Νέα

Συλλήψεις προαγωγών ιερόδουλων στο Μεταξουργείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πολύ απλοικά μας τα λέει η αστυνομία...δηλ τις πλησίαζαν και τις έλεγαν...Γεια σου θέλεις να δουλέψεις στο μπουρδέλο μου και το βράδυ να περνάω να σου παίρνω τα λεφτά.....δε λένε καλύτερα ότι σταμάτησε η μίζα και για αυτό τους μάγκωσαν....

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aυτή είναι η κεντρική ιδέα; Η ότι οι κοπέλες δούλευαν παράνομα και συνεπώς δεν πέρναγαν από καμία υγειονομική εξέταση;;; Και άντε να ψάχνεις μετά από που άρπαξες τα γαλόνια!!!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Πολλές συλλήψεις τελευταία!

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το αντίθετο. Πολύ λίγες. ΚΠΕΑ

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Επειδή η ιστορία (στην Ελλάδα) είναι πολύ παλιά (χάνεται στα βάθη των αιώνων και της ιστορίας) πάντα υπάρχει από πίσω ΜΙΖΑ. Όταν δεν πέφτει συλλαμβάνονται. Όταν πέφτει τους φεύγουν μέσα από τα αστυνομικά τμήματα. Απλά και καθαρά. Τα τελευταία όμως 2-3 χρόνια παίζει και ένα άλλο σενάριο που ΔΕΝ πρέπει να σας ξεφεύγει. Ο ανταγωνισμός. Στην πορνεία έχουν επενδύσει μεγάλα τραστ από αλλοδαπών μέχρι εταιρείες βιτρίνες και από σοβαρά κοινωνικά σύνολα θεματοφύλακες αξιών μέχρι πολιτικές δυνάμεις. Μην νομίζετε οτι αφήνουν την πίτα να πάει φαγωμένη σε άλλους. Ακόμα και τα city tours τους κακοφαίνονται γιατί χάνουν τζίρο...Καλημέρα σας.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
Ανταγωνισμός υπάρχει φίλοι αλλά οι μεγάλοι δεν επενδύουν Μεταξουργείο..
Στις συλλήψεις δυό πράγματα παίζουν..
ʼν ήταν σωματεμπορία θα τό έλεγαν..
ʼρα ήταν μίζα..

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Τα πάντα θέλουν λάδι, για να προχωρήσουν χωρίς λάδι κολλάει .

Κουμπάροι ,ΜΕΒΓΑΛ , κ.τ.λ.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
>:( Δεν ξέρω αν κάποιος από τα μέλη του site έχει κάποια εμπειρία ενός ντου από την αστυνομία σε σπίτι ενώ είναι και αυτός μέσα σαν πελάτης. Δεν ξέρωαλλά πρέπει να είναι πολύ περίεργη φάση. Εγώ τη γλύτωσα στο τσακ πριν 6-7 χρόνια στη Φυλής ένα απόγευμα, μόλις είχα βγεί από ένα σπίτι για να τσεκάρω και μερικά ακόμα, δεν ήχα κάνει 7-8 μέτρα και μπουκάρουν πίσω μου 4 άτομα με πολιτικά και όσοι ήταν μέσα άρχισαν  να φεύγουν τρεχάλα... Αυτός που θα ήταν στο δωμάτιο όμως: :birdman: Ξέρει κανείς τι γίνεται αν σε πιάσουν μέσα την ώρα του ντου: :helpplea:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
>:( Δεν ξέρω αν κάποιος από τα μέλη του site έχει κάποια εμπειρία ενός ντου από την αστυνομία σε σπίτι ενώ είναι και αυτός μέσα σαν πελάτης. Δεν ξέρωαλλά πρέπει να είναι πολύ περίεργη φάση. Εγώ τη γλύτωσα στο τσακ πριν 6-7 χρόνια στη Φυλής ένα απόγευμα, μόλις είχα βγεί από ένα σπίτι για να τσεκάρω και μερικά ακόμα, δεν ήχα κάνει 7-8 μέτρα και μπουκάρουν πίσω μου 4 άτομα με πολιτικά και όσοι ήταν μέσα άρχισαν  να φεύγουν τρεχάλα... Αυτός που θα ήταν στο δωμάτιο όμως: :birdman: Ξέρει κανείς τι γίνεται αν σε πιάσουν μέσα την ώρα του ντου: :helpplea:
Έχω ακούσει πώς σε βιάζουν, μαζί με την πουτάνα. Για έχε λίγο το νου σου.

Επισκέπτης
παιδια συγνωμη αλλα η μαστροπια σε ΝΟΜΙΜΗ πουτανα απαγορευεται,, αρα οι κοπελες μπορει να ηταν νομιμες ιεροδουλες με χαρτια και εξετασεις ολα κανονικα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom