You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Pulos Koutsikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δικιο εχουν
tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε σεις τι κρεμασμα η κοψιμο τους παεους η ενεση να μη του ξανασηκωθει να μη μπορει να ξανα κανει τιποτα το τερας
Επισκέπτης
:o Ποιοί έχουν δίκιο?????Δικιο εχουν
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Συμφωνω και να το δειχνουν στην τηλεοραση(την θανατικη ποινη-ηλεκτροσοκ),για να κοψει την φορα σε πιθανους αλλους στο μελλον.Επαναφορα της θανατικης ποινης και μαλιστα του ηλεκτροσοκ.
Η μονη περιπτωση που το αξιζει πραγματικα.
Ρε πάμε καλά????Δυκτιο παιδoφυλων στο Facebook θεωρεί το να πηγαίνεις με παιδάκια ως δικαίωμα στη διαφορετικότητα??Κρεμασμα στους Μπασταρδους ρε.... ....έκει να τους βάρας μέχρι να ψοφήσουν...Αυτο το δικαίομα στην διαφορετικότητα μου θυμίζει κάτι σαν στροφή στην ποίοτητα...!!Τι άλλο θα ακούσιυμε [video]http://totefteri.blogspot.com/2009/11/facebook_29.html[/url[/video]]
σταυρωμα σε ολα αυτα πουσταρια σε κανενα χωραφι,και να τους αφησεις εκει να τους τρωνε τα ορνια.
υ.γ.και καθε μερα να περναει ενας και να ριχνει αλατι στις πληγες τους.
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τα "κορίτσια μπροστά στον καθρέπτη" σας φαίνονται όλα ενήλικα ; ρωτάω εγώ τώρα.
Μήπως κάποιες φωτογραφίες πρέπει να αφαιρεθούν ; (προσωπική μου εκτίμηση).
Επισκέπτης
Έχεις απόλυτο δίκο όπως και στο thread πιπίνια..Μερικές δεν ξεπερνούν τα 14.Τα "κορίτσια μπροστά στον καθρέπτη" σας φαίνονται όλα ενήλικα ; ρωτάω εγώ τώρα.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γαμηση και στρατιωτικο περιπατο στα καριολια!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μημπως πρεπει να ενημερωσετε τους υπευθυνους του site για αυτες τις διαπιστωσεις σας? Εκτος αν ειναι ηδη ενημερωμενοι αν και δεν ειδα καμμια απαντηση/ενεργεια τους,λαμβανομενου υποψη οτι παρακολουθουν τα θεματα του site για την σωστη τηρηση των κανονισμων.Έχεις απόλυτο δίκο όπως και στο thread πιπίνια..Μερικές δεν ξεπερνούν τα 14.
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
διαφορετικοτητα η ανωμαλια? :o
αισχρο και ποταπο το να υποννοεις και μονο οτι εχεις δικαιωμα σ' αυτο και να το διεκδικεις..
φριττω !
αισχρο και ποταπο το να υποννοεις και μονο οτι εχεις δικαιωμα σ' αυτο και να το διεκδικεις..
φριττω !
ακομα κ μεσα στις φυλακες οταν μαθουν οτι καποιος εχεις μπει μεσα λογο παιδοφιλιας του φερονται αναλογα!!τον πηδανε κ του κανουν την ζωη κολαση!!κ ισως αυτο να ειναι πραγματικη τιμωρια!γιατι μια απλη ηλεκτρικη καρεκλα ισως τους λυτρωνε!!απλα δυστιχως στα αυτια μας φτανουν μονο μερικες περιπτωσεις,κ την γλυτωνουν αυτη που στηνουν τα κυκλωματα!
Μηπως πρεπει να ενημερωσετε τους υπευθυνους του site για αυτες τις διαπιστωσεις σας?
Eννοείται! Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε "ύποπτο" post, παρακαλείστε να ενημερώνετε για το συγκεκριμένο link ΑΜΕΣΑ οποιονδήποτε Moderator είναι online, για να το ελέγξει!
!!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ !!!
Υπενθυμίζω κ τον σχετικό Κανόνα Λειτουργίας μας...
Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές πληροφοριών για παιδική πορνεία και πορνογραφία.
Τα "κορίτσια μπροστά στον καθρέπτη" σας φαίνονται όλα ενήλικα ; ρωτάω εγώ τώρα.
Έχεις απόλυτο δίκο όπως και στο thread πιπίνια..Μερικές δεν ξεπερνούν τα 14.
Tα σχετικά threads αφαιρέθηκαν για έλεγχο...
Εχω γράψει πολλές φορές, σε διάφορα threads που έχει τύχει να έρθει κάποια στιγμή η κουβέντα σ' αυτό το θέμα, την άποψή μου... αλλά δεν κουράζομαι να το ξαναπώ:
Πρεπει να προφυλακίζονται κ να σαπίζουν μέσα... περιμένοντας την σειρά τους να δικαστούν... όπως άλλωστε τόσοι κ τόσοι άλλοι, για ελαφρύτερα αδικήματα! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ σε τέτοια ρεμάλια...
Πρεπει να προφυλακίζονται κ να σαπίζουν μέσα... περιμένοντας την σειρά τους να δικαστούν... όπως άλλωστε τόσοι κ τόσοι άλλοι, για ελαφρύτερα αδικήματα! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ σε τέτοια ρεμάλια...
Μήπως θα πρέπει ν' αρχίσει να εφαρμόζεται κ στην χώρα μας ο χημικός ευνουχισμός τέτοιων υπ-ανθρώπων ???
Τις τελευταίες μέρες "βομβαρδιζόμαστε" από τα Μ.Μ.Ε. για ανάλογες υποθέσεις... φαίνεται ότι τα περιστατικά συνεχώς αυξάνονται!
Αναρωτιέμαι, τόσοι "άρρωστοι"... μήπως θα'πρεπε να τους μαζέψουν όλους μαζί σε κάποια φυλακή αποκλειστικά για τέτοιους εγκληματίες κ να τιμωρούνται παραδειγματικά κ με δημόσια διαπόμπευση ???
Αναρωτιέμαι, τόσοι "άρρωστοι"... μήπως θα'πρεπε να τους μαζέψουν όλους μαζί σε κάποια φυλακή αποκλειστικά για τέτοιους εγκληματίες κ να τιμωρούνται παραδειγματικά κ με δημόσια διαπόμπευση ???
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πρεπει να ελεγξετε τα συγκεκριμενα θρεντ γιατι μπορει οντως να εχει ανεβει κατι που δεν ειναι σωστο.οσο για αυτους ειναι τερατα και τους αξιζει το χειροτερο σαν τιμωρια.
Σας καλησπεριζω ολους! Δεν μπορω να διανοηθω το ποσο ανωμαλος ειναι καποιος που ασελγει σε ενα.. παιδι.. βρεφος.. Ρε παιδια δεν μπορω να πω κατι αλλο.. Τελος το μυαλο μου δεν μπορει να το επεξεργαστει το συγκεκριμενο θεμα! Απλα! ΘΑΝΑΤΟΣ σ αυτους τους Ανωμαλους!
Χαρικα που σας γνωρισα και μπηκα στην 'οικογενεια' των Πορνοβιων!
Χαρικα που σας γνωρισα και μπηκα στην 'οικογενεια' των Πορνοβιων!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K