Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Το sportdog είναι το καλύτερο και πιο έγκυρο αθλητικό σάιτ τελικά
Το sportdog είναι το καλύτερο και πιο έγκυρο αθλητικό σάιτ τελικά
Και από αθλητικές εφημερίδες η Γάτα φυσικάΝα τα λέμε αυτά παιδιά!
που χαθηκε αυτη ρε παιδια? εχω ακουσει οτι ασχολειται με το επαγγελμα μας στην αμερικη κ ζει μονιμα εκει. μονο για καλα ποσα παει εκει. στην ελλαδα κυρια οπως πολλες
που χαθηκε αυτη ρε παιδια? εχω ακουσει οτι ασχολειται με το επαγγελμα μας στην αμερικη κ ζει μονιμα εκει. μονο για καλα ποσα παει εκει. στην ελλαδα κυρια οπως πολλες
Συνελήφθη η Playmate 2008 – Έκρυβε τα παιδιά της από τον πρώην σύζυγό της, σε διαμέρισμα στην ΑθήναΠέρα από τη δουλειά της, τα media είχαν ασχοληθεί μαζί της και για τις ερωτικές της σχέσεις με γόνους ισχυρών οικογενειών - Ο σύζυγος της είναι ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας κοσμηματοπωλείων στο εξωτερικό
celebrity.reporter.com.cy
|
Είναι προφανές οτι ο τύπος είναι φορτωμένος
Συνελήφθη η Playmate 2008 – Έκρυβε τα παιδιά της από τον πρώην σύζυγό της, σε διαμέρισμα στην Αθήνα
Πέρα από τη δουλειά της, τα media είχαν ασχοληθεί μαζί της και για τις ερωτικές της σχέσεις με γόνους ισχυρών οικογενειών - Ο σύζυγος της είναι ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας κοσμηματοπωλείων στο εξωτερικόcelebrity.reporter.com.cy
Η Οδύσσεια δύο παιδιών ανάμεσα στην μάνα Playmate και τον πατέρα κροίσοΤο love story ξεκίνησε στην Ιμπιζα, αλλά εξελίχθηκε σε σύγκρουση με εκατέρωθεν ασφαλιστικά μέτρα και δύο παιδιά 4 και 3 ετών εν μέσω διασταυρούμενων πυρών - Η σύλληψη της πρώην εστεμμένης Σύλβιας Παπαδάκη στην Αθήνα
www.protothema.gr
|
Eνδιαφερον τιτλος"Μάλλον με είδε ως μια καλή μήτρα"Ελληνίδα Playmate σε δικαστική διαμάχη με τον Ολλανδό πρώην σύντροφό της - «Μάλλον με είδε ως μια καλή μήτρα»
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έδωσε προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους στον Ντενίς Ζαν Μαρί Μαρτένς - «Δεν μου φτάνει να μιλάω μαζί τους με βιντεοκλήσεις» λέει η πρώην εστεμμένη, Σύλβια Παπαδάκηwww.protothema.gr