Νέα

Σύλβια Κλιμάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 319
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Aσχημη - παραμορφωμενη καυλιαρα με βυζια

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Να βάζεις κεφαλαίο το πρώτο γράμμα όταν ξεκινάς μια πρόταση όταν θέλεις να κάνεις παρατήρηση περί ορθογραφίας κλπ.

Όσο για το τι σε ενόχλησε δεν μας είπες τι ήταν.Την ξέρεις;Είναι συγγενής σου;

έγραψα μια απάντηση σε αυτό το σχόλιο και κάποιος, αγνωστο ποιός και για ποιό λόγο , έσβησε το σχόλιο μου...... προφανώς λοιπόν,  σχόλια προσβλητικά και αισχρά που αφορούν μια αξιοπρεπή και αξιολογη κοπελά  [glow=red,2,300]που δεν έχει καμια σχέση με την θεματολογία του φορουμ[/glow] περνανε , αλλά η απαντηση μου θεωρήθηκε από τον λογοκριτή απρεπής και κόπηκε, δεν πειράζει, ας είναι, από όλα κάτι μαθαίνουμε.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
έγραψα μια απάντηση σε αυτό το σχόλιο και κάποιος, αγνωστο ποιός και για ποιό λόγο , έσβησε το σχόλιο μου...... προφανώς λοιπόν,  σχόλια προσβλητικά και αισχρά που αφορούν μια αξιοπρεπή και αξιολογη κοπελά  [glow=red,2,300]που δεν έχει καμια σχέση με την θεματολογία του φορουμ[/glow] περνανε , αλλά η απαντηση μου θεωρήθηκε από τον λογοκριτή απρεπής και κόπηκε, δεν πειράζει, ας είναι, από όλα κάτι μαθαίνουμε.
Το θέμα έχει ανοίξει πριν 3 χρόνια,τώρα θυμήθηκες ότι την προσβάλει;Την έχεις φίλη στο Facebook και παρεξηγήθηκες;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πουτάνα τραβατρόμπα, τα 500 ευρώ που έπαιρνε επίδομα ανεργίας ο χαπάκης σε πείραζαν και έσκουζες σαν παρθένα που τη γαμάει αράπης. Εδώ όμως που ο κολλητός του Σαμαρά δίνει 7000 για να του παίρνει τσιμπούκια μια γαμιόλα δε βγάζεις κιχ.

Ψόφος και ρίξιμο στο λάκκο με τον ασβέστη μπας και γλιτώσουμε από σένα.
:rockon: :rockon:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
έγραψα λοιπόν ( και λογοκρίθηκε),  για αυτούς που πάνε στο μεταξουργείο και με 10 € πηδάνε τη ρουμανογύφτισσα και της γλείφουν τη ρώγα που την έχουν χύσει αλλα τριαντα πακιστάνια από το πρωί....κατά τα άλλα έχουν γνώμη για όλα και για όλους και για γυναίκες που μόνο σε φωτογραφία θα τις δούνε στη ζωή τους , αυτά , για να είναι όλοι ενήμεροι.....και τέλος.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
έγραψα λοιπόν ( και λογοκρίθηκε),  για αυτούς που πάνε στο μεταξουργείο και με 10 € πηδάνε τη ρουμανογύφτισσα και της γλείφουν τη ρώγα που την έχουν χύσει αλλα τριαντα πακιστάνια από το πρωί....κατά τα άλλα έχουν γνώμη για όλα και για όλους και για γυναίκες που μόνο σε φωτογραφία θα τις δούνε στη ζωή τους , αυτά , για να είναι όλοι ενήμεροι.....και τέλος.
Εσένα όμως τι σε ενοχλεί δεν μας λες!!!Είσαι ο γκόμενος της και πειράχτηκες;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δείχνεις την ίδια ευαισθησία και για τις άλλες διάσημες ή μόνο για αυτήν;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μη λετε βλακειες, δεν ειναι πολλα 7 χιλιαρικα

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ούτε να μου τον δει το στραβόφατσο παλιοτσόκαρο που έκανε ένα καλοκαιρινό course στο ίντερνετ από το Χάρβαρντ και το εμφανίζει λες και πέρασε τα χρόνια της σπουδάζοντας και ερευνώντας εκεί. Ας κάνει πίπες στον κάθε φαφούτη κωλοτραπεζίτη και ας βάλει τα λεφτά στον κώλο της.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι εγω στο εσβησα γιατι προσβαλεις τα μελη του παροντος ιστοτοπου με αυτην σου την αναφορα.....εδω μαγκα μπαινουν μπουρδελιαρηδες....αυτοι ειμαστε.....αμα δεν σ αρεσει μπορεις να πας σε αλλα φορουμ πχ κοσμοπολιταν να συζητας για αλλη θεματολογια....εδω κυρια θεματολογια ειναι το μπουρδελο που εσυ απαξιωνεις και το μουνι εν γενει

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
που το ξέρετε πως είναι καλοκαιρινό course;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ούτε να μου τον δει το στραβόφατσο παλιοτσόκαρο που έκανε ένα καλοκαιρινό course στο ίντερνετ από το Χάρβαρντ και το εμφανίζει λες και πέρασε τα χρόνια της σπουδάζοντας και ερευνώντας εκεί. Ας κάνει πίπες στον κάθε φαφούτη κωλοτραπεζίτη και ας βάλει τα λεφτά στον κώλο της.

ζηλιαρη  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ναι εγω στο εσβησα γιατι προσβαλεις τα μελη του παροντος ιστοτοπου με αυτην σου την αναφορα.....εδω μαγκα μπαινουν μπουρδελιαρηδες....αυτοι ειμαστε.....αμα δεν σ αρεσει μπορεις να πας σε αλλα φορουμ πχ κοσμοπολιταν να συζητας για αλλη θεματολογια....εδω κυρια θεματολογια ειναι το μπουρδελο που εσυ απαξιωνεις και το μουνι εν γενει

και οχι μονο  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλα κανουν κ πανε κ γαμανε κ Μεταξι κ Φυλης κ οπου αλλου γουσταρουν...κ τι σχεση εχει αυτο με το να εχει καποιος δικαιωμα αποψης για καποια?
το μεγαλειο ενος Δημοκρατικου σαϊτ ειναι να ακουγονται κ να καταγραφονται ολες οι αποψεις αρεστες κ μη.
οποτε αραξε αδερφε κ μην λες πολλα επι της ουσιας του σαιτ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πουτάνα τραβατρόμπα, τα 500 ευρώ που έπαιρνε επίδομα ανεργίας ο χαπάκης σε πείραζαν και έσκουζες σαν παρθένα που τη γαμάει αράπης. Εδώ όμως που ο κολλητός του Σαμαρά δίνει 7000 για να του παίρνει τσιμπούκια μια γαμιόλα δε βγάζεις κιχ.

Ψόφος και ρίξιμο στο λάκκο με τον ασβέστη μπας και γλιτώσουμε από σένα.

ξεκωλιάρα γουρούνα τα λεφτά που έπαιρνε ο χαπάκης βγαίνανε από τους φόρους μου.... τα λεφτά που παίρνει η μουνίτσα τα παίρνει από τους μετόχους της Εθνικής που τους έχω γραμμένους στα αρχίδια μου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
καλα κανουν κ πανε κ γαμανε κ Μεταξι κ Φυλης κ οπου αλλου γουσταρουν...κ τι σχεση εχει αυτο με το να εχει καποιος δικαιωμα αποψης για καποια?
το μεγαλειο ενος Δημοκρατικου σαϊτ ειναι να ακουγονται κ να καταγραφονται ολες οι αποψεις αρεστες κ μη.
οποτε αραξε αδερφε κ μην λες πολλα επι της ουσιας του σαιτ.

Για ρώτα τον απο πού ξέρει ότι εχει 10 ευρώ στο μεταξουργείο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom