλλα μετα ειναι να τη κανεις με γοργα πηδηματακια.
Κώλο δίνουν?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Θα προσθεσω και κατι ακομα για τις δευτερες συμπατριωτισες μου....ειναι πολυ πιο φιλοχρηματες αλλα και πιο τσιγγουνες απο τις ελληνιδες....[glow=red,2,300]το μονο καλο που εχουν ειναι οτι στο κρεβατι θα σου αλλαξουν τα φωτα...αλλα μετα ειναι να τη κανεις με γοργα πηδηματακια.[/glow]

Ρε τύπε ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα? Οι ελληνίδες θα σου αλλάξουν τα φώτα ΜΕΧΡΙ να τις πας (αν τις πας) στο κρεβάτι :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom