Νέα

Σύλβια Κλιμάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 319
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.784
Πόντοι
496
πληρωνετε μαλακες τον επιτυχημενο τουρκολια και το κάθε γκομενακι. Στηθείτε στην ουρα για ΕΝΦΙΑ - ΣΑΜΑΡΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ:2funny:

μη ξεχνιομαστε παρακαλω :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Θα με συγχωρήσεις αλλά ΑΥΤΟ δεν λέγεται καπιταλισμός και καμία σοβαρή καπιταλιστική επιχείρηση στον κόσμο δεν λειτουργεί έτσι!

Αν κάποιος σοβαρός επιχειρηματίας θέλει να να σκάσει κάπου για κάποιον λόγο θα τα σκάσει και θ' αφήσει την δουλειά τους απ' έξω!
Αυτά γίνονται στα κράτη με μεγάλο δημόσιο τομέα, καλή ώρα σαν την Ελλάδα που ο Τσύριζας θα τον κάνει ακόμα μεγαλύτερο, και φυσικά γινόταν κατά κόρον στον υπαρκτό σοσιαλισμό. ;)

:thumbsup:

σωστός...αν δεχτούμε σαν εκπρόσωπο του καπιταλισμού τις Ηνωμένες Πολιτείες σας παρακαλώ να προσπαθήσετε με οποιοδήποτε πολιτικό μέσον να χτυπήσετε θέσεις στην Coca Cola την Pepsico η την P&G η ακόμα και την MARS....θα έχει πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

σωστός...αν δεχτούμε σαν εκπρόσωπο του καπιταλισμού τις Ηνωμένες Πολιτείες σας παρακαλώ να προσπαθήσετε με οποιοδήποτε πολιτικό μέσον να χτυπήσετε θέσεις στην Coca Cola την Pepsico η την P&G η ακόμα και την MARS....θα έχει πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι!

Αλλά αν μην φτάσουμε σε τέτοια μεγέθη.
Ακόμα κι ο Π.Δ. που λέγαμε κάποτε την παλιά μου φίλη την έχει στο σπίτι, της σκάει πέντε χήνες τον μήνα από τα προσωπικά του λεφτά (ούτε καν από τα εταιρικά!) για να περνάει καλά, αλλά στην επιχείρηση δεν την αφήνει ούτε να πατήσει τό πόδι της! ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.234
Πόντοι
25.467

Θέσεις, όχι. Αλλά σχεδόν πάντα υφίστανται "επιχειρηματικές συναλλαγές" με πολιτικά στελέχη. (Ανακαλέστε στο μυαλό σας την υπόθεση ENRON για παράδειγμα)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235
...AYTA ακριβως ....ουτε τελεια δεν θα αλλαζα...ενημερωτικα, ολοι σχεδον οι γονοι παγκοσμιως,μετα τις σπουδες τους(χαχαχαχα),εξαργυρωνουν με μια θεσουλα σε καποια τραπεζα..πχ ολη η ισπανικη βασιλικη οικογενεια εχει κανει την σαντατερ πουτανα......ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ -ΔΟΝΤΙ....Το αν το κοριτσακι ειναι ωραιο νιμου,γαμιεται καλα,ειναι καυλιαρικο,πιπωνει ρουφηχτα...ειναι παντελως αδιαφορα....ΜΑΛΑΚΕΣ, πληρωνατε τον ΚΥΡΙΑΚΟ 15ΧΗΝΕΣ τον μηνα και καπακι ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ και μιλατε?? ΑΝ βρισκομουν στην θεση κανενος μπαγλαμα απο αυτους, θα σας τρολαρα καταλληλως...ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ.....πληρωστε και σκαστε!
ανεξαρτητα αν λεγεται Μητσοτακης, ξερεις πολλους αποφοιτους του Χαρβαρντ που παιρνουν κατω απο 7000€/μηνα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.234
Πόντοι
25.467
ανεξαρτητα αν λεγεται Μητσοτακης, ξερεις πολλους αποφοιτους του Χαρβαρντ που παιρνουν κατω απο 7000€/μηνα?

Είχαν όλοι οι απόφοιτοι του Χάρβαρντ την ίδια πρόσβαση στην θέση; Προκηρύχθηκε κάνας διαγωνισμός από τον ΑΣΕΠ;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Θέσεις, όχι. Αλλά σχεδόν πάντα υφίστανται "επιχειρηματικές συναλλαγές" με πολιτικά στελέχη. (Ανακαλέστε στο μυαλό σας την υπόθεση ENRON για παράδειγμα)

Επειδή επιχειρήσεις κάποιου είδους θα υπάρχουν οι επιλογές είναι τρεις.
1. Να είναι ιδιωτικές και ίσως να έχουν κάποια (την μικρότερη δυνατή) διαπλοκή με το κράτος και την εκάστοτε κυβέρνηση.
2. Να είναι κρατικές και η (συνήθως μόνιμη) κυβέρνηση να είναι η ίδια επιχειρηματίας (ο ορισμός του ολοκληρωτισμού, στην ΕΣΣΔ π.χ.) και
3. Να είναι ιδιωτικές, αλλά όποιον επιχειρηματία δεν γουστάρει η κυβέρνηση να του παίρνει την επιχείρηση και να τον βάζει στην φυλακή, ας πούμε σαν την σύγχρονη Ρωσία του Πούτιν.

Αν βρίσκεις κάποιο άλλο είδος σχέσης πες το μου κι εμένα!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235
Είχαν όλοι οι απόφοιτοι του Χάρβαρντ την ίδια πρόσβαση στην θέση; Προκυρήχθηκε κάνας διαγωνισμός από τον ΑΣΕΠ;
αλλο αυτο...συμφωνω, γι αυτο και εγραψα "ανεξαρτητα απο το αν λεγεται Μητσοτακης" ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.234
Πόντοι
25.467
Επειδή επιχειρήσεις κάποιου είδους θα υπάρχουν οι επιλογές είναι τρεις.
1. Να είναι ιδιωτικές και ίσως να έχουν κάποια (την μικρότερη δυνατή) διαπλοκή με το κράτος και την εκάστοτε κυβέρνηση.
2. Να είναι κρατικές και η (συνήθως μόνιμη) κυβέρνηση να είναι η ίδια επιχειρηματίας (ο ορισμός του ολοκληρωτισμού, στην ΕΣΣΔ π.χ.) και
3. Να είναι ιδιωτικές, αλλά όποιον επιχειρηματία δεν γουστάρει η κυβέρνηση να του παίρνει την επιχείρηση και να τον βάζει στην φυλακή, ας πούμε σαν την σύγχρονη Ρωσία του Πούτιν.

Αν βρίσκεις κάποιο άλλο είδος σχέσης πες το μου κι εμένα!

Τώρα το θέσατε πιο σωστά. (Γιατί  περίπτωση  μη διαπλοκής -έστω και της μικρότερης δυνατής- είναι εκτός πραγματικοτητος).  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τώρα το θέσατε πιο σωστά. (Γιατί  περίπτωση  μη διαπλοκής -έστω και της μικρότερης δυνατής- είναι εκτός πραγματικοτητος).  :grin:

Δεν μου απάντησες όμως ποια είναι η πλέον αναπτυξιακή και λιγώτερο ανέντιμη λύση, μήπως συμφωνήσουμε κι εκεί; ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
στην ουσια δεν υπαρχει οικονομικη κριση.

Υπαρχει μια συμμορια τραπεζιτων - καναλαρχων - πολιτικων που λυμαίνονται τη χωρα και προσπαθουν χειραγωγοντας και τη δικαιοσύνη να μεταφερουν το δημοσιο χρεος της χωρας στους ιδιωτες  :S

τωρα ποιος τη διορισε και ποιος την  :knockinb: λιγη σημασια εχει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.234
Πόντοι
25.467
Δεν μου απάντησες όμως ποια είναι η πλέον αναπτυξιακή και λιγώτερο ανέντιμη λύση, μήπως συμφωνήσουμε κι εκεί; ;)

Μην αναμένετε από εμένα να μπώ  στο "τριπάκι"  του να κρίνω το τι είναι πιο "στραβό" από τα "στραβά", ποιά είναι λιγοτερο "πουστιά" από τις "πουστιές", κλπ. Δεν θα το κάνω. Αν εσεις θέλετε  να το πράξετε, κανένα πρόβλημα.   :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Μην αναμένετε από εμένα να μπώ  στο "τριπάκι"  του να κρίνω το τι είναι πιο "στραβό" από τα "στραβά", ποιά είναι λιγοτερο "πουστιά" από τις "πουστιές", κλπ. Δεν θα το κάνω. Αν εσεις θέλετε  να το πράξετε, κανένα πρόβλημα.   :)

Ε, δεν θέλεις απλά να αποδεχθείς το προφανές!
Δημόσια τουλάχιστον διότι έχω την υποψία πως έχεις προσωπική άποψη που ταυτίζεται με την δική μου! ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.234
Πόντοι
25.467
Ε, δεν θέλεις απλά να αποδεχθείς το προφανές!
Δημόσια τουλάχιστον διότι έχω την υποψία πως έχεις προσωπική άποψη που ταυτίζεται με την δική μου! ;)

Το προφανες είναι ότι όλα αυτά που περιγράψαμε και οι δυό μας υφίστανται και το ότι πρέπει να γίνει κάτι για να υφίστανται όλο και λιγότερο (γιατί το καθόλου, είναι προς το παρον ουτοπιστικό).

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Την εχω γνωρισει τη Συλβια, ετυχε να βγουμε εξω πριν κανα 2 χρονια με κοινη παρεα.
Νορμαλ ατομο, μορφωμενο, πολυ ευγενικη και ευχαριστη στην παρεα.
Η τηλεοραση την αδικει, απο κοντα ειναι πολυ πιο μουναρα, και το βυζι της ειναι απλα απιθανο... το πρωτο πραγμα που εκανα οταν γυρισα σπιτι ηταν να τον παιξω, ειχα θολωσει απ την καυλα  :bigdick: Και το σωμα της ειναι φοβερο, εχει ιδανικες καμπυλες.

Τωρα για τα 7 χιλιαρικα δεν ξερω αν τα αξιζει και με ποιον τροπο πηρε τη θεση και μενα υπερβολικο μου φαινεται το ποσο, αλλα σκεφτειτε ποσοι αγραμματοι αχρηστοι λαμογια θησαυριζαν(και ακομα θησαυριζουν) σε ανυπαρκτες θεσεις...
Αυτη σας πειραξε;

ναι, επειδή έχει κορμάρα δεν θα έπρεπε να μας πειράζει;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Θα με συγχωρήσεις αλλά ΑΥΤΟ δεν λέγεται καπιταλισμός και καμία σοβαρή καπιταλιστική επιχείρηση στον κόσμο δεν λειτουργεί έτσι!

Αν κάποιος σοβαρός επιχειρηματίας θέλει να να σκάσει κάπου για κάποιον λόγο θα τα σκάσει και θ' αφήσει την δουλειά τους απ' έξω!
Αυτά γίνονται στα κράτη με μεγάλο δημόσιο τομέα, καλή ώρα σαν την Ελλάδα που ο Τσύριζας θα τον κάνει ακόμα μεγαλύτερο, και φυσικά γινόταν κατά κόρον στον υπαρκτό σοσιαλισμό. ;)
...δεν σε καταλαβα μεσιε?ολες οι σοβαρες εταιριες στον παραγοντα νιμου επενδυουν και με το παραπανω....ασε τις παπαριες περι δημοσιου...το αντιθετο μαλιστα ...εχει κατι μουστακαλουδες αξυριστες στο δημοσιο που παει η τριχα γονα....αντιθετα σε ιδιωτικες εταιριες -ενας-απο τους βασικους παραγοντες προσληψης ειναι η παρουσια....αν τωρα υπαρχει το τριπτυχο νιμου-δοντι-ακαδημαικες σπουδες νομιζω εχουμε κεντα!ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΩΣ δεν ειναι η κοπελιτσα...ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ειναι τα 150 ,λεφτα που την βγαζουν για ενα χρονο 10 τετραμελης οικογενειες....ΓΚΕΚΕ?..Σκανδαλο ειναι ο μισθος ολων των γκολντεν μποις...σκανδαλο βεβαιως ειναι και η ιδια η υπαρξη τους (εργασιακη-μισθολογικη) αυτους τους χαλεπους καιρους!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Την εχω γνωρισει τη Συλβια, ετυχε να βγουμε εξω πριν κανα 2 χρονια με κοινη παρεα.
Νορμαλ ατομο, μορφωμενο, πολυ ευγενικη και ευχαριστη στην παρεα.
Η τηλεοραση την αδικει, απο κοντα ειναι πολυ πιο μουναρα, και το βυζι της ειναι απλα απιθανο... το πρωτο πραγμα που εκανα οταν γυρισα σπιτι ηταν να τον παιξω, ειχα θολωσει απ την καυλα  :bigdick: Και το σωμα της ειναι φοβερο, εχει ιδανικες καμπυλες.

Τωρα για τα 7 χιλιαρικα δεν ξερω αν τα αξιζει και με ποιον τροπο πηρε τη θεση και μενα υπερβολικο μου φαινεται το ποσο, αλλα σκεφτειτε ποσοι αγραμματοι αχρηστοι λαμογια θησαυριζαν(και ακομα θησαυριζουν) σε ανυπαρκτες θεσεις...
Αυτη σας πειραξε;

αυτος ο ωχαδερφισμος θα μας φαει τυπε κ το δε βαριεσαι..δε μας πειραζει το ενα λαμογιο,δε μας πειραζει το αλλο..για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
ναι, επειδή έχει κορμάρα δεν θα έπρεπε να μας πειράζει;
...βασικα σας πειραζει επειδη εχει κορμαρα...αν τα ιδια λεφτα τα επαιρνε κανας βλακομουτριδης με γυαλουμπα,καραφλοχετας,ολα καλα μαλλον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom