You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σύλβια Κλιμάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 319
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Να βάζεις κεφαλαίο το πρώτο γράμμα όταν ξεκινάς μια πρόταση όταν θέλεις να κάνεις παρατήρηση περί ορθογραφίας κλπ.
Όσο για το τι σε ενόχλησε δεν μας είπες τι ήταν.Την ξέρεις;Είναι συγγενής σου;
έγραψα μια απάντηση σε αυτό το σχόλιο και κάποιος, αγνωστο ποιός και για ποιό λόγο , έσβησε το σχόλιο μου...... προφανώς λοιπόν, σχόλια προσβλητικά και αισχρά που αφορούν μια αξιοπρεπή και αξιολογη κοπελά [glow=red,2,300]που δεν έχει καμια σχέση με την θεματολογία του φορουμ[/glow] περνανε , αλλά η απαντηση μου θεωρήθηκε από τον λογοκριτή απρεπής και κόπηκε, δεν πειράζει, ας είναι, από όλα κάτι μαθαίνουμε.
Το θέμα έχει ανοίξει πριν 3 χρόνια,τώρα θυμήθηκες ότι την προσβάλει;Την έχεις φίλη στο Facebook και παρεξηγήθηκες;έγραψα μια απάντηση σε αυτό το σχόλιο και κάποιος, αγνωστο ποιός και για ποιό λόγο , έσβησε το σχόλιο μου...... προφανώς λοιπόν, σχόλια προσβλητικά και αισχρά που αφορούν μια αξιοπρεπή και αξιολογη κοπελά [glow=red,2,300]που δεν έχει καμια σχέση με την θεματολογία του φορουμ[/glow] περνανε , αλλά η απαντηση μου θεωρήθηκε από τον λογοκριτή απρεπής και κόπηκε, δεν πειράζει, ας είναι, από όλα κάτι μαθαίνουμε.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Πουτάνα τραβατρόμπα, τα 500 ευρώ που έπαιρνε επίδομα ανεργίας ο χαπάκης σε πείραζαν και έσκουζες σαν παρθένα που τη γαμάει αράπης. Εδώ όμως που ο κολλητός του Σαμαρά δίνει 7000 για να του παίρνει τσιμπούκια μια γαμιόλα δε βγάζεις κιχ.
Ψόφος και ρίξιμο στο λάκκο με τον ασβέστη μπας και γλιτώσουμε από σένα.
έγραψα λοιπόν ( και λογοκρίθηκε), για αυτούς που πάνε στο μεταξουργείο και με 10 € πηδάνε τη ρουμανογύφτισσα και της γλείφουν τη ρώγα που την έχουν χύσει αλλα τριαντα πακιστάνια από το πρωί....κατά τα άλλα έχουν γνώμη για όλα και για όλους και για γυναίκες που μόνο σε φωτογραφία θα τις δούνε στη ζωή τους , αυτά , για να είναι όλοι ενήμεροι.....και τέλος.
Εσένα όμως τι σε ενοχλεί δεν μας λες!!!Είσαι ο γκόμενος της και πειράχτηκες;έγραψα λοιπόν ( και λογοκρίθηκε), για αυτούς που πάνε στο μεταξουργείο και με 10 € πηδάνε τη ρουμανογύφτισσα και της γλείφουν τη ρώγα που την έχουν χύσει αλλα τριαντα πακιστάνια από το πρωί....κατά τα άλλα έχουν γνώμη για όλα και για όλους και για γυναίκες που μόνο σε φωτογραφία θα τις δούνε στη ζωή τους , αυτά , για να είναι όλοι ενήμεροι.....και τέλος.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Ούτε να μου τον δει το στραβόφατσο παλιοτσόκαρο που έκανε ένα καλοκαιρινό course στο ίντερνετ από το Χάρβαρντ και το εμφανίζει λες και πέρασε τα χρόνια της σπουδάζοντας και ερευνώντας εκεί. Ας κάνει πίπες στον κάθε φαφούτη κωλοτραπεζίτη και ας βάλει τα λεφτά στον κώλο της.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι εγω στο εσβησα γιατι προσβαλεις τα μελη του παροντος ιστοτοπου με αυτην σου την αναφορα.....εδω μαγκα μπαινουν μπουρδελιαρηδες....αυτοι ειμαστε.....αμα δεν σ αρεσει μπορεις να πας σε αλλα φορουμ πχ κοσμοπολιταν να συζητας για αλλη θεματολογια....εδω κυρια θεματολογια ειναι το μπουρδελο που εσυ απαξιωνεις και το μουνι εν γενειέγραψα λοιπόν ( και λογοκρίθηκε), για αυτούς που πάνε στο μεταξουργείο και με 10 € πηδάνε τη ρουμανογύφτισσα και της γλείφουν τη ρώγα που την έχουν χύσει αλλα τριαντα πακιστάνια από το πρωί....κατά τα άλλα έχουν γνώμη για όλα και για όλους και για γυναίκες που μόνο σε φωτογραφία θα τις δούνε στη ζωή τους , αυτά , για να είναι όλοι ενήμεροι.....και τέλος.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ούτε να μου τον δει το στραβόφατσο παλιοτσόκαρο που έκανε ένα καλοκαιρινό course στο ίντερνετ από το Χάρβαρντ και το εμφανίζει λες και πέρασε τα χρόνια της σπουδάζοντας και ερευνώντας εκεί. Ας κάνει πίπες στον κάθε φαφούτη κωλοτραπεζίτη και ας βάλει τα λεφτά στον κώλο της.
ζηλιαρη
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ναι εγω στο εσβησα γιατι προσβαλεις τα μελη του παροντος ιστοτοπου με αυτην σου την αναφορα.....εδω μαγκα μπαινουν μπουρδελιαρηδες....αυτοι ειμαστε.....αμα δεν σ αρεσει μπορεις να πας σε αλλα φορουμ πχ κοσμοπολιταν να συζητας για αλλη θεματολογια....εδω κυρια θεματολογια ειναι το μπουρδελο που εσυ απαξιωνεις και το μουνι εν γενει
και οχι μονο
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
και οχι μονο
Βάζε τόνους παλιόσκυλο.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
καλα κανουν κ πανε κ γαμανε κ Μεταξι κ Φυλης κ οπου αλλου γουσταρουν...κ τι σχεση εχει αυτο με το να εχει καποιος δικαιωμα αποψης για καποια?έγραψα λοιπόν ( και λογοκρίθηκε), για αυτούς που πάνε στο μεταξουργείο και με 10 € πηδάνε τη ρουμανογύφτισσα και της γλείφουν τη ρώγα που την έχουν χύσει αλλα τριαντα πακιστάνια από το πρωί....κατά τα άλλα έχουν γνώμη για όλα και για όλους και για γυναίκες που μόνο σε φωτογραφία θα τις δούνε στη ζωή τους , αυτά , για να είναι όλοι ενήμεροι.....και τέλος.
το μεγαλειο ενος Δημοκρατικου σαϊτ ειναι να ακουγονται κ να καταγραφονται ολες οι αποψεις αρεστες κ μη.
οποτε αραξε αδερφε κ μην λες πολλα επι της ουσιας του σαιτ.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πουτάνα τραβατρόμπα, τα 500 ευρώ που έπαιρνε επίδομα ανεργίας ο χαπάκης σε πείραζαν και έσκουζες σαν παρθένα που τη γαμάει αράπης. Εδώ όμως που ο κολλητός του Σαμαρά δίνει 7000 για να του παίρνει τσιμπούκια μια γαμιόλα δε βγάζεις κιχ.
Ψόφος και ρίξιμο στο λάκκο με τον ασβέστη μπας και γλιτώσουμε από σένα.
ξεκωλιάρα γουρούνα τα λεφτά που έπαιρνε ο χαπάκης βγαίνανε από τους φόρους μου.... τα λεφτά που παίρνει η μουνίτσα τα παίρνει από τους μετόχους της Εθνικής που τους έχω γραμμένους στα αρχίδια μου...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
καλα κανουν κ πανε κ γαμανε κ Μεταξι κ Φυλης κ οπου αλλου γουσταρουν...κ τι σχεση εχει αυτο με το να εχει καποιος δικαιωμα αποψης για καποια?
το μεγαλειο ενος Δημοκρατικου σαϊτ ειναι να ακουγονται κ να καταγραφονται ολες οι αποψεις αρεστες κ μη.
οποτε αραξε αδερφε κ μην λες πολλα επι της ουσιας του σαιτ.
Για ρώτα τον απο πού ξέρει ότι εχει 10 ευρώ στο μεταξουργείο
Για ρώτα τον απο πού ξέρει ότι εχει 10 ευρώ στο μεταξουργείο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906